Psikoloğa Her Şey Anlatılır Mı?

Zaten seni ona yönlendiren eski psikoloğun hikayenden adama az çok bahseder diye düşünüyorum. Yoksa yeni psikologla tedaviye baştan başlamış gibi olursun ki o zaman ne anlamı kalır?

Öyle zırt pırt psikolog değiştirilmez bence.

Tabii zırt pırt değiştirilmez ama bu olağanüstü bir durum.

Psikolog için objektif olmak esastir onlarin işi buna dayanir kafasina göre sizi yargilayamaz veya kendi düşüncelwrini size empaze edemez ayrica hastalar hakkinda hiçbir psikolog dişariya bilgi veremez meklektaşi da dahil.

Yadirgamaz yoksa psikolog olmazdi ki. Hatta erkekler daha anlayisli olur ... ben her zaman erkek jinekolog tercih etmisimdir :)

Hiç bir psikolog sizi yaptiklariniz için yargılayamaz. Eğitimi sizi yargılamak için almıyorlar. Tabiki derdinizi açıkça anlatacaksınız.
(Hassasiyetiniz din ile alakali da olsa aynı açıklamayı yapardım. Çünkü kimse sizi bu hassasiyetinizden ötürüde yargılayamaz)
Sevgilerimle

Elbette anlatılır, neden anlatilmasin?
Sağlığın helede ruh sağlığının cinsiyetle ne alakası var canim!
Yadirgayamaz isinde iyi demişsin öyleyse Yadirgayamaz;diyelim ki böyle bir saçmalık yapti,o zamanda profosyonel diilmis der çıkar gelirsin.

Yahu öyle bişiy diil buuumerak etme,
Ne diycek adam
--Tü sana edepsiz mi?
Pisikolog lara binlerce kişi cinsellikle ilgili gidiyor bi sen diilsin ki
Adama göre sen hastasın o doktor.

Ben erkek bir psikoloğa gitmiştim. Bana 30 yaşımda halen bakire olmamın fiziksek ve psikolojik anlamda yanlış bulduğunu söylemişti. Kıpkırmızı olmuştum, adamın dediğine şu an katılıyorum, 34 yaşında vajinusmus oldum o ayrı. Yani çağdaş insnalar ve akşama kadar neler duyuyorlar. Ona takılmaz bile.

Psikoloğa yaşadığım şeylerden dolayı beni yadirgarsaniz diye endişe duyuyorum deyin. Bun üstünde bayağı bir çalışırsınız zaten.

Eski psikoloğun aydın görüşlü biriymiş. Bence önerdiği kişi sen aynıdır. Senin durumunu hassas noktalarını biliyor ona göre birine yönlendirmiştir seni.

Ayrıca danışanını yargılayacak psikolog psikolog değil replika louis vuitton çantadır

Bir iki seans git eğer mutlu olamazsan düzelme olmazsa başka bir psikolog bulursun .
Hersey anlatılır tabi ki yoksa zaten çözüm bulamazsın .

Astoria Siz psikologsunuz,siz ne diyorsunuz bu duruma?

Psikoloğa her şeyinizi anlatmak ve çözüm yolu bulabilmek için gidersiniz zaten. Bir şeyleri saklarsanız ya psikoterapi sırasında açığa çıkar ya da verimsiz bir terapi süreci geçirirsiniz. Önceki psikoloğunuz önerdiyse bu kişiyi zaten kendisi kadar iyi olduğunu düşündüğü için yönlendiriyordur. Durumunuzdan da bahsetmiştir.

canım bilgin vardır senin. psikiyatriye gidince mi psikolaga gönderiyorlar? araştırma hastaneleri gerçekten sadece ilaçla mı ilerliyor? terapi kısmına nasıl geliniyor..

senin gibi yüzlercesini dinlemiştir o artık kafayı bizim gibi kullanmıyordur anlat gitsin :)

Anlatabilirsiniz neden olmasın. İşi bu meslek emin olun korkunç, tehlikeli hikayeler çok dinliyorlar. Sizin bu konunuz hafif kalır. Devam edin.

gerçek bir psikolog/psikiyatrist kendi dünya görüşü çok zıddı dahi olsa böyle bir konuda hiçbir hastasını asla yadırgamaz.

canım bilgin vardır senin. psikiyatriye gidince mi psikolaga gönderiyorlar? araştırma hastaneleri gerçekten sadece ilaçla mı ilerliyor? terapi kısmına nasıl geliniyor..

Ben devlet hastanesinde en son stajımda bulunduğum için şu anki işleyişi tam bilmiyorum ama evet psikiyatri doktoru psikoloğa yönlendirir gerek görürse. Ama genelde yönlendirmeyi sadece psikolojik test uygulanması falan gerekirse tercih ediyorlar psikoterapi yapılsın diye yönlendirme yapıldığına kendim pek rastlamadım. Psikoterapi yapılabiliyor ama kendine ait bir ofisi olan psikoloğun yaptığı psikoterapiyle bir verim alınabileceğini şahsen düşünmüyorum çünkü hastaneler malumunuz epey yoğun.

teşekkür ederim

Değil bir psikolog ile cinsel konular hakkında konuşmak, isterseniz bir erkek arkadaşınızla dahi cinsel konular hakkında konuşma hakkına sahipsiniz.
Gerilmenize gerek Yok, erkek de olsa psikolog da olsa karşınızdaki hem kendi hayatında, hem cinsel hayatında sıkıntılar yaşayabilen bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…