Psikolog

yesil9

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
95
0
16
İstanbul
Cok kolay bir soru ama kesin olarak bir cevap bir cevap alabilirsem bile cok mutlu olacagim. Devlet hastanesinde psikolog var mi ya da ozel hastanelerdeki psikologlar icin bagkur kabul ediliyor mu? Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa ve benimle paylasirsa cok mutlu olurum kizlar cok tesekkurler.

devlet hastanesinde psikiyatrist var.
psikoloğunda olması lazım çünkü birbirleriyle paslaşıyorlar zaten onlar.
eğer ilaçla tedavi gerekiyorsa psikiyatrist devreye giriyor terapi gerekiyorsa psikolog,diye biliyorum.
özele de gittğinde ilk muayene için katkı payı gibi bişey ödeniyor muayene oluyorsun ama devamında para ödeniyormu bilmiyorum.

Son düzenleme:
devlet hastanesinde psikiyatrist var.
psikoloğunda olması lazım çünkü birbirleriyle paslaşıyorlar zaten onlar.
eğer ilaçla tedavi gerekiyorsa psikiyatrist devreye giriyor terapi gerekiyorsa psikolog,diye biliyorum.
özele de gittğinde ilk muayene için katkı payı gibi bişey ödeniyor muayene oluyorsun ama devamında para ödeniyormu bilmiyorum.

Cok tesekkur ederim umarim devaminda da odenmiyordur ben yarin gidip ogrenecegim :)

Arkadaşım günaydın benim yaşadıgım şehirin devlet hastahanelerinde psikolog var kapıdaki isimleri okuyordum bir kaçtane isimde psikolog yazıyordu birde eski adıyla ssk hastahanesinde şimdi devlet oldu tabi senin yasadıgın şehirde de vardır kardeşim psikiyatriye gitti herhangi bir ücret almadılar eger güvencen varsa almazlar

Her devlet hastanesinde var mı bilemiyorum ama evet benim yaşadığım ilçenin hastanesinde de var.
Özel hastanelerde ise ; hastanenin anlaşmasına bağlı olarak düşük bir yüzde de muayene ücreti aınıyor psikiyatri'de ama psikolog için nasıl bir ödeme prosedürü var bilmiyorum.

Ben Darıca Farabi Devlet Hastanesine gitmiştim orada vardı.

Back
X