• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğa gittik

DİYORUM Kİ; rahatsız olunacağını düşündüğü için öyle bir algısı var demek ki inat yapıyor inadına yapıyor inadından yapıyor sevgisini göstermek istediği için değil hanımefendi. Siz kayınvalidem de zorsunuz uğraşmiycam daha da
Bir annenin evladını sevmesinde kimsenin rahatsız olacağı birşey yoktur, rahatsız olanın bir rahatsızlığı vardır anca
Sizin algılarınızda problem var
Diyelim ki size inat evladını seviyor, bunda sinir olacağınız ne var? Sevsin mıncıklasın sarılsın yani size ne

QUOTE="Sessizlik0034, post: 69958935, member: 502940"]
Geçtiğimiz Haziran ayında evlendik
[/QUOTE] 5 ayda bu sağlık sorunlarını yaşamaya başladıysanız ..kayınvalidenizin "gel dedi ..kal dedi" leri yüzünden bir bardağı tutamaz hale geldiyseniz 10 yıllık evli olduğunuzda kendi ihtiyaçlarını göremeyen ..haftanın her günü başka doktor randevusu olan bir kadın haline gelirsiniz. Eşiniz de kayınvalideniz de biz bu kızı bu hale getirdik demez ..sizin sinir hastası olduğunuzu söylerler🤷‍♀️ Ben mesajlarınızdan sizin de çok takıntılı olduğunuzu ..elalemi pek bir taktığınızı düşündüm.Düğün tarihi değişebilir birşey kaldı ki pandemi sürecinde yaşadık gördük akşamdan sabaha neler değişti .Kendi ailenizin de fazlaca görüşüne başvurduğunuzu gördüm mesajlarınızda .Kayınvalidenize bakmak amaçlı gidip gitmeyeceğinizin ..onun yanında kimin kalması gerektiğini neden anne/babanızla konuşuyorsunuz ki? Yani demek istediğim "insanlar benim hakkımda ne der..ne düşünür? Ya beni sevmezlerse..vb.düşünceler " sizin iliklerinize kadar işlemiş.. bunun sebebi de kayınvalideniz değil büyük olasılıkla kendi kök ailenizle geçirdiğiniz yıllar olmuş .Bu konudan biraz uzaklaşmanız için meşkuliyetlerinizi arttırmanızı ..zihin olarak sizi oyalayacak yollar bulmanızı tavsiye ederim.Lisansınız yoksa lisans..varsa ilginizi çeken bir programda 2.lisans -mesleki kurs hatta yüksek lisans eğitimi ..çalışmıyorsanız çalışmaya başlamanız en azından sizin gündeminizin değişmesine faydası olur

Tabi ki zor şeyler yasamissiniz da bu kadar takmayın kafanıza siz hasta oldunuz terapi aldınız e onun umrunda mı asla kadın aksine belki keyifleniyor başardım modunda hayat bunun için inanın çok kısa umursamayın bazen de gamsız olmak gerekir

Yalniz herkes yanlis biliyor sinirden stresten her turlu hastalik cikabilir
Sinirden stresten bağırsaklarınız hasta olur
mideniz hasta olur
Kalbiniz hasta olur
Başınız ağırır
Fıtığınız azar
Kanser olursunuz:……………….
Ama sinir uçlarınız harap olmaz, sinir sıkışması oluşmaz
Konu sahibinin zaten boyun düzleşmesi varmış, muhtemelen sinir sıkışması da vardı, kaynanaya yaranacam, kocamı manipüle edemesin diye yaptı salçaları temizlikleri hastalığını ilerletti, sinir streste ağrılarını çoğalttı. Yani bu hastalık fiziksel birşey ruhsal değil. Nasıl ki stresten bacağın kırılmıyorsa bu da aynı. Hafif sakinleştiriciler antidepresanlar vücudu gevşetip ağrılarını bir nebze hafifletir ama kaynanayı uzaya da gönderseler bu hastalık iyileşmez çünkü sebep o değil

Sinirden stresten bağırsaklarınız hasta olur
mideniz hasta olur
Kalbiniz hasta olur
Başınız ağırır
Fıtığınız azar
Kanser olursunuz:……………….
Ama sinir uçlarınız harap olmaz, sinir sıkışması oluşmaz
Konu sahibinin zaten boyun düzleşmesi varmış, muhtemelen sinir sıkışması da vardı, kaynanaya yaranacam, kocamı manipüle edemesin diye yaptı salçaları temizlikleri hastalığını ilerletti, sinir streste ağrılarını çoğalttı. Yani bu hastalık fiziksel birşey ruhsal değil. Nasıl ki stresten bacağın kırılmıyorsa bu da aynı. Hafif sakinleştiriciler antidepresanlar vücudu gevşetip ağrılarını bir nebze hafifletir ama kaynanayı uzaya da gönderseler bu hastalık iyileşmez çünkü sebep o değil
Walla Ben doktorum sizin kadar kesin konusamiyorum.

