- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sakin olun böyle bir şey için niye bu kadar telaş yaptınız ki ..
Memnun kalmasanız biş daha gitmezsiniz.
Kim olduğu ne fark eder ki ?
Ahmette olsa psikolog Ayşe de
Sakin ol rahat ol
Sonuçta rahatlamaya gitmiyo musun ?
Niye telaş ettin bu kadar anlamadım. Senin yapacağın birşey yok doktor yönlendirir, sohbet etmeye gidiyormuşsun gibi düşün.
Beyaz Masa hattından mi psikolog randevusu aldiniz?
Yaw kurma bu kadar; senin hayatında önemli yeri olan birisi değilki bırakacağın izlenimi dert edesin... gidicen, seni konuşturacak o kadar. Beğenmezsen bir daha gitmezsin aynı kişiye, o da işini yapıyor zaten, kaç türlü insanla muhatap olmuşluğu vardır.Merhaba arkadaşlar 153 hattından psikolog randevusu aldım daha önce giden oldu mu bilmiyorum ama yarın ilk gün ve ben çok gerildim ya ortam nasıl ne yapacağım ne yapsam şimdiden onu düşünmeye başladım acaba benimle ilgilenecek olan psikolog nasıl biri kim bilmiyorum bile ilk psikolog randevusunda ne yapılır onuda bilmiyorum her an vazgeçebilirim bile yani sizlerin var mı tecrübeleriniz
Yaw kurma bu kadar; senin hayatında önemli yeri olan birisi değilki bırakacağın izlenimi dert edesin... gidicen, seni konuşturacak o kadar. Beğenmezsen bir daha gitmezsin aynı kişiye, o da işini yapıyor zaten, kaç türlü insanla muhatap olmuşluğu vardır.
evet belediyenin oluyormuş
aynen aslında daha rahat olmam lazım ama işte tedirginliğim belediyenin olduğu için nasıl birine denk gelirim ilgili olurlaar mı onu düşünüyorum öğrenci olduğumdan ücretli bir yere gidemedim malesefBencede çok stres yapmışsın sen sonucta rahatlamaya gıdıosun sakın ol ıcınden geldıgı gbı davran begenmezsen hosuna gıtmezse gıtmezsın bırdaha sakın ol :)
Arkadaşım gitmiş övgüyle bahsetmişti.
Psikolojik danışmanlık memnuniyeti hastanın kendisini iyi anlatabilmesiyle bağlantılıdır bence.
Ön yargı ile yaklaşırsan beklediğin iletişimi kuramayabilirsin.
Dilerim sorunların çözüme ulaşır, memnun kalırsın.
Gençliğin verdi heyecan o, 30 dan sonra kimseyi takmıyorsun emin ol, gelene hoşgeldin, gidene güle güle :)psikologa ihtiyacım olduğunu nasılda belli ediyorum
Belediyelerin böyle uygulamalari da mi varmis? Cok guzel.
Umarim ilgili çok iyi birine denk gelirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?