- 27 Temmuz 2019
- 2.724
- 9.219
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Çok sağolun. İnşallah gösterir Rabbim.ısınız rast gıtsın kolaylıklar ve sabırlar dılıyorum bu yolda
maalesef su hayatda her anlamda en cok yıpranan kadınlar
dılerım cektıklerınızın mukafatını hayat tez zamanda gostersın
Onun yüzünden okulum aksadı, inşallah bu da hakim için geçerli olur. Ben de yazacağım herşeyi ama herşeyi.
Ben de araştırıyorum güçlü bulmak için. Şu an net olmadığından bir şey telaşım artıyor.Tabiki de olur yeter ki avukat kendinden emin olsun.2 avukatla görüşmüştüm bu süreçte 2.de karar verdim kendinden aşırı emin özgüvenliydi.Şuan tek modumu yükselten şey avukatın dilekçesi oldu
Çok normal çok gerçekten kolay değil şu süreç.3 hafta oldu benim hala sıkıntılarım illaki devam ediyor.Haberleri geliyor evim bekar evi olmuş.Nargileler viskiler rakılar havada uçuşuyormuş ne güzel dimi ...Geçicek uzaklaştırma kararını çıkartın o süre zarfında evi boşaltın.en az 3 ay veriyolarmış.Ben de araştırıyorum güçlü bulmak için. Şu an net olmadığından bir şey telaşım artıyor.
Kararı çıkardıktan sonra mı evi boşaltayım? Peki bu süreçte benim eşyalarımı çalmışlarsa ne yapacağım?Çok normal çok gerçekten kolay değil şu süreç.3 hafta oldu benim hala sıkıntılarım illaki devam ediyor.Haberleri geliyor evim bekar evi olmuş.Nargileler viskiler rakılar havada uçuşuyormuş ne güzel dimi ...Geçicek uzaklaştırma kararını çıkartın o süre zarfında evi boşaltın.en az 3 ay veriyolarmış.
Yani bana avukatın dediği bu şekildeydi karar çıktıktan sonra boşaltın bütün evi dedi.Sizin ney aldığınız o eve dair faturaları mevcut mu adınıza yani.Kararı çıkardıktan sonra mı evi boşaltayım? Peki bu süreçte benim eşyalarımı çalmışlarsa ne yapacağım?
Bana düşen tüm eşyalar ve kendi çeyizlerim. Benden aldıkları altınların falan işte.Yani bana avukatın dediği bu şekildeydi karar çıktıktan sonra boşaltın bütün evi dedi.Sizin ney aldığınız o eve dair faturaları mevcut mu adınıza yani.
Hemen boşaltamazlar evi sanmıyorum.Avukata gittiğinizde yazdırın neyiniz var neyiniz yok.Yada polisle gidip eşya tespit tutanağı da tutturabiliyormuşsunuz.Bana düşen tüm eşyalar ve kendi çeyizlerim. Benden aldıkları altınların falan işte.
Offfff ben bu aşağılığın bana yaptığını nasıl kanıtlayacağım. Atlatamıyorum, takıntı oluşmaya başladı. Nasıl yapacağım, ruhum daralıyor.
Artık o pisliklerden herşeyi beklediğim için, sürekli tedirginim. Bir kurtulsam şunlardan çocuk sevindireceğim.Sakin olun, şahit olarak anneniz var, komşunuz var, ses kaydınız var, gerekirse psikologunuzun da şahitlik etmesini istersiniz.
Benim avukatimda tam tersine psikolog ve psikiyatr larin hasta etigi kuralinca davalarda gorus bildirmelerinin yasak oldugu belirtmisti.Yaşadıklarımın tecrübesini aktarmak istedim sadece. Tedbirli olmakta fayda var. Ben de ayni soruyu sormustum avukatima. Tamam, psikiyatristi kullanir, psikologu da kullanir mi diye? O da psikoloğu mahkemeye çağırıp hakkımda görüş alabileceklerini söylemişti. Şükür o noktalara gelmedi.
Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.
Yaşadıklarım aşırı derecede kötü olduğu için, ruhsal durumum en diplerde şu an. Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum bir yandan. Okulumu kurtarmaya çalışıyorum öteki yandan, eşyalarımı o cehennem çukurundan kurtarmanın yolunu arıyorum bu da diğer yandan. Kafam karlı dağ anlayacağınız.
Kızlar, geçen gün bir arkadaş psikoloğa gittiğim için karşı taraftaki şeytanların bunu kullanabileceğini söyledi. Halbuki benim amacım, psikolojik şiddeti ve boyutunu kanıtlayıp dava dilekçeme eklemek istiyorum.
Başına benzer bir olay gelen var mı? Bana ettikleri eziyetlerden "bunun psikolojisi bozuk zaten, tedavi alıyor." diye sıyrılırlarsa?
(Devlette gidiyorum bu arada)
Mantıklı hanımlardan yorum bekliyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler
Esyalari mahkeme karari ile de alabilirsin. Bir polis esliginde gidip tutanakla alirsin, bu kismi simdilik kafana takna.Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.
Yaşadıklarım aşırı derecede kötü olduğu için, ruhsal durumum en diplerde şu an. Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum bir yandan. Okulumu kurtarmaya çalışıyorum öteki yandan, eşyalarımı o cehennem çukurundan kurtarmanın yolunu arıyorum bu da diğer yandan. Kafam karlı dağ anlayacağınız.
Kızlar, geçen gün bir arkadaş psikoloğa gittiğim için karşı taraftaki şeytanların bunu kullanabileceğini söyledi. Halbuki benim amacım, psikolojik şiddeti ve boyutunu kanıtlayıp dava dilekçeme eklemek istiyorum.