Walla Ben doktorum sizin kadar kesin konusamiyorum.
Sıfırdan hiç sorun yokken sağlıklı bir sinirin kaynana dırdır etti diye harap olacağına mı inanıyorsunuz?
Boyun düzleşmesi var olan bir insanın sinir harabiyetinin kaynana dırdırı sebebiyle olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Ben de bu sebepten uzun süre neredeyse elimi hiç hissetmeden yaşamış ameliyat olmuş bir hastayım, bir sürü doktor ve tedavi gördüm, hepsi bunun fiziksel bir sorun olduğunu stresin sıkışmayı ağrıyı arttırdığını gayet ayrıntılı anlattı

Size gelsem bir hekim olarak ne derdiniz acaba

Gelinimin yanında oğlumun tepesine de çıkarım ayaklarını da öperim, birinin kocası olunca benim evladım olmaktan çıkmıyor, ben onun annesi olmaktan çıkmıyorum, evladını sevmek size göre adapsızlıksa yazık size
Keşke hasetlenmeden ana-evladın sevgisine muhabbetine bakıp mutlu olacak olgunluğa erişebilseniz
Siz gelininizin olmadığı yerde adaplı adaplı tokalaşırsınız oğlunuzla
Dana gibi olmus insanlari sap şup ortalik yerde geline goz dagi verir gibi veya kv kendi öz oglunu kendi kocasi yerine koyar gibi öpmesinin nesi normal?

Bir anne evladini sever eyvallahta kucuk bebek sever gibi dana gibi olmus insanlari fiziksel temasla sevmek alelalde bunu göstermek sadece gösteriştir .Sevgi falan degildir konu sahibinin durumunu anlamiyorsunuz

Dana gibi olmus insanlari sap şup ortalik yerde geline goz dagi verir gibi veya kv kendi öz oglunu kendi kocasi yerine koyar gibi öpmesinin nesi normal?

Bir anne evladini sever eyvallahta kucuk bebek sever gibi dana gibi olmus insanlari fiziksel temasla sevmek alelalde bunu göstermek sadece gösteriştir .Sevgi falan degildir konu sahibinin durumunu anlamiyorsunuz
Benim evladımı öpmemle geline nasıl bir göz dağı verilmiş oluyor?
İnsanlar büyür koca adam olur dana olmaz
Bir anne evladını neden ortalık yerde öpemiyor ayıp mı günah mı? Gizli saklı mı öpecek? Bir anne evladı kaç yaşında olursa olsun neden öperek sevemesin sarılamasın? Bir annenin evladını sevmesi kadar naif güzel birşey varsa o da bir evladın annesini sevmesidir.
Kv kendi öz oğlunun dudaklarına mı yapışıyor, mahrem yerlerini mi öpüyor, kocası yerine koymak ne demek ya, terbiyesiz terbiyesiz ithamlarda bulunmayın, kadın adamın anası kocası da adamın babası, sapık sapık imalar, kendinize gelin
Bir anne evladını her şekilde paşa gönlü nasıl istiyorsa öyle sever, evlatla fiziksel temas kurmak için yaş sınırı mı var?
35 yaşında çoluk çocuk sahibi kadınım, babam sarılır öper koklar, dizine yatırır saçımı okşar, daha düne kadar kucağına oturuyordum, babam beni karısı yerine mi koyuyor, manyak mısınız nesiniz
Kayınvalidem eşimi sarılır öper, oğluna sarılır yatar tv izler, sapık mı şimdi bu kadın
Kimse gösteriş için evlat sevmiyor içinden geldiği için seviyor, saf tertemiz seviyor
Konu sahibine de size de Allah akıl fikir izan versin

