- 25 Aralık 2024
- 4.959
- En iyi cevaplar
- 1
- 9.563
- 73
- 29
- Konu Sahibi hamurmakinesi
5 yıl çok fazla değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde biz Türk milleti olarak binlerce liralık ilk seanstan sonra kendi kendimizi tedavi eder, o parayla bir kozmetik firmasinda yada kuaförde yeniden başlariz hayata ama hanımefendi 5 yıl gidebilmiş helal olsun.
Benim arkadaslarim da "biz de seni o kadar dinliyoruz, yari seans parasi istiyoruz" diyorlardiKonudan bağımsız çok doğru
Oğlum hamburger yerken boğazında kaldı korkudan yemek yemeyi bıraktı 2-3 gün
Ağzına her attığını 1 saate yakın çiğneyip, yutamamaya başladı. Dedim böyle olmaz bir oyun terapistine götürelim
Seans dedi 3 bin dedim iyi tamam kaç seansta düzelir .. açık kapı bıraktı :))
Türk anası olarak gerekeni yaptım 5.günde düzelttim çocuğumuu![]()
Haftalik cagiriyorlar halbuki5 yıldır aylık maaşa bağlamışsınız resmen helal olsun![]()
Benim arkadaslarim da "biz de seni o kadar dinliyoruz, yari seans parasi istiyoruz" diyorlardi![]()
Forum buna hazir degilBiz burda beleşe hallediyoruz bacım dök içini![]()
Bende bir kere kendimi götürmüştüm seansı 1500 tl idi, ilkinde gittim ayda bir falan cagiracaksa bisey degil diye düşündün kapidan cikmadan haftaya yine bekliyorum sizi diyince kendi kendime "pisikolojinede sanada ha diyip" kebap yemeye gittimKonudan bağımsız çok doğru
Ağzına her attığını 1 saate yakın çiğneyip, yutamamaya başladı. Dedim böyle olmaz bir oyun terapistine götürelim
Bizim analar tuvalet terliginin tersiyle ağzımıza yapiştirinca gam keder kalmazdıKonudan bağımsız çok doğru
Klinik psikologlar psikoterapi yapabilirler. (yani klinik psikoloji yüksek lisansı veya doktorası yapmış olanlar) Onun dışında psikologların da psikiyatristlerin de psikoterapi yapabilmesi için psikoterapi eğitimi almaları gerekiyor. Psikoterapi eğitimi alan psikiyatristlerin sayısı çok az. Bunlar tıp fakültesi mezunu olup psikiyatri ihtisası yapmış oluyorlar ve ilaç yazarlar ancak psikoterapi yapmaları için ayrıca psikoterapi eğitimi almalılar. Çoğu zaten parayı kırdığı için almıyor. Psikologlar ilaç yazamıyor, Ama terapi yapmaları için ya klinik psikoloji yüksek lisans eğitimi ya da psikoterapi eğitimi almaları gerekiyor.üzerinizde deneyim kazanmak istemiş olabilir ama sizin rızanız olmadan yapamaz tabi ki. Benim anlamadığım psikologlar terapi yapıyor mu ki? Psikoterapist mi yoksa psikolog mu?
Hay yasa! Bunları demeye calismistim da yorgunluktan toparlayamadım. Şimdi derli toplu okuyunca ben de ne anlatmaya calistigimi anladım Mahmut abiKlinik psikologlar psikoterapi yapabilirler. (yani klinik psikoloji yüksek lisansı veya doktorası yapmış olanlar) Onun dışında psikologların da psikiyatristlerin de psikoterapi yapabilmesi için psikoterapi eğitimi almaları gerekiyor. Psikoterapi eğitimi alan psikiyatristlerin sayısı çok az. Bunlar tıp fakültesi mezunu olup psikiyatri ihtisası yapmış oluyorlar ve ilaç yazarlar ancak psikoterapi yapmaları için ayrıca psikoterapi eğitimi almalılar. Çoğu zaten parayı kırdığı için almıyor. Psikologlar ilaç yazamıyor, Ama terapi yapmaları için ya klinik psikoloji yüksek lisans eğitimi ya da psikoterapi eğitimi almaları gerekiyor.
Doğru diyorsunuz. Belki klinik psikoloji eğitimi olmayabilir. veya varsa bile farklı bir psikoterapi eğitimi alıyor da olabilir. Eğitim bitmez. Bu psikoterapi eğitimlerinde sertifika almak için bu terapi yöntemlerinin uygulandığı en az 2 olgu sunumu gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu eğitimleri alan terapistlerin de bunun için danışanlarını kullandıkları da olabiliyor.Hay yasa! Bunları demeye calismistim da yorgunluktan toparlayamadım. Şimdi derli toplu okuyunca ben de ne anlatmaya calistigimi anladım Mahmut abiniye bunu sormaya calistigima gelirsek de acaba klinik psikoloji eğitimi yok da o yüzden mi böyle gerildi diye dusundugumdu.
Kaç yıl önce oldu bu? Burada 3 bin yazmışlar ama benim psikoloğum Allah razı olsun çok insansever demek ki.Bende bir kere kendimi götürmüştüm seansı 1500 tl idi, ilkinde gittim ayda bir falan cagiracaksa bisey degil diye düşündün kapidan cikmadan haftaya yine bekliyorum sizi diyince kendi kendime "pisikolojinede sanada ha diyip" kebap yemeye gittim![]()
4 5 sene falan oldu sanırımKaç yıl önce oldu bu? Burada 3 bin yazmışlar ama benim psikoloğum Allah razı olsun çok insansever demek ki.