psikolog ariyorum

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar onceki konumda dile getirmistim.evde yalniz kaldikca depresyona giriyorum diye.suan hic iyi degilim psikiyatriste gidemem cocuk dusundugum icin sizden ricam,levent besiktas sisli bu civarlarda fiyati makul bildiginiz bir psikolog varmi yada bir akil verecek olan..

Şiddetle önerebileceğim biri var, ama anadolu yakasında.. Özel bi psikoloji hastanesinde, ünlü bir bayan çok tatlı birisi.. İstersen özelden yazabilirim, bana çok faydası oldu..

Geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kod:
Arkadaslar onceki konumda dile getirmistim.evde yalniz kaldikca depresyona giriyorum diye.suan hic iyi degilim psikiyatriste gidemem cocuk dusundugum icin sizden ricam,levent besiktas sisli bu civarlarda fiyati makul bildiginiz bir psikolog varmi yada bir akil verecek olan..

Merhaba leventte sedat özkanın yeri var, etilerde np center var http://www.npistanbul.com/v3/tr/NPSUAM-Etiler-Poliklinigi,123,15,118
Bide fatihte psikodestek vat http://www.psikodestek.com
Buraları önerebilirim.

Ankarada kesinlikle tavsiye edebileceğim uzm. dr. psikolog Nurten özüorçun Küçükertan. geçen yıl Ankara'da saçma sapan 4 psikolog değiştirdim. en son ODTÜ de bir prof psikolog arkadaşımın tavsiyesi üzerine Nurten hanıma gittim. 3-4 ayda sıkıntılarımı çözmemde yardımcı oldu. kesinlikle tavsiye ederim. üstelik ODTÜ de psikoloji bölümünde yüksek lisans yapan öğrencilere ders veren bir kişi. Söğütözü Armada AVM 12. katta ofisi var. www.yelkenpsikoloji.com int. adreside

bebek dusunmeden once psıkolojınızı duzeltınız..zira önce sağlık..gerekırse ılac kullanırsınız psikyatrada gıdın..saglam bebek sağlam vucutta bulunur

uğur koşar var terapist çok iyi diye biliyorum
adamın kitapları var . okuduğunuz anda huzuru buluyorsunuz o derece :) kitapları böyleyse terapisini birde düşünün :)
hangi semtte ve seansların fiyatı kaç tl bilmiyorum
ama söylemeden geçmek istemedm

uğur koşar var terapist çok iyi diye biliyorum
adamın kitapları var . okuduğunuz anda huzuru buluyorsunuz o derece :) kitapları böyleyse terapisini birde düşünün :)
hangi semtte ve seansların fiyatı kaç tl bilmiyorum
ama söylemeden geçmek istemedm
uğur koşara 450 tl verene kadar tek seansına al kitaplarını oku derim..Allah de ötesini bırak ı tek geçerim...

Ankara ya da izmirde var mi?
Ankarada sormuşsun canım daha önce ki yorumlarda yazmıştım Ankaranın en iyi psikoloğu bence Uzman Dr. Fatma KIRIMLI TAŞKIN Hoca netten de araştırabilirsin tel istersen verebilirim Ankaranın en iyi psikoloğu gidenler çok memnun ama yer bulmada sıkıntı oluyor randevularını 2 hafta önceden alman lazım.Bizzat gittiğim için gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

bende ariyorum ruh hastası yöneticiler için olursa haset ve kıskançlığı komplexli tipleri düzeltecek neyse parası vericem

uğur koşara 450 tl verene kadar tek seansına al kitaplarını oku derim..Allah de ötesini bırak ı tek geçerim...

Neyyyyy ? 450 tl miiii ?????
10 sene sonra servette "Nihat Hatipoğlugilleri" geçer bu gidişle :)
Napıyo bu adam ki ?
"Eternal sunshine of the spotless mind" tarzı bi tedavisimi var ?

Beşiktaş Etiler de önerebileceğim bir uygun Psikolog / Psikoterapist var hala arayışınızın devam etmekte ise bunun yanı sıra 153 Kadın Aile Sağlığı Merkezi ücretsiz destek veriyor.

Back
X