Benim evladımı öpmemle geline nasıl bir göz dağı verilmiş oluyor?
İnsanlar büyür koca adam olur dana olmaz
Bir anne evladını neden ortalık yerde öpemiyor ayıp mı günah mı? Gizli saklı mı öpecek? Bir anne evladı kaç yaşında olursa olsun neden öperek sevemesin sarılamasın? Bir annenin evladını sevmesi kadar naif güzel birşey varsa o da bir evladın annesini sevmesidir.
Kv kendi öz oğlunun dudaklarına mı yapışıyor, mahrem yerlerini mi öpüyor, kocası yerine koymak ne demek ya, terbiyesiz terbiyesiz ithamlarda bulunmayın, kadın adamın anası kocası da adamın babası, sapık sapık imalar, kendinize gelin
Bir anne evladını her şekilde paşa gönlü nasıl istiyorsa öyle sever, evlatla fiziksel temas kurmak için yaş sınırı mı var?
35 yaşında çoluk çocuk sahibi kadınım, babam sarılır öper koklar, dizine yatırır saçımı okşar, daha düne kadar kucağına oturuyordum, babam beni karısı yerine mi koyuyor, manyak mısınız nesiniz
Kayınvalidem eşimi sarılır öper, oğluna sarılır yatar tv izler, sapık mı şimdi bu kadın
Kimse gösteriş için evlat sevmiyor içinden geldiği için seviyor, saf tertemiz seviyor
Konu sahibine de size de Allah akıl fikir izan versin
Sapik imalar etmedim çarpitmayin insanlarin vicik vicik fiziksel temaslari bile bazen rahatsizkik verirken asırıya kacarak olmadik zamanlarda yapilan eylemlerdrn bahsettim sözlerimi çarpitmayin
Yetistirildigimiz kulturumuz itibari ile erkeklere her daim mesafeli olunmasi gerektigini gorduk koskoca adamin annesinin dizinde yatmasini istisnai durumlar haricinde (ölumler agir acilar) uygun bulmuyorum şap şup annesini öpmesini uygun falan bulmuyirum bu benim dusuncem siz vicik vicik yasayabilirsiniz kendi hayat gorusunuz sizi baglar beni itham ettiginiz konularda hakli degilsiniz.

Merhaba,daha önce kayınvalidem ile ilgili bir takım sıkıntılardan bahsetmiştim. Kendisi yaşadığımız şehrin dışında protez ameliyatı oldu ve evine döndü. 3 gün boyunca evine gittim yemek çay konusunda elimden geldiğince destek oldum,eve kadın tutuldu ev işlerini ve yemeği yapan bir destekçi ayarlandı. Düğün günümden bu yana İkimizin arasında ki diyoloğun can sıkıcı olması ona olan yaklaşımıma engel olmasına rağmen,elimden gelen 3 gündü ve gittim geldim. Neden elimden geldi dedim biliyor musunuz ? Çünkü o günlere kadar yaşadığım üzüntülerim anlayışsızlıklar,sınırlarıma sürekli girmek istemesi ve kendisinin bu ısrarını hep haklı görmesi beni hasta etti… Evet çok ağır hastalandım o günlerin sonunda,sinir uçlarım ağır bir kasılma tahrip sonucu kaslarıma baskı yapmış sinir uçlarım tahrip olmuş ve bu da tutulmaya sebep oldu,boynumdan itibaren sağ kolum ve bacağım uyuştu bir de boyun düzleşmem vardı çok eskiden beri ama o kas-sinir uyuşmalarımdan sonra elime bir bardak dahi alamadım boyunluk kullanıyorum 2 haftadır.
Sonrasında aile terapistine gittik beni motive gayret etti ama uzun vadede tecrübelerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım bilmiyorum….
Psikoloğa gitmen çoook isabetli olmuş. Kayınvalidene karşı aşırı kin ve nefretle dolusun. Hiç birşey yapmasada sen nefret edicektin. Anlattıklarından bunu anlıyorum.
Büyük ihtimalle kendi annende kvsiyle böyle. Veya etrafında olan trajedik kv- gelin olaylarıyla büyüdün.

Travmatik ön yargın var. Seni eleştirmek için kesinlikle söylemiyorum cnm. Psikologla ilk seanslarınızda bu travmaların açığa çıkacak yaraların sarıldıkça onun normal sıradan bir insan olduğunu farkedeceksin. Artık yaptıkları sana batmayacak.

