Psikoloğuma aşık oldum galiba

SEVSEN abla nie sıktı o zaman o da ?:44: zaten giderse başka çarem kalmıcak ama hep aklımda. başka şeylere odaklanamıyorumm

alaalllaaa çıkmıyoo aklımdan. deli olcammm düşünemiyrm başka bişey. (kızmayın bana :26:)

alaalllaaa çıkmıyoo aklımdan. deli olcammm düşünemiyrm başka bişey. (kızmayın bana :26:)

tayininin çıkması iyi olmuş senin bırakacağın yoktu adamı yoksa. üzülme gidince unutursun sen onun ilgisini yanlış anladın, o gidince herşey geçecek emin ol

kesinlikle hayranlıktan bende 5 aydır birine gidiyorum ,gerci benimki bayan ama ben hep özlüyorum ,randevu zamanı gelse de olanı biteni anlatsam diye ,değerli olduğunuzu hissettirdği icin ihtiyac duyuyorsunuz hepsi bu:)

bazı arkadaşlar dalga geçmiş bayağı :) sanki kız adam boşansın gelsin benimle evlensin demiş :)

canım arkadaşım ben 18 yaşında biri olarak seni çok iyi anlıyorum, çünkü ben de aynı hisler içindeyim. bizden yaşça büyük olan ablalarımızın burada bir hatası var o da şu; sen (ya da doktoruna, öğretmenine vs aşık olan herhangi bir kız) psikoloğuna karşı bir şeyler hissediyorsun, evet ama tamamen gelecek kaygısından ve dış etkenlerden uzak olarak. sen onun sana karşı olan tavrına aşıksın. bu da aşkın bir türü. yani sen onunla ne ortak bir gelecek düşünüyorsun, ne de dış etkenleri (evli olup olmaması, yaş farkı vs) dikkate alıyorsun. hoş, alabilirsin de, ama biz kendi kafamızda kendi yarattığımız o karaktere aşık oluyoruz. her hareketinde anlam arıyoruz. gerçi psikoloğunun seni çok iyi tanıyan biri olduğunu sayarsak da bu şekilde ümit verici davranışlardan çekinmesi gerekirdi.

ben psikoloğunu değiştirme derim. devam ettikçe belki çok aşık olacaksın, duramayacaksın ama o devrede mantığını devreye sokman lazım. zaten sonra yavaş yavaş ümit olmadığını düşünerek sıkılacaksın, bırakacaksın.. onu yakın bir arkadaş gibi görmeye çalış. yoksa bize her yakınlık göstereni; bizi anlayanı, dinleyeni dosttan öte görürsek işimiz zor :) eh bu da kadınlık hali zaten.. her hareketten anlam çıkarmak biz dişilere mahsus :)

tatlım zten taini çıktı ya çok ktuyum kaç zamandır onu düşünyrm işte . ne apcam ne etcem die . sınav sonuçları açıklancak benm aklımda adam gitmesinnnnnn. ne apıcam şimdi daa ktu olcam. dediin gibi bilerek adama karşı byle hssedyrm olmıycaını. ama gitmesin yaaa

aaaa(( gerçekten mi.. bak buna üzüldüm işte yeni bir psikoloğa başlayacak mısın? bakalım yenisi nasıl olacak, bir bakmışsın onu düşünüyorsun :) çok eğlenceli böyle işler ben çok seviyorum ben de geçen kasımda doktoruma aşık olmuştum. çok tatlıydı ya:82:

tayinii çıkmış ama gitmiyooo DDD blmyrm benm için ii mi oldu kötümü??? kendimi kaptırmamaya çalışıcam

tayinii çıkmış ama gitmiyooo DDD blmyrm benm için ii mi oldu kötümü??? kendimi kaptırmamaya çalışıcam

bence iyi aklının kalbinin birileriyle meşgul olması :) çünkü 15-20 sene sonra evlenirsen böyle şeyler yaşayamayacaksın. bence çok eğlenceli

bence iyi aklının kalbinin birileriyle meşgul olması :) çünkü 15-20 sene sonra evlenirsen böyle şeyler yaşayamayacaksın. bence çok eğlenceli

heyyyy sen eğlencesindesin işin. ben ciddi ciddi takıyrm adamı kafama ya. sınav sonuçları acıklanıcak ben adamı düşünyrm diorum sana. . bu arada ünidemisin sen?

heyyyy sen eğlencesindesin işin. ben ciddi ciddi takıyrm adamı kafama ya. sınav sonuçları acıklanıcak ben adamı düşünyrm diorum sana. . bu arada ünidemisin sen?

ben eğlencesindeyim çünkü böyle platonik aşklar çok eğlenceli oluyor. zaten bir süre sonra sen de ne kadar "ciddi" olduğunu anlayıp güleceksin :) o yüzden keyfini çıkar derim ben..
evet, birinci sınıf bitti

platonik mi ki bilemicem :) hissettrdikleri gzelde arkadaşım ders çalışamıyrm odaklanamıyrm işte. ne okuyosun? mrklymdr braz

nie byle düşünüyosunuz? gayet doğal byle davranması sonucta ona kendimi yakın hssetmem lazım. ama ben fazla kaptırdm . yaşım gereği muhtemelen ..

e bu durumda benm düşüncemde yanlışlık var demek sizde buna katılıosunuz. piskoloğun piskoloğa ihtyacı var derken? :97:

platonik mi ki bilemicem :) hissettrdikleri gzelde arkadaşım ders çalışamıyrm odaklanamıyrm işte. ne okuyosun? mrklymdr braz

bilmem ki.. platonik olmasa bile evet hissettikleri güzel yani o leyla olma durumunu ben seviyorum nedense. bazen içini sıksa, üzse bile. hoş bir duygu :) ama odaklanma noktasında biraz kendini kontrol mekanizmanı devreye sokman lazım. unutma iş ve aşk farklı kulvarlar. abartmadığın sürece sorun olmaz diye düşünüyorum..
hukuk :)

e bu durumda benm düşüncemde yanlışlık var demek sizde buna katılıosunuz. piskoloğun piskoloğa ihtyacı var derken? :97:

Seni bu düşünceye sevk eden en ufak bir davranışı göstermemesi gerekirdi. Bunda da kendini suçlayacaksın belki ama yanağından makas olma olayı bir temastır ve normal görmedim ben.

Sana güzellikler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…