Psikolojik rahatsızlığı olan erkek kardeşim kayıp

Sosyal medyada nerede paylasabilirim bilmiyorum ki kendi sayfamda paylaşsam herkes Aydın'dan. Yüksek ihtimal İstanbul'da ..
Müge anlıya başvurun ,o hemen buluyor .Bugun 50 gündür ortada olmayan bir adamı hemen buluverdi.Dun de bir kızın kedisini buldu .
Kesinlikle kanala gidin kapıya ,alırlar sizi hemen .

Sağ salim bulunur inşallah Twitter da faal fenomenlere gönderebilirsin o mecra bu tür konularda daha duyarlı çoğu da İstanbul’da yaşıyor ne üzücü tv programından medet umuyoruz bunun devlet kanalıyla daha koordineli bi yöntemi bulunmalı.

Maalesef devlet kanalı ile hallolamiyor.gecen kaybolduguktan sonra kayıp ilanı verdik. Bulduk ve kardeşim bizimleyken kimlik kontrolune denk geldik. Baktılar ama bir poliste demedi ki kardeşim senin aranman var.. üç dört ay aranmasini geri çekmedik unuttuğumuz için. Hiçbir işlem yapmadı kimse.

Cok cok cok uzuldum.
Gozlerim dolu dolu ve icten dua ediyorum Allah hicbir kotuluge ve kotuye denk getirmeden tekrar size kavustursun insaallah.
Kuzum,
Zaten acilar cekmis,
Off
kiyamam, kiyamam, kiyamam...
Evet.. zaten sanırım normal bir çocuk olup bizi terk etmiş olsa bu kadar uzulmem.. ama zaten çok çekti, çok mutsuz yaşadı. Şimdi de sokaklarda ailesinden kaçıyor. Ama sağolsun buradan bir arkadaş ekşi sözlükte başlık açtı, aradı az önce biri görmüş tarifi kardeşime çok uyuyor. Eğer oysa en azından sağ salim çok teşekkür ederim

Bulsa bulsa müge anlı bulur iletişimin sosyal med gücü ile orada cok çabuk bulunuyor kayıplar polis kayıp konusunda pek birşey yapamez. Müge anlıdan aranmayı beklemeyin kapılarıha gidin program başlamadan stüdyo kapısına gidin derdinizi anlatın görüşmek isteğinizi söylesin ısrarla o şekilde alıyorlar hemen

Bu beyefendi aradı sağolsun az önce tarifi çok uyuyor.. umarım odur en azından hayatta ve iyi eğer oysa..
Hadi inşallah kardeşindir konuya bakıp duruyorum okuduğumdan beri içim yandiinşallah bir an önce sağ salim bulunur dua edicem ne olur yazin buraya buluncA

Çok üzüldüm
İnşallah sağ Salim kavuşursunuz kardeşinize

Bir gelişme var mi acaba?
Bir saat önce bir hanımefendi daha aradı. Anlattığı eşgal yine kardeşime uyuyor. Yine Kadıköy, kendisi gece bekçilerine anons gectirebilecegimi söyledi. Aradım ihbar ettim, polis bey aradı fotoğrafini da attım.cok duyarlı insanlar varmış.. gerçekten çok mutlu oldum bunu görünce..

Instagramdan unlulere yazin. Selin cigerci, eylul ozturk, haluk levent bunlar bos gecmezler bence.
Insallah ekside bahsedilen kardesindir. Bize de haber et. Cok cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…