Kv leri değişebilen robot gibi düşündüğümüz için onlardan mükemmellik bekliyoruz. Onlar yaşını başını almış kendi hayat tecrübeleriyle pişmiş kaç yaşında insanlar. Asla değişmezler. Onlara direnmek yerine kabul ettiğimizde işler daha kolaylaşıyor. Mesele her arkadaşımızı annemizi ailemizi olduğu gibi kabul edebiliyoruz. İş kv ye gelince ondan mükemmellik bekliyoruz. En ufacık sorunları büyütüyoruz hazmedemiyoruz.

Diğer bir durumda zorunlu ilişki. Kv yi hayatınızdan atamıyorsunuz çünkü eşinizin annesi. Nefret ettiğiniz kişiyle geçinmek zorunda kalıyorsunuz insan istemediği birşeyi yapabilmesi çok zor. Sonra da sinir krizleri geçiriyorsunuz. Zaten psikolog da size bunları anlatıcak. Bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor.

Bu arada bende kv ile anlaşamıyorum. Benim değil kv nin travmaları var. Kayınvalidem Kendi kvsinden çok çekmiş. Bana da aynılarını yapıp kendini eşitlemeye çalışıyor. Onu anlıyorum hiç kafaya takmıyorum. Ama kv deli oluyor. Attığım her adım sorun yaptığım herşey gözüne batıyor benimle sürekli savaşıyor. Yine evine gidiyorum yine işini görüyorum. Kavgası benimle değil geçmişiyle biliyorum. Sizinde kavganız onunla değil. Onu özgür bırakın kendinize odaklanın. Geçecek.

Sapik imalar etmedim çarpitmayin insanlarin vicik vicik fiziksel temaslari bile bazen rahatsizkik verirken asırıya kacarak olmadik zamanlarda yapilan eylemlerdrn bahsettim sözlerimi çarpitmayin
Yetistirildigimiz kulturumuz itibari ile erkeklere her daim mesafeli olunmasi gerektigini gorduk koskoca adamin annesinin dizinde yatmasini istisnai durumlar haricinde (ölumler agir acilar) uygun bulmuyorum şap şup annesini öpmesini uygun falan bulmuyirum bu benim dusuncem siz vicik vicik yasayabilirsiniz kendi hayat gorusunuz sizi baglar beni itham ettiginiz konularda hakli degilsiniz.
Öyle de haklıyım ki
Oğlunu kocasının yerine koyar gibi öpmek ne demek! Ben hiçbirşeyi çarpıtmıyorum yazdığınız laf kabak gibi ortada, siz bir annenin tertemiz sevgisini çarpıtıyorsunuz hem de en çirkin şekilde
Kadın evladına fiziksel temasta bulunuyor gelinine değil, gelin bundan ne hakla rahatsız olabilir, nikah defterine imza atınca annenin teması yasak mı oluyor? Oğlunu öpmek için gelinden izin kağıdı mı alacak kadın?
Bu yoldan geçen insanların vıcık vıcık teması değil, ana-evlat teması
Hangi kültürde erkek evlada mesafeli olması gerekiyor annenin? Bir evladın anasının dizinde yatmasının anasını öpmesinin neresi yanlış? Evlat bu evlat elin adamı değil, 7 günlükkende aynı evlat 7 yaşında da aynı evlat 70 yaşında da aynı evlat, anada aynı ana
Siz evlat erkekse uzak durmalı anası diyorsanız dönün bir kendinize bakın cidden, neden?ne olabilir?niye uzak duracak, korkusu çekincesi ne? Hepsinin cevabı ima ettiğiniz sapkınlığa çıkıyor
Yazıklar olsun sizin kültürünüze de zihniyetinize de

Az teması nasıl sağlayacağım kendi ailem de gelenek göreneklere değer verdikleri için git-gel hafta birkaç gün diyor oğlunu etkiler aranız bozulur daha çok üzülürsün diyor.

şimdi de kendi ailen ne der mevzusu..
önemli olan sensin ve çekirdek ailen..
senin mutsuz olduğun yerde çocuğun aman sırf babaannesini görsün diye mutlu olmaz.
benim evlilik sürecinde kp ile yaşadığım bir ton şey vardı adamı zerre sevmem ama kv yi çok sevdiğim için yüzüsuyu hürmetine hep giderim. hatta oğluma babaannesi baktı 2,5 sene allah razı olsun. oğluma da bir kere bir şey dememiş olmama rağmen şimdi 7 yaşında ve dedesini gram sevmediği gibi hep sevmesini de reddediyor.
yani çocuklar bilir ve anlar. haftada birkaç gün sevmediğin insanlar için çok çok gereksiz zamanlar. haftada 1 gün yeter o da çocuğun değil eşin için..

