psikologlar anlatırmı...?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayati bir konu yoksa anlatmazlar genelde..Genel durumdan bahsederler.Kesiklerden bahsedersen belki bahseder belki bahsetmez,orasına karar veremedim.İlk görüşmede bahsetme..Belki bir daha ki sefere..Diğer konularda duygularını doyasıya anlat..ev..baban ..annen..içindeki duygular...Bunlar onun için yeterli zaten...

jooker'in dediği gibi yap.Çok doğru söylemiş..Sana yararı olur,zararı olmaz,mutlaka git..Baban da destek vermiş,değerlendir bunu,gitmezsen bir daha göndermek istemeyebilir..Kaldıki senin ev içindeki sorunlarını ve annenle ilgili duyduğun üzüntüleri bilmesi iyi bile olur.İlk önce bunları anlat,erkek arkadaşından çok bahsetme,onun yakınlaşma isteğini de anlatma,biz sana öneri verdik o konuda.Kolundakileri de şimdilik anlatma.Güven verirse bir dahaki randevuda o kesiklerden bahsedebilirsin.Yine erkek arkadaşından çok bahsetme,var mı derse''var ama babamın duymaması lazım''dersin.Bana destek oldu,oluyor falan dersin.Onla ilgili konularda biz yardımcı oluruz sana..Sanırım onla ayrılmışsın.Ayrı mısın hala?Ayrıldıysan ''yok''dersin..

Hayati bir konu yoksa anlatmazlar genelde..Genel durumdan bahsederler.Kesiklerden bahsedersen belki bahseder belki bahsetmez,orasına karar veremedim.İlk görüşmede bahsetme..Belki bir daha ki sefere..Diğer konularda duygularını doyasıya anlat..ev..baban ..annen..içindeki duygular...Bunlar onun için yeterli zaten...

Ayrildik.. peki cok tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back