psikologa guvenmek dogru mu?

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.

Doktor hasta iliskisi -mahremiyet- diye bir sey vardir. Hicbir psikolog hastasini zor durumda birakacak bir davranis sergilemez ve buna yeltenmez. Onlar insanlara yardimci olmak icin varlar. Gonul rahatligiyla doktorunuza gidiniz ve sorunlarinizi paylasmaktan cekinmeyiniz.

bir keresinde cok yakin bir arkadasim tedavi görürken bir psikologa gidiyordu,malesef vefat etti ve bu doktor bozuntusu ,arkadasim vefat ettikten sonra bazi seyleri etrafa söylemisti cok sinirlenmistim.. ama herkes yapacak diye bisey yok.

bir keresinde cok yakin bir arkadasim tedavi görürken bir psikologa gidiyordu,malesef vefat etti ve bu doktor bozuntusu ,arkadasim vefat ettikten sonra bazi seyleri etrafa söylemisti cok sinirlenmistim.. ama herkes yapacak diye bisey yok.
Senin kulagina nasip geldi

Tanidigim bir psikaytr vardi bir ablamin esiydi tum hastalarini biliyorduk resmen.hep anlatirdi su su yasta tacize ugramis soyle olmus boyle olmus diye..ben anlattiklarini dusunuyorum.en azindan cok yakinlarina kesin anlatiyorlar.

Senin gibi kac hastasi vardir adamin. Zaten tum gun dert dinliyor kafa sisiyor gidipta disarda anlatip iyice sisirmez. Ayrica dr hasta gizliligi var. Nasil ki kadin doguma gittiginde kapilar acik muayne olmuyorsan, sendev habersiz birilerine bilgi verilemiyorsa psikolog icinde bu gecerli

Size bunu düşündürecek bir hareketi mi oldu? Neden içinize böyle bir kuşku düştü?
Mesleğinin bilincinde olan psikolog kimseye hastaları hakkında bilgi vermez.

Size bunu düşündürecek bir hareketi mi oldu? Neden içinize böyle bir kuşku düştü?
Mesleğinin bilincinde olan psikolog kimseye hastaları hakkında bilgi vermez.
Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim

Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Canım benim gittigim psikolog kuzenimin arkadasi gerci herikiside bilmiyor durumu ama oyle acilma konusma gibi bir durum olursa yandigimin resmidir diyim ben sana :)

Senin gibi kac hastasi vardir adamin. Zaten tum gun dert dinliyor kafa sisiyor gidipta disarda anlatip iyice sisirmez. Ayrica dr hasta gizliligi var. Nasil ki kadin doguma gittiginde kapilar acik muayne olmuyorsan, sendev habersiz birilerine bilgi verilemiyorsa psikolog icinde bu gecerli
Ben bir psikologumun odadan benden az önce çikan biri hakkında bile bilgi verdiğine şahit oldum.adam bana karsi bile çenesini tutamadi. Var git arkadaş ortamini düşün

Hersey olabilir.can sikintisina meze yapabilir,anlatabilir.ah kafama tukureyim

Günde kaç kişiyi dinleyip kaç kişinin derdine ortak oluyoruz ,ben kendi adıma cidden bir de bunları kimse ile paylaşacak gücü bulamıyorum.hem mesleğin geri belli hem de artık bunalıyorum.

Ancak tabii insan bu belli olmaz.çok büyük bir şey anlattiysan ve güvenmiyorsan bilemedim.

Back
X