- Konu Sahibi lilith2013
Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir keresinde cok yakin bir arkadasim tedavi görürken bir psikologa gidiyordu,malesef vefat etti ve bu doktor bozuntusu ,arkadasim vefat ettikten sonra bazi seyleri etrafa söylemisti cok sinirlenmistim.. ama herkes yapacak diye bisey yok.
Senin kulagina nasip geldibir keresinde cok yakin bir arkadasim tedavi görürken bir psikologa gidiyordu,malesef vefat etti ve bu doktor bozuntusu ,arkadasim vefat ettikten sonra bazi seyleri etrafa söylemisti cok sinirlenmistim.. ama herkes yapacak diye bisey yok.
İnsan olması yeterli,keşke insanlarla yolum hic kesismeseSize bunu düşündürecek bir hareketi mi oldu? Neden içinize böyle bir kuşku düştü?
Mesleğinin bilincinde olan psikolog kimseye hastaları hakkında bilgi vermez.
Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyimSize bunu düşündürecek bir hareketi mi oldu? Neden içinize böyle bir kuşku düştü?
Mesleğinin bilincinde olan psikolog kimseye hastaları hakkında bilgi vermez.
Canım benim gittigim psikolog kuzenimin arkadasi gerci herikiside bilmiyor durumu ama oyle acilma konusma gibi bir durum olursa yandigimin resmidir diyim ben sana :)Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
iyide bu şekilde düşünürseniz psikologla hiçbişeyinizi konuşamazsınız ki.Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim
Ben bir psikologumun odadan benden az önce çikan biri hakkında bile bilgi verdiğine şahit oldum.adam bana karsi bile çenesini tutamadi. Var git arkadaş ortamini düşünSenin gibi kac hastasi vardir adamin. Zaten tum gun dert dinliyor kafa sisiyor gidipta disarda anlatip iyice sisirmez. Ayrica dr hasta gizliligi var. Nasil ki kadin doguma gittiginde kapilar acik muayne olmuyorsan, sendev habersiz birilerine bilgi verilemiyorsa psikolog icinde bu gecerli
Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim