Tabii zırt pırt değiştirilmez ama bu olağanüstü bir durum.Zaten seni ona yönlendiren eski psikoloğun hikayenden adama az çok bahseder diye düşünüyorum. Yoksa yeni psikologla tedaviye baştan başlamış gibi olursun ki o zaman ne anlamı kalır?
Öyle zırt pırt psikolog değiştirilmez bence.
Ben erkek bir psikoloğa gitmiştim. Bana 30 yaşımda halen bakire olmamın fiziksek ve psikolojik anlamda yanlış bulduğunu söylemişti. Kıpkırmızı olmuştum, adamın dediğine şu an katılıyorum, 34 yaşında vajinusmus oldum o ayrı. Yani çağdaş insnalar ve akşama kadar neler duyuyorlar. Ona takılmaz bile.Başlık biraz tuhaf oldu ,kabul. Sonuçta psikologlar her şeyi anlatmak için var. Şöyle bir açıklama yapayım. Ben bir psikoloğa gidiyordum. Çok tatlı bir hanımefendiydi. Gidiyordum diyorum çünkü kendisi birkaç gün önce kaza geçirdi maalesefDurumu şükürler olsun iyi. Ama çok uzun bir süre çalışmayacakmış. Bu nedenle beni başka bir psikoloğa yönlendirdi. Kendisi alanında başarılı bir beyefendiymiş.3 gün sonra ona gideceğim. Benim dert edindiğim şu. Beni bilenleriniz bilir asla bağnaz bir insan değilim. Dinle en ufak bir ilgisi yok bu endişemin. Erkek bir psikoloğa rahat açılabilir miyim diye endişe ediyorum... Ona her şeyimi anlatabilir miyim? Mesela ben erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım ( Birlikte olma anlamında değil) ve bu benim psikolojimi epey etkiledi. Eski psikoloğum aydın görüşlü bir insandı. Bu psikolog ya bu yaşadıklarımı yadırgarsa? Lütfen beni anlayın yardımcı olun. Bir erkeğe böyle konuları anlatmamda bir sakınca olur mu? İstediğim kadar açılamazsam da ne anlamı var psikoloğa gitmenin? Fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olun ne olur : (
Başlık biraz tuhaf oldu ,kabul. Sonuçta psikologlar her şeyi anlatmak için var. Şöyle bir açıklama yapayım. Ben bir psikoloğa gidiyordum. Çok tatlı bir hanımefendiydi. Gidiyordum diyorum çünkü kendisi birkaç gün önce kaza geçirdi maalesefDurumu şükürler olsun iyi. Ama çok uzun bir süre çalışmayacakmış. Bu nedenle beni başka bir psikoloğa yönlendirdi. Kendisi alanında başarılı bir beyefendiymiş.3 gün sonra ona gideceğim. Benim dert edindiğim şu. Beni bilenleriniz bilir asla bağnaz bir insan değilim. Dinle en ufak bir ilgisi yok bu endişemin. Erkek bir psikoloğa rahat açılabilir miyim diye endişe ediyorum... Ona her şeyimi anlatabilir miyim? Mesela ben erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım ( Birlikte olma anlamında değil) ve bu benim psikolojimi epey etkiledi. Eski psikoloğum aydın görüşlü bir insandı. Bu psikolog ya bu yaşadıklarımı yadırgarsa? Lütfen beni anlayın yardımcı olun. Bir erkeğe böyle konuları anlatmamda bir sakınca olur mu? İstediğim kadar açılamazsam da ne anlamı var psikoloğa gitmenin? Fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olun ne olur : (
Eski psikoloğun aydın görüşlü biriymiş. Bence önerdiği kişi sen aynıdır. Senin durumunu hassas noktalarını biliyor ona göre birine yönlendirmiştir seni.Başlık biraz tuhaf oldu ,kabul. Sonuçta psikologlar her şeyi anlatmak için var. Şöyle bir açıklama yapayım. Ben bir psikoloğa gidiyordum. Çok tatlı bir hanımefendiydi. Gidiyordum diyorum çünkü kendisi birkaç gün önce kaza geçirdi maalesefDurumu şükürler olsun iyi. Ama çok uzun bir süre çalışmayacakmış. Bu nedenle beni başka bir psikoloğa yönlendirdi. Kendisi alanında başarılı bir beyefendiymiş.3 gün sonra ona gideceğim. Benim dert edindiğim şu. Beni bilenleriniz bilir asla bağnaz bir insan değilim. Dinle en ufak bir ilgisi yok bu endişemin. Erkek bir psikoloğa rahat açılabilir miyim diye endişe ediyorum... Ona her şeyimi anlatabilir miyim? Mesela ben erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım ( Birlikte olma anlamında değil) ve bu benim psikolojimi epey etkiledi. Eski psikoloğum aydın görüşlü bir insandı. Bu psikolog ya bu yaşadıklarımı yadırgarsa? Lütfen beni anlayın yardımcı olun. Bir erkeğe böyle konuları anlatmamda bir sakınca olur mu? İstediğim kadar açılamazsam da ne anlamı var psikoloğa gitmenin? Fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olun ne olur : (
Astoria Siz psikologsunuz,siz ne diyorsunuz bu duruma?
