- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Konu sanirim mutsuz evlilik, iliski sikligindan gelmis buraya, 8 yillik evliliginde elle sayilir derece hirlikte olmuslar, o yuzdne bu kadar irdelemis te olabilir dediPis sapik ya hep cinsellik mi sormus.Cok merak ettim arkadasin ne cevaplar vermis
Vala pasa pasa cevap vermis kizcagizArkadasin sorunu nasil anlatti ki?Yani kendi cinsellikten zevk almiyorsa pozisyonu ondan sormus olabilir mi?Gerci robotmu hep ayni pozisyon olsun.
Yani konunun gidisatina gore bu tarz detaylar sorulabilir gibi geldi.
Ayyy Ben nasil bir yorum yapiyorum boyle
Evet bi gariplik var gibi geldi bize isteGenelde çocukluga inmezler mi ?
Yanlış yerlere inmiş gibi psikolog.
İnandirici gelmedi derken:) arkadasim kucagimda 45 gunluj bebegim bir elle emzirip bir elle konu aciyorum burda hic isim gucum yok geyigine fake islerle mi ugrasicam? Dunku uye degilim cok sukurEe gerisi. Psikolog öyle şeyler sorunca direk aramış ne cevap vereyim diye. Pek inandirici gelmedi ana nese sustum.
İste konuyu bu yuzden actim, normal mi anormal mi anlamadikEvet, normal, soruluyor böyle şeyler...
Doğumdan sonra bir dönem cinsel bi problemim oldu. Bir psikoloğa gittim, birkaç seans yalnız, birkaç seans eşimle birlikte gittim.
Benzer sorular sordu. Hangi pozisyonları kullanıyorsunuz, en çok hangisi hoşunuza gidiyor, eşinize/kendinize mastürbasyon yapıyor musunuz vs...
Benim psikoloğum kadın olduğu için yadırgamadım. Bence arkadaşınız erkek psikoloğa denk geldiği için yadırgamış.
Evlilikle ilgili danışana cinsel hayatları aktif mi ya da ne kadar aktif gibi şeyler sorabilir ama şeklini sorması çok tuhaf..
Bence şikayet etsin. Keşke çaktırmadan ses kaydı alsaydı.
Psikolog ses kaydı alıyor muymuş terapi esnasında?
Psikolog bir arkadasim var konuyu ona danismayi dusunuyorum bu kadar irdelemesi normal mi diye... sanirim o aysinlatir beniben pek garip bulmadım çünkü o pozisyonlardan karsı tarafın ne kadar istekli oldugu veya baskınmı cekinikmi sadist mi mazosistmi oldugunu ögrenmek istemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?