Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Allah yardımcınız olsun demeye geldım ,

Ömer'e de yazsanız mı instagramdan acaba? Ömerrizm hesap adı.

TV
TV programlari çok irdeliyor ve ajitasyon olsun diye ellerinden geleni yapıyorlar.. daha az önce eve geldik. Tüm gün aradık eşimle..sorduk sorustueduk. Oradaki emniyete gittik ilgilenmediler bile..yarın gidip bir de bu tarafa müracaat edeceğim

Yapabileceğim birşey var mı bilmiyorum ama Allah'ım yardımcınız olsun demeye geldim

Konuyu bugün gördüm ya çok üzüldüm Inşallah sağ-salim bulunur kardeşiniz..twitter iyi fikir yalnız orda çok takipçili hesaplar bulunmasına yardımcı olurdu

Naptın ses yok mu hala
Maalesef.. emniyette pek yardımcı olmuyorlar sagolsunlar..raporu olmadığı için anca sadece GBT taramasına falan denk gelirse "aranman var" diyorlarmış. O kadar... Bütün gün Kadıköyu yürüdük, her gördüğümüze baktık eşimle sağlı sollu.. gerçekten emniyet güçleri yardımcı olmuyor. İlan vermeyelim diye resmen başlarından savdilar..

Konuyu bugün gördüm ya çok üzüldüm Inşallah sağ-salim bulunur kardeşiniz..twitter iyi fikir yalnız orda çok takipçili hesaplar bulunmasına yardımcı olurdu
Teşekkür ederim amiinnn tek isteğim bu gerçekten.. Twitter kullanmıyorum çevremde kullanan da yok.. ekşi sözlük ten bir arkadaş twitterdan paylaştı etti ama pek yararı olmadı sanırım..

Raporu olsa savcılık hemen talimat verirdi dediler.. evet, belki kendince kafasını dinlemek istedi.. ona iyi gelecek şeyin bu olduğunu düşünerek gitti ama Allah aşkına Hangi insan kardeşinin bu havada sokakta olmasını sağdan soldan para sigara istemesine razı olur ben gitmem derse birşey yapamazlarmis.. 18 inden büyükmus..

Neden kardesinize rapor çıkarttırmadınız?

Siz doktorla konuşsanız rapor alamazmisiniz?Daha önce ilaç ta verildiğine ve teşhis konulduğuna gire rapor da olmalı degilmi?
Yani şu durumda en azından bir kolaylık sağlanabilir
Bence bir gidin konusun doktorla

Bu akşam köpeğimin taşması koptu bir türlü yakalayamadik. Korkup gelsin diye sitenin bahçesinde girip kapının arkasında bekledim, bi kere daha kaçmıştı öyle yapınca hemen gelmişti. Yok gelmedi gözden kayboldu hayvan. Bu soğukta saatlerce onu aradık çok şükür Bi saat önce kendiliğinden geldi siteye eşek. Yani ben bile bu haldeyken siz aslan gibi kardeşinizi ararken nasıl üzülüyorsunuz kimbilir tv programlari konusunda haklısınız ama son çare olarak yine de Bi haber kanalına bari ihbar yapsanız iyi olur. Polislerin ilgilenmemesi beni çıldırtıyor. Kadıköyde göruldugu yerde hic mi esnaf görmemiş, telefonu hala kapalı değil mi?

Teşekkür ederim amiinnn tek isteğim bu gerçekten.. Twitter kullanmıyorum çevremde kullanan da yok.. ekşi sözlük ten bir arkadaş twitterdan paylaştı etti ama pek yararı olmadı sanırım..
Öyle demeyin twitter eksiden daha fazla yardımcı olabilir. Gençlerin çok aktif olduğu Bi yer ve direkt fotoğraf çıkıyor insanlar göz asinaligi kazanır hiç değilse. Bugüne kadar görmeyen olsa bile görünce aa bu o çocuk der. Twitter hesabı açın kendinize bence siz de 1.agizdan muhatap olarak. Şule çet davasında bile baba sesini twitter'da duyurdu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…