Başına benzer bir olay gelen var mı? Bana ettikleri eziyetlerden "bunun psikolojisi bozuk zaten, tedavi alıyor." diye sıyrılırlarsa?
aklım hep sendeydi iyiki bıraktın gittin.okulda yoluna girer, eşyada gelir yeterki sen iyi ol.dilekçeyi avukat hazırlayıp karşında gördüğün an yükün yarıya incek ve zamanlı anlıcaksın ki şu boşanma aşamasındaki stres onunla yaşadığın hayatın stresinin çeyreği bile değil.herşey senin için çok güzel olsun.dualarım hep seninle Allah yardımcın olsun.Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.
Bu bilgi yanlis. Soyle ki ben de antidepresan kullandim. Karsi taraf bunu dilekcesibde beyan etti. Psikiyatriste gidiyor diye. Avukatim da bosanma travmasini atlatmak icin dedi. Hicbir sorun cikmadi. Her bosanma bir travma yasatir. Evden kediniz gitse uzulirsunuz degil mi? Bunlar normal seyler. Antidepresan kullaniyor denildi diye hakim ruh hastasi gozuyle bakmiyor size merak etmeyin.Evet, maalesef mahkemede kullanırlar. Ben özel bir psikiyatriste gidip antidepresan almıştım. Doktorum beni uyardı, sakin kimsenin haberi olmasın, mahkemede kullanırlar, diye. Hele devletten takip daha kolay.
Psikologlar davalara gelmez. Hastalari ile ilgili bilgileri de vermezler. Ancak ve ancak hakim talep ederse bir rapor hazirlarlar.Merhaba kızlar, ailemin yanındayım ve her geçen gün iyileşiyorum.
Çok teşekkür ederim canım. Belki de sizlerin duası sayesinde hiç beklemediğim anda kurtuldum o cehennemden.aklım hep sendeydi iyiki bıraktın gittin.okulda yoluna girer, eşyada gelir yeterki sen iyi ol.dilekçeyi avukat hazırlayıp karşında gördüğün an yükün yarıya incek ve zamanlı anlıcaksın ki şu boşanma aşamasındaki stres onunla yaşadığın hayatın stresinin çeyreği bile değil.herşey senin için çok güzel olsun.dualarım hep seninle Allah yardımcın olsun.
hiçbişeyden KORKMA ne olacak ben ne yapacam diye düşünme.Allah bize yeter o ne güzel vekildir de.bu sözü kendine kabullendir inan yoluna devam et.Çok teşekkür ederim canım. Belki de sizlerin duası sayesinde hiç beklemediğim anda kurtuldum o cehennemden.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, şu davadan da alnımın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah.
Yavaş yavaş kendime geliyorum, konuşmayı unutmuşum resmen ya, kelimeleri unutuyorum konuşurken. Nasıl sindirmişler beni aman şunu dersem yanlış anlarlar aman şu şakayı yaparsam kavga çıkarırlar diye düşünmekten.
Yazık ruhuma, nasıl katlanmışım.
Şimdi nasılsıniz çok geçmiş olsunKeşke benim tabak çanak olsaydı :) evin 3 odasını perdesine beyaz eşyasına mobilyasına halısına kadar yaptık.Bide adam bana kredi çektirdi onla kaldım:)) benim daha vahim aslında..1 haftam abartısız söylüyorum sadece sgara suyla geçti.Hıçkıra hıçkıra ağlıyodum yediremiyordum hazmedemiyordum çünkü.En son anneme patladım sesimi yükselttim.o gün kafam dank etti dedim bi psikiyatrise gitmeliyim.Bu erkek için annemi babamı üzmeme değmez.İlk işiniz hemen kafanızı dağıtacak takıntılı düşüncelerinizi uzaklaştırcak bi ilaç kullanmanız.Buna tabi doktor karar verir.Ben çünkü bu süreçte herşeyin en olumsuzunu düşünüp takıntı yaptım.İftira atarlarmı yalancı şahit tutarlar mı saçma sapan bi sürü düşüncelere girip uykularımdan oldum.7 kg vermiş durumdayım bu süreçte insülin direncim olmasına rağmen...Her sabah sıkıntıyla uyandım bazen hıçkırarak uyandım.Ama geçecek inanın bana. Ben 10 sayfa dilekçe yazdım tanıştığımız süreçten itibaren.Bana uyguladığı bütün psikolojik şiddetleri a’dan z’ye yazdım.Hepsi aklıma mıh gibi çakılıp kalmıştı.Avukatıma verdim 3 sayfaya indirmiş en can alıcı noktalardan girmiş.Ve eklemiş aile birliğinin olduğu eve dönmek istiyor müvekkilim fakat şiddet uygulanacağından korktuğu için okul ev vb yerlerden de davalının uzaklaştırılmasını talep ediyoruz demiş.
O kayıtları nasıl elde etmişler?Ben de o korktugun durum oldu maalesef. Mahkemede evlilik birligi icerisinde de psikolojimin bozuk oldugunu soyleyerek bosanma davasi surecinde gittigim psikolog kayitlarini mahkemeye sundular. Henuz karar asamasina gelemedik hakim nasil degerlendirecek o durusmada anlarim ama cok ustunde durmamis gibi gorundu. Ben de bunu duydugumda tedaviyi biraktim. Hata yapmisim. Narsist bir esin etkilerinden desteksiz zor cikiliyor. Herseyden once insanin kendisine, kendi sagligina oncelik vermesi gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?