canım bilgin vardır senin. psikiyatriye gidince mi psikolaga gönderiyorlar? araştırma hastaneleri gerçekten sadece ilaçla mı ilerliyor? terapi kısmına nasıl geliniyor..Psikoloğa her şeyinizi anlatmak ve çözüm yolu bulabilmek için gidersiniz zaten. Bir şeyleri saklarsanız ya psikoterapi sırasında açığa çıkar ya da verimsiz bir terapi süreci geçirirsiniz. Önceki psikoloğunuz önerdiyse bu kişiyi zaten kendisi kadar iyi olduğunu düşündüğü için yönlendiriyordur. Durumunuzdan da bahsetmiştir.
Başlık biraz tuhaf oldu ,kabul. Sonuçta psikologlar her şeyi anlatmak için var. Şöyle bir açıklama yapayım. Ben bir psikoloğa gidiyordum. Çok tatlı bir hanımefendiydi. Gidiyordum diyorum çünkü kendisi birkaç gün önce kaza geçirdi maalesefDurumu şükürler olsun iyi. Ama çok uzun bir süre çalışmayacakmış. Bu nedenle beni başka bir psikoloğa yönlendirdi. Kendisi alanında başarılı bir beyefendiymiş.3 gün sonra ona gideceğim. Benim dert edindiğim şu. Beni bilenleriniz bilir asla bağnaz bir insan değilim. Dinle en ufak bir ilgisi yok bu endişemin. Erkek bir psikoloğa rahat açılabilir miyim diye endişe ediyorum... Ona her şeyimi anlatabilir miyim? Mesela ben erkek arkadaşımla cinsel anlamda bir şeyler yaşamıştım ( Birlikte olma anlamında değil) ve bu benim psikolojimi epey etkiledi. Eski psikoloğum aydın görüşlü bir insandı. Bu psikolog ya bu yaşadıklarımı yadırgarsa? Lütfen beni anlayın yardımcı olun. Bir erkeğe böyle konuları anlatmamda bir sakınca olur mu? İstediğim kadar açılamazsam da ne anlamı var psikoloğa gitmenin? Fikirlerinizi bekliyorum yardımcı olun ne olur : (
canım bilgin vardır senin. psikiyatriye gidince mi psikolaga gönderiyorlar? araştırma hastaneleri gerçekten sadece ilaçla mı ilerliyor? terapi kısmına nasıl geliniyor..
Ben devlet hastanesinde en son stajımda bulunduğum için şu anki işleyişi tam bilmiyorum ama evet psikiyatri doktoru psikoloğa yönlendirir gerek görürse. Ama genelde yönlendirmeyi sadece psikolojik test uygulanması falan gerekirse tercih ediyorlar psikoterapi yapılsın diye yönlendirme yapıldığına kendim pek rastlamadım. Psikoterapi yapılabiliyor ama kendine ait bir ofisi olan psikoloğun yaptığı psikoterapiyle bir verim alınabileceğini şahsen düşünmüyorum çünkü hastaneler malumunuz epey yoğun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?