Benim de size katildigim yerler cogunlukta, size katiliyorum.
Psikiyatristleri ben de elestirmek istiyorum, geleni anlamadan dinlemeden 3 dk "muayene edip" ilaci dayayiveriyorlar. Tip bilimi bu sekilde icra edilmez, edilmemeli. Psikiyatrlar islerini adam gibi yapmiyorlar.
Psikologlarla ilgili elestirecek bir seyim yok, elestirim devlete. Psikolog fiyatlari ortalama gelirli bir insan gore pahali, bu yuzden sigorta bence psikoterapinin de cogunlugunu karsilamali. Boyle olursa maddiyat yuzunden psikologa gidememe durumu biter. Burda nice insan okuyoruz, psikoga git yaziyoruz, maddi durumum su an elverisli degil yaziyorlar. Saglik paraya bagimli olmamali. Psikologlarin aldiklari ucretlere bir itirazim yok, emeklerinin, uzmanliklarinin karsiligini aliyorlar sonucta. Sigortanin odememesine, saglik harcamasinin luks gorulmesine itirazim var.
Yaptiginiz bilimi hor gormek cidden ahmaklik. Burda abuk subuk seyler yazarlar, sonra da fellik fellik aile terapisti, uzman psikolog ararlar. Bu ulkede hangi bilim, bilimadami saygi goruyor ki zaten, bosverin.
"tanıdığım tüm salak kızlar psikolojiye girdi" yazmissiniz cok guldum, bu cumledeki istatistik benim icin de dogru. Benim tanidigim salak kizlar da psikolojiye yoneldiler, ama bu boluml laylaylom olmadigi icin rezil not ortalamalariyla zar zor mezun oldular, girdiklerine pisman oldular.
Lakin salak insanlarin psikolojiye gitmesi, psikoloji bolumunde okuyan herkesin salak oldugu anlamina gelmez. Salaklar da yoneliyor, akillilar da. Sizin gibi akilli kizlar klinik psikolojiye,psikolojinin cesitli kollarina yoneliyor. Amacsiz, bos olanlar zaten klinik psikolog olmaya kadar gidemiyor. sirketlerde egitimlerinden alakasiz isler yapiyorlar.
Kisacasi insanlari bosverin. Toplumumuz zaten bilime eger vermiyor, kiymet bilmiyor. Siz millete kulak tikayin bence.