Öyle de haklıyım ki
Oğlunu kocasının yerine koyar gibi öpmek ne demek! Ben hiçbirşeyi çarpıtmıyorum yazdığınız laf kabak gibi ortada, siz bir annenin tertemiz sevgisini çarpıtıyorsunuz hem de en çirkin şekilde
Kadın evladına fiziksel temasta bulunuyor gelinine değil, gelin bundan ne hakla rahatsız olabilir, nikah defterine imza atınca annenin teması yasak mı oluyor? Oğlunu öpmek için gelinden izin kağıdı mı alacak kadın?
Hangi kültürde erkek evlada mesafeli olması gerekiyor annenin? Bir evladın anasının dizinde yatmasının anasını öpmesinin neresi yanlış? Evlat bu evlat elin adamı değil, 7 günlükkende aynı evlat 7 yaşında da aynı evlat 70 yaşında da aynı evlat, anada aynı ana
Siz evlat erkekse uzak durmalı anası diyorsanız dönün bir kendinize bakın cidden, neden?ne olabilir?niye uzak duracak, korkusu çekincesi ne? Hepsinin cevabı ima ettiğiniz sapkınlığa çıkıyor

size kesinlikle katılıyorum. oğlum var ve evlendiğinde sırf gelin rahatsız olacak, aman etraf kocası yerine koymuş vs düşünecek diye bana sarılıp öpmezse, darlandığında başını dizime koyup yatmazsa ben ne anladım analıktan..
her yetişkin erkek çocuğu olup öpüp koklayan anne zayıflığından yapmıyor artık millet bunu kafasından çıkarmalı.. nasıl kız erkek evlat ayrımı olmazsa kendi doğurduğum çocuğun cinsiyeti ne olursa olsun kendisinin de izin verdiği ölçüde istediğim gibi sever koklarım. ciğerim o benim yahu.. yetişkin oldu diye öpüp koklamanın neresi patolojik bir sorun?
patolojik olan kadınların yaşadığıdır, çocuklarından başka beklentileridir(kendi yaşayamadıkları gibi). öpüp koklamak değil. ve her kadın evladını da farklı sever buna da kimse karışamaz..
ingiliz aritokratı mıyız biz çocuklarımızla tokalaşarak iletişim kuralım?

size kesinlikle katılıyorum. oğlum var ve evlendiğinde sırf gelin rahatsız olacak, aman etraf kocası yerine koymuş vs düşünecek diye bana sarılıp öpmezse, darlandığında başını dizime koyup yatmazsa ben ne anladım analıktan..
her yetişkin erkek çocuğu olup öpüp koklayan anne zayıflığından yapmıyor artık millet bunu kafasından çıkarmalı.. nasıl kız erkek evlat ayrımı olmazsa kendi doğurduğum çocuğun cinsiyeti ne olursa olsun kendisinin de izin verdiği ölçüde istediğim gibi sever koklarım. ciğerim o benim yahu.. yetişkin oldu diye öpüp koklamanın neresi patolojik bir sorun?
patolojik olan kadınların yaşadığıdır, çocuklarından başka beklentileridir(kendi yaşayamadıkları gibi). öpüp koklamak değil. ve her kadın evladını da farklı sever buna da kimse karışamaz..
ingiliz aritokratı mıyız biz çocuklarımızla tokalaşarak iletişim kuralım?
Şu an okadar sinirliyim ki anlatamam size
Oğluna sarılıp öptü diye kocasının yerine koydu dediler ya çıldırmak üzereyim
Bir de erkeklerden uzak durmak varmış kültürlerinde, kastettiği erkeği ben doğurdum canımdan can verdim
Yemin ediyorum sinirden midem ağzımda şuanda çok zor tutuyorum kendimi yazmamak için

Öyle de haklıyım ki
Konuyu da benim soylediklerimi de carpitarak devam edin siz buradaki durum kv nin gelinle rekabet etmesi oldugu icin bu sekilde yazdim
Normal şartlar altinda anne ogul arasindaki iliskiye fiziksel temasa kimse karisamaz ama benim kastettigim bu degil
Bu konu icinde rekabet var ayrica ben sahsi olarak dusuncem vicik vicik iliskileri hos bulmuyor olabilirim bu her anlamda olabilir kisisel goruslerimin sizinle de kulturumle de ilgisi olamaz bisiy yazarken her yone cekerek tartisma cikartmaniz konuyu saptirmaniz hos degil size iyi gunler kendi dusunce seklinizle beraber.

