Psikolojik seğirme?

Kilo aldınız mı ben baya zayıfım ?

Merhaba öncelikle başınız sağ olsun. Ben de 3 haftadır bu sorunu yaşıyorum önce bir parmağımda başladı seğirme bir iki gün içinde tüm vücuduma yayıldı. Açıkçası beni en çok korkutan dilde hissettiğim seğirme. Ablanız da böyle bir seğirme var mıydı acaba? İlk günlere nazaran segirmem azaldı gibi geliyor ama ne zaman aklıma gelse bir tarafımda seğirme hissediyorum psikolojik mi bilmiyorum internette araştırma yaptıkça da kötü oluyorum.

Başınız sağ olsun.
Yaklaşık 5 ay süren göz seğirmesi yaşamıştım ben de,
Sonrasında seğiren taraftan çok ağır bir yüz felci geçirdim.
Psikolojik seğirmeleri kısa süreli olmasından anlıyorum
Uzun süren seğirmeler korkutuyor beni, ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Benim heryerim 4 yıldır seyiriyor özellikle yüzüm

Nasıl oluyor canım sürekli mi arada mı titreme şeklinde mi atma şeklinde mi ?
Benim atma şeklinde oluyor. Ağzım kapalıyken sanki patlamış seker varmış gibi sesler geliyor açıp baktığımda da attığını görüyorum. Senin nasıl oluyor bu şekilde yaşadın mı hiç çok endişe ediyorum fakat doktora gitmek istemiyorum zaten bir tedavisi de yokmuş bu hastalığın öğrenmek daha yıkıcı bir durum

Ay evet benımde öyle oluyor benım gün içinde de titreme oluyor gibi hissediyorum ağzım kapalıyken anksiyeteniz var mı o yapıyor deniyor ama bilmiyorum benım tüm vücudum seğiriyordu bir ay boyunca hiç durmadan ayağımın yan tarafı atıyordu sonra kalçam omuzum kolum bacağım yanım kafam heryerim ya aklına gelecek onlar baya azaldı ama bu dilimde bu aralar baya yoğun hissediyorum özellikle adet dönemlerim de daha da artıyor bazen de dilim çeklyor gibi oluyor bakıyorum seğiriyor o an kapalıyken de ağzım dilim titiriyor atıyor gibi hissediyorum gittiniz mi hiç başka yerlerinizde de oluyor muydu ?

Sürekli değil ama gün içinde de bir kaç kez hissediyorum özellikle geceleri artıyor
Aa üstte okudum mesajlarınızı büyük ihtimalle sizinde benım gibi psikolojik olduğunu düşünüyorum benımde öyle bir yerde başladı yayıldı öyle bende araştırdım araştırdıkça arttı artıkça yayıldı en son konuşma bozukluğu yaşıyorum gibş hissetmeye başladım hala devam ediyor dilimle konuşma bozukluğu ama araştırıldıkça oldu bu büyük ihtimalle de psikolojik geliyor bana ablamın parmakta başladı çok çabuk yayıldı tüm vücuda sonra da zaten 7 ay içinde vefat etti

Bak dil zaten ağzını açınca titrer onu yakalamak mucize gibi bence biz öyle düşünüyoruz acıyorum bende senin gibi bakıyorum sürekli kontrol ediyorum dilimi
Ama kapalıyken de hissediyorum seğirdiğini yukarıda da yazmıştım patlayan şeker varmış gibi oluyor hatta ilk o şekilde fark ettim seğirdiğini. Ankisiyete ve panik atağım olduğunu düşünüyorum ama doktora gitmedim sanırım gitmem gerekiyor artık çünkü baş edemedigimi görüyorum. İnşallah psikolojik bir durumdur bu segirmeler Rabbim şifa versin tüm hastalara

Ben de konuşmamın değiştiğini düşünüyorum hatta dün akşam su ve çay içerken yutamadım boğulacakmıs gibi oldum bu kadar şey psikolojik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…