Psikolog ben terkeden erkek arkadasıma özür mektubu yazmamı istedi. Düsüncelerinize ihtiyacım var?

Sizofren degilim allaha sükür :) siz nasıl saskınsanız bende oyleyim eve bi geldim aileme anlattım annemler aman sen salakmısın kardesimden aynı tepki noluyorız dedim bide buraya yazdım hemen psikologa yazdım asla istemiyorum diye paramla rezil oldum 200 lira cöp

Psikolog terapide şahsi görüşünü yansıtmaz.Hele ki danışanını asla yargılamaz. Onun hayatına burnunu sokmaz.Onun yerine sorunlarını çözmeye çalışmaz. Mübarek sizin psikolog karşı komşunuz Hatçe Teyze gibi davranmış. Eğer bu olay gerçekse durum çok vahim. Paranızı çöpe atıyorsunuz.

Attım bile neyse daha fazla rezil olmadım :)

Peki ben bunu neden yalan soyluyorum sebep ne olabilir neden neden anlamıyorım bunun yalanı neden soylenir
Yukarıda bı arkadaşın yorumu gibi. Bence de sizin arkadasininiz yollayacakti mektubu burada vicdan rahatlatmaya çalışıp akıl aldınız .Konunuz inandırıcı değil kusura bakmayın. Mesaj attım yollama dedim o da ok beklriz dedi böyle bı tedavi şekli olabilir mi ya? Dur ben bı kadınlar kulübüne sorayım da ondan sonra nasıl tedavi yapacağına karar ver.

İste istemiyorum dedim hazır degilim tekrar reddedilmeye ok bekleriz yazdı o kadar
ok beklerız seklınde uslup mu kullandı gercekten
psıkolog falan degıl o ya
benım teyze kızı psıkolog tane tane sakın sakın konusur ok falan asla dusunemıyorum oyle bır uslup kullandıgını
asla bu tarz seyler yapmaz pazar gunu de asla calısmaz kısı sinir krızı falan gecırıyorsa o psıkologluk bır durum degıl zaten

gttıgınız kısı psıkolog degıl

Katılıyorum

Astoria nın yardım teklifine cevap vermiyor hala daha başka psikolog ablam bir şey ayarlayacak diye kıvırmaya çalışıyor baya ilgi çekmek için yazıyor bu arkadaş. bana göre olay ağır kolpa. şayet olay gerçekse ve bu kadar kolay inanıyorsan insanlara bak ben 120 tlye çok daha iyi tavsiye veririm. valla bak.

Ben calistigim eski is yerinde bir erkek calisiyordu. Patronlar adami okadar psikolojik sarsintiya verdi ki adam isi birakti. Psikologa falan gitti.
Aradan bikac sene sonra baktik ki patronlara Mail atmis. Icinde özür diliyor falan.
Sonra baska bi is arkadasindan ögrendik. Psikologu söylemis istersen mektup/mail yaz ruhunun rahatlamasi icin diye...
ilk defa ozaman böyle bir sey duydum ve gördüm

Psikolog size tam olarak ne dedi?
Yanlış mı anladınız?
Özür mektubu yaz demiş olabilir ama bunu ona gönder mi dedi, yoksa size rahatlamaniz için mi yazmanizi istedi?

Evet derler yaz diye ama yolla demezler .. duyguları kağıda döküp , yazdıklarını tekrar okuman içindir .. karşı tarafa gönder demezler

Evet derler yaz diye ama yolla demezler .. duyguları kağıda döküp , yazdıklarını tekrar okuman içindir .. karşı tarafa gönder demezler
Okadarini bilmiyorum. Belkide gönderince icinin rahat edecegini zannetmistir yada psikologun dedigini yanlis anlamistir bilemicem..

Allah kimseyi insanlardan fikir alacak kadar caresiz bırakmasın :) 24 yasındayım belki size dalga konusu gelebilir ama hic bu kadae caresiz hissetmedim bugun olan olaylar sonrasında bende saskınım ailemde ama terapi almak istiyorum cunku iyi hissetmiyorum kendimi yemek yiyemiyorum uyku uyuyamıyorum :) agır kolpa degilim sadece caresizim

Çıkışta da bir çay için deseydi psikologunuz Ben ilk defa böyle şey duydum. Psikologlar danışanlarına şöyle yap böyle yap bile demezler. Sizin kendinizi yönlendirmenizi sağlar.

Dedi işte yaz bana numarasını ver ben halledicem bana güven kesinlikle barısırsınız sevgi var ordada ben hallederim dedi durdu bende saskınım ne diyeyim adamı arastırdım eksi sozlukte bile konu acmıslar ovmusler ne bileyim ki bende saskınım bazıları yalancı demis ama bunun yalanını ne diye soyleyebilirim ki cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…