Konuyu da benim soylediklerimi de carpitarak devam edin siz buradaki durum kv nin gelinle rekabet etmesi oldugu icin bu sekilde yazdim
Normal şartlar altinda anne ogul arasindaki iliskiye fiziksel temasa kimse karisamaz ama benim kastettigim bu degil
Bu konu icinde rekabet var ayrica ben sahsi olarak dusuncem vicik vicik iliskileri hos bulmuyor olabilirim bu her anlamda olabilir kisisel goruslerimin sizinle de kulturumle de ilgisi olamaz bisiy yazarken her yone cekerek tartisma cikartmaniz konuyu saptirmaniz hos degil size iyi gunler kendi dusunce seklinizle beraber.
“Oğlunu kocasının yerine koyar gibi öpmek”
çarpıtıyorum öyle mi, bunu siz söylemediniz mi?
Ne rekabeti ya biri anne, biri eş, ne rekabeti olabilir? Evdeki bardakla battaniye ne kadar rekabet içindeyse bu da o kadar işte
Kayınvalide zaten vardı, illa biri rekabet etmek istiyorsa bu gelindir, şekil a da da görüldüğü üzere haddi olmayan alanlarda bile tribi mevcut
Yaw siz demedinizmi bizim kültürümüzde şöyle böyle diye, şimdide kültürümle görüşümün ilgisi olamaz diyorsunuz, aklınız başınızda mı sizin?
İçimden öyle ağır şeyler yazmak geçiyorki sizin zihniyetinize ömrü billah her minare gördüğünüzde beni hatırlarsınız çok zor tutuyorum kendimi çok
En iyisi gidin yolunuza müstahakınızı benden bulmayın

Merhaba,daha önce kayınvalidem ile ilgili bir takım sıkıntılardan bahsetmiştim. Kendisi yaşadığımız şehrin dışında protez ameliyatı oldu ve evine döndü. 3 gün boyunca evine gittim yemek çay konusunda elimden geldiğince destek oldum,eve kadın tutuldu ev işlerini ve yemeği yapan bir destekçi ayarlandı. Düğün günümden bu yana İkimizin arasında ki diyoloğun can sıkıcı olması ona olan yaklaşımıma engel olmasına rağmen,elimden gelen 3 gündü ve gittim geldim. Neden elimden geldi dedim biliyor musunuz ? Çünkü o günlere kadar yaşadığım üzüntülerim anlayışsızlıklar,sınırlarıma sürekli girmek istemesi ve kendisinin bu ısrarını hep haklı görmesi beni hasta etti… Evet çok ağır hastalandım o günlerin sonunda,sinir uçlarım ağır bir kasılma tahrip sonucu kaslarıma baskı yapmış sinir uçlarım tahrip olmuş ve bu da tutulmaya sebep oldu,boynumdan itibaren sağ kolum ve bacağım uyuştu bir de boyun düzleşmem vardı çok eskiden beri ama o kas-sinir uyuşmalarımdan sonra elime bir bardak dahi alamadım boyunluk kullanıyorum 2 haftadır.
Sonrasında aile terapistine gittik beni motive gayret etti ama uzun vadede tecrübelerinize ihtiyacım var ne yapmalıyım bilmiyorum….
Ya neden takıyorsunuz hala beni 5-6 gün sonra aradı onda da herhalde eşim rica etmiştir diyorsunuz 🤷🏼‍♀️ Anlamadım canınızdan kıymetli mi? Böyle ancak kendinize zarar verirsiniz. Salın boşverin.

Son düzenleme:

Düşünceniz sadece mide bulandırıyor. Belli ki siz hiç sevilmemişsiniz. Bir annenin oğlunu öpmesi bile size böyle gelmiş. İnsanlar sevgilerini gösterirken nasıl göstermeleri gerektiğini size ve siz gibilere soracak değiller. Kendi sevgisizliğinizden, mutsuzluğunuzdan böyle düşünüyorsunuz muhtemelen, başkalarının birilerini sevmesi öpmesi (nerde olursa olsun) sizi rahatsız ediyor, gerçek olamayacağını düşünüyorsunuz. Çok yazık size.

Back
X