alaalllaaa çıkmıyoo aklımdan. deli olcammm düşünemiyrm başka bişey. (kızmayın bana :26:)
tatlım zten taini çıktı ya çok ktuyum kaç zamandır onu düşünyrm işte . ne apcam ne etcem die . sınav sonuçları açıklancak benm aklımda adamgitmesinnnnnn. ne apıcam şimdi daa ktu olcam. dediin gibi bilerek adama karşı byle hssedyrm olmıycaını. ama gitmesin yaaa
aaaa(( gerçekten mi.. bak buna üzüldüm işte yeni bir psikoloğa başlayacak mısın? bakalım yenisi nasıl olacak, bir bakmışsın onu düşünüyorsun :) çok eğlenceli böyle işler ben çok seviyorum ben de geçen kasımda doktoruma aşık olmuştum. çok tatlıydı ya:82:
tayinii çıkmış ama gitmiyoooDDD blmyrm benm için ii mi oldu kötümü??? kendimi kaptırmamaya çalışıcam
bence iyi aklının kalbinin birileriyle meşgul olması :) çünkü 15-20 sene sonra evlenirsen böyle şeyler yaşayamayacaksın. bence çok eğlenceli
heyyyy sen eğlencesindesin işin. ben ciddi ciddi takıyrm adamı kafama ya. sınav sonuçları acıklanıcak ben adamı düşünyrm diorum sana. . bu arada ünidemisin sen?
nie byle düşünüyosunuz? gayet doğal byle davranması sonucta ona kendimi yakın hssetmem lazım. ama ben fazla kaptırdm . yaşım gereği muhtemelen ..
platonik mi ki bilemicem :) hissettrdikleri gzelde arkadaşım ders çalışamıyrm odaklanamıyrm işte. ne okuyosun? mrklymdr braz
e bu durumda benm düşüncemde yanlışlık var demek sizde buna katılıosunuz. piskoloğun piskoloğa ihtyacı var derken? :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?