- 21 Eylül 2024
- 99
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi cananmihra7123
-
Kilo aldınız mı ben baya zayıfım ?Ben 5-6 ay kullanmıştım . Hep iyi derin uyuyordum o dönemde .hep öyle geçti o süreç yani . Zaten uykusuzluk çektiğim için doktor vermişti . Yan etkisi aşırı uyku yapan bir antidepresan bu yan etkisinden faydalanıcaZ demişti.ama herkes aynı değil tabi .belki başkasını farklı etkiler.
. İlacı kullandığım dönemde iştah açtığından kilo almıştım . Bi 6-7 kilo almıştımKilo aldınız mı ben baya zayıfım ?
Benim heryerim 4 yıldır seyiriyor özellikle yüzümBaşınız sağ olsun.
Yaklaşık 5 ay süren göz seğirmesi yaşamıştım ben de,
Sonrasında seğiren taraftan çok ağır bir yüz felci geçirdim.
Psikolojik seğirmeleri kısa süreli olmasından anlıyorum
Uzun süren seğirmeler korkutuyor beni, ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Dilinizde de var mı acaba seğirmeBenim heryerim 4 yıldır seyiriyor özellikle yüzüm
Benım dilimde varDilinizde de var mı acaba seğirme
Bi ilaç antidepresan kullanıyor musun? O da yapıyorDilinizde de var mı acaba seğirme
Evet benim de varBenım dilimde varsizin de var mı ?
Bi ilaç antidepresan kullanıyor musun? O
Antidepresan tarzı bir ilaç kullanmıyorum sadece diyabetim var insülin kullanmıyorum o da yapar mı acabaBi ilaç antidepresan kullanıyor musun? O da yapıyor
Nasıl oluyor canım sürekli mi arada mı titreme şeklinde mi atma şeklinde mi ?Evet benim de var
Benim atma şeklinde oluyor. Ağzım kapalıyken sanki patlamış seker varmış gibi sesler geliyor açıp baktığımda da attığını görüyorum. Senin nasıl oluyor bu şekilde yaşadın mı hiç çok endişe ediyorum fakat doktora gitmek istemiyorum zaten bir tedavisi de yokmuş bu hastalığın öğrenmek daha yıkıcı bir durumNasıl oluyor canım sürekli mi arada mı titreme şeklinde mi atma şeklinde mi ?
Sürekli değil ama gün içinde de bir kaç kez hissediyorum özellikle geceleri artıyorNasıl oluyor canım sürekli mi arada mı titreme şeklinde mi atma şeklinde mi ?
Ay evet benımde öyle oluyor benım gün içinde de titreme oluyor gibi hissediyorum ağzım kapalıyken anksiyeteniz var mı o yapıyor deniyor ama bilmiyorum benım tüm vücudum seğiriyordu bir ay boyunca hiç durmadan ayağımın yan tarafı atıyordu sonra kalçam omuzum kolum bacağım yanım kafam heryerim ya aklına gelecek onlar baya azaldı ama bu dilimde bu aralar baya yoğun hissediyorum özellikle adet dönemlerim de daha da artıyor bazen de dilim çeklyor gibi oluyor bakıyorum seğiriyor o an kapalıyken de ağzım dilim titiriyor atıyor gibi hissediyorum gittiniz mi hiç başka yerlerinizde de oluyor muydu ?Benim atma şeklinde oluyor. Ağzım kapalıyken sanki patlamış seker varmış gibi sesler geliyor açıp baktığımda da attığını görüyorum. Senin nasıl oluyor bu şekilde yaşadın mı hiç çok endişe ediyorum fakat doktora gitmek istemiyorum zaten bir tedavisi de yokmuş bu hastalığın öğrenmek daha yıkıcı bir durum
Aa üstte okudum mesajlarınızı büyük ihtimalle sizinde benım gibi psikolojik olduğunu düşünüyorum benımde öyle bir yerde başladı yayıldı öyle bende araştırdım araştırdıkça arttı artıkça yayıldı en son konuşma bozukluğu yaşıyorum gibş hissetmeye başladım hala devam ediyor dilimle konuşma bozukluğu ama araştırıldıkça oldu bu büyük ihtimalle de psikolojik geliyor bana ablamın parmakta başladı çok çabuk yayıldı tüm vücuda sonra da zaten 7 ay içinde vefat ettiSürekli değil ama gün içinde de bir kaç kez hissediyorum özellikle geceleri artıyor
Bak dil zaten ağzını açınca titrer onu yakalamak mucize gibi bence biz öyle düşünüyoruz acıyorum bende senin gibi bakıyorum sürekli kontrol ediyorum dilimiSürekli değil ama gün içinde de bir kaç kez hissediyorum özellikle geceleri artıyor
Ama kapalıyken de hissediyorum seğirdiğini yukarıda da yazmıştım patlayan şeker varmış gibi oluyor hatta ilk o şekilde fark ettim seğirdiğini. Ankisiyete ve panik atağım olduğunu düşünüyorum ama doktora gitmedim sanırım gitmem gerekiyor artık çünkü baş edemedigimi görüyorum. İnşallah psikolojik bir durumdur bu segirmeler Rabbim şifa versin tüm hastalaraBak dil zaten ağzını açınca titrer onu yakalamak mucize gibi bence biz öyle düşünüyoruz acıyorum bende senin gibi bakıyorum sürekli kontrol ediyorum dilimi
Ben de konuşmamın değiştiğini düşünüyorum hatta dün akşam su ve çay içerken yutamadım boğulacakmıs gibi oldum bu kadar şey psikolojik olabilir miAa üstte okudum mesajlarınızı büyük ihtimalle sizinde benım gibi psikolojik olduğunu düşünüyorum benımde öyle bir yerde başladı yayıldı öyle bende araştırdım araştırdıkça arttı artıkça yayıldı en son konuşma bozukluğu yaşıyorum gibş hissetmeye başladım hala devam ediyor dilimle konuşma bozukluğu ama araştırıldıkça oldu bu büyük ihtimalle de psikolojik geliyor bana ablamın parmakta başladı çok çabuk yayıldı tüm vücuda sonra da zaten 7 ay içinde vefat etti
Evet olur bende de oluyor o ben psikolojik olduğunu düşünüyorum yüzde 80Ben de konuşmamın değiştiğini düşünüyorum hatta dün akşam su ve çay içerken yutamadım boğulacakmıs gibi oldum bu kadar şey psikolojik olabilir mi
İnşallah öyledir yaEvet olur bende de oluyor o ben psikolojik olduğunu düşünüyorum yüzde 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?