- Konu Sahibi Umutbekcisi
-
Sizofren degilim allaha sükür :) siz nasıl saskınsanız bende oyleyim eve bi geldim aileme anlattım annemler aman sen salakmısın kardesimden aynı tepki noluyorız dedim bide buraya yazdım hemen psikologa yazdım asla istemiyorum diye paramla rezil oldum 200 lira cöphiç psikologa gitmedim psikologların çalışma şekillerini nasıl terapi yaptıklarını vs. bilmem ama bir psikolog böyle bir öneride bulunmaz bizi keklemiyorsunuz demi! gerçekten bu öneride bulunmuşsa da bu psikologa buradaki psikolog arkadaşların neler yazacağını merak ediyorum.
Peki ben bunu neden yalan soyluyorum sebep ne olabilir neden neden anlamıyorım bunun yalanı neden soylenirKonu sahibi bence yalan söylüyor. Bu kadar mantık dışı bı tedavi olamaz herhalde
Soyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermi
İste istemiyorum dedim hazır degilim tekrar reddedilmeye ok bekleriz yazdı o kadarKeşke mektubu göndermeden önce sorsaydın...
Attım bile neyse daha fazla rezil olmadım :)Psikolog terapide şahsi görüşünü yansıtmaz.Hele ki danışanını asla yargılamaz. Onun hayatına burnunu sokmaz.Onun yerine sorunlarını çözmeye çalışmaz. Mübarek sizin psikolog karşı komşunuz Hatçe Teyze gibi davranmış. Eğer bu olay gerçekse durum çok vahim. Paranızı çöpe atıyorsunuz.
Yukarıda bı arkadaşın yorumu gibi. Bence de sizin arkadasininiz yollayacakti mektubu burada vicdan rahatlatmaya çalışıp akıl aldınız .Konunuz inandırıcı değil kusura bakmayın. Mesaj attım yollama dedim o da ok beklriz dedi böyle bı tedavi şekli olabilir mi ya? Dur ben bı kadınlar kulübüne sorayım da ondan sonra nasıl tedavi yapacağına karar ver.Peki ben bunu neden yalan soyluyorum sebep ne olabilir neden neden anlamıyorım bunun yalanı neden soylenir
ok beklerız seklınde uslup mu kullandı gercektenİste istemiyorum dedim hazır degilim tekrar reddedilmeye ok bekleriz yazdı o kadar
KatılıyorumKonu sahibinin bütün konuları ondan ayrılan sevgilisiyle ilgili defalarca aynı konuyu açıp döner mi diye sormuş inanılmaz takıntı haline getirmiş evet psikolojisi bozuk ki çocuğa daha öncede yazmış sert bir cevap almış şimdi psikoloğu öne sürüyor yaptığına ama tamamen özür mektubunu kendisinin yazdığını düşünüyorum ya da bir arkadaşından rica ettiğini çünkü çocuk bunu zaten engelledi kendi ulaşamadığı için arkadaşını araya koydu psikolıg numarasını istedi diyor böyle psikolog olur mu hiç?
Psikolog size tam olarak ne dedi?Bugun psikologa gittim erkek arkadasımla basımdan gecenleri ilişkimizi hatalarımızı herseyden bahsettim bana özür mektubu yaz numaeasını ver dedi yazdım yolladım donmesini bekliyorum ama korkum cok olmucak reddedicek oylede mektupta seyler yazdım ki aciz gibi hissettim ben terapiye gittim suan iyice mahvoldum nolcak boyle bilmiyorum daha bayramın 2. Günü ben yazdım buna 3 haftadan sonra gitmeyi göze aldın bikere git hesabımı allaha bırakıyorım yazdım bana kime bırakırsan bırak uzak dur benden dedi bu kisiye özür mektubu özlem mektubu yazdım ya bide gonderdim pismanım rezil olucam pismanım hersey mahvolucak aciz gibi görcek
Evet derler yaz diye ama yolla demezler .. duyguları kağıda döküp , yazdıklarını tekrar okuman içindir .. karşı tarafa gönder demezlerBen calistigim eski is yerinde bir erkek calisiyordu. Patronlar adami okadar psikolojik sarsintiya verdi ki adam isi birakti. Psikologa falan gitti.
Aradan bikac sene sonra baktik ki patronlara Mail atmis. Icinde özür diliyor falan.
Sonra baska bi is arkadasindan ögrendik. Psikologu söylemis istersen mektup/mail yaz ruhunun rahatlamasi icin diye...
ilk defa ozaman böyle bir sey duydum ve gördüm
Okadarini bilmiyorum. Belkide gönderince icinin rahat edecegini zannetmistir yada psikologun dedigini yanlis anlamistir bilemicem..Evet derler yaz diye ama yolla demezler .. duyguları kağıda döküp , yazdıklarını tekrar okuman içindir .. karşı tarafa gönder demezler
Allah kimseyi insanlardan fikir alacak kadar caresiz bırakmasın :) 24 yasındayım belki size dalga konusu gelebilir ama hic bu kadae caresiz hissetmedim bugun olan olaylar sonrasında bende saskınım ailemde ama terapi almak istiyorum cunku iyi hissetmiyorum kendimi yemek yiyemiyorum uyku uyuyamıyorum :) agır kolpa degilim sadece caresizimAstoria nın yardım teklifine cevap vermiyor hala daha başka psikolog ablam bir şey ayarlayacak diye kıvırmaya çalışıyor baya ilgi çekmek için yazıyor bu arkadaş. bana göre olay ağır kolpa. şayet olay gerçekse ve bu kadar kolay inanıyorsan insanlara bak ben 120 tlye çok daha iyi tavsiye veririm. valla bak.
Bugun psikologa gittim erkek arkadasımla basımdan gecenleri ilişkimizi hatalarımızı herseyden bahsettim bana özür mektubu yaz numaeasını ver dedi yazdım yolladım donmesini bekliyorum ama korkum cok olmucak reddedicek oylede mektupta seyler yazdım ki aciz gibi hissettim ben terapiye gittim suan iyice mahvoldum nolcak boyle bilmiyorum daha bayramın 2. Günü ben yazdım buna 3 haftadan sonra gitmeyi göze aldın bikere git hesabımı allaha bırakıyorım yazdım bana kime bırakırsan bırak uzak dur benden dedi bu kisiye özür mektubu özlem mektubu yazdım ya bide gonderdim pismanım rezil olucam pismanım hersey mahvolucak aciz gibi görcek
Dedi işte yaz bana numarasını ver ben halledicem bana güven kesinlikle barısırsınız sevgi var ordada ben hallederim dedi durdu bende saskınım ne diyeyim adamı arastırdım eksi sozlukte bile konu acmıslar ovmusler ne bileyim ki bende saskınım bazıları yalancı demis ama bunun yalanını ne diye soyleyebilirim ki cok sacmaEvet derler yaz diye ama yolla demezler .. duyguları kağıda döküp , yazdıklarını tekrar okuman içindir .. karşı tarafa gönder demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?