Kurtulamiyoruz,alışıyor uz derin nefes aliyoruk,saliyoruk.
Telefonla bıle yetişiyor illa oraya gıtcekmısız istenmediğini anlamadıPsikolojik baskı yapan kişiyi göz ardı ederek basarabilirsin zannimca
Telefonla bıle yetişiyor illa oraya gıtcekmısız istenmediğini anlamadı
Ebeveynım malesefKim bu baskıyı yapan kişi kardeş mi ebeveynmi
Kk mı kız buPsikolojik baskı yapan kişiyi göz ardı ederek basarabilirsin zannimca
Kk mı kız bumorsevenmisin sen yoksam
Şaka bi yana bana kimse psikolojik baskı yapamaz izin vermem çünkü ben ondan çok gülerim veya hiç ilgilenmem vazgeçerler
Bunlar vazgececek gıbı degıllerKk mı kız bumorsevenmisin sen yoksam
Şaka bi yana bana kimse psikolojik baskı yapamaz izin vermem çünkü ben ondan çok gülerim veya hiç ilgilenmem vazgeçerler
Ornek verebiilirmisiniz ? Yani ne gibi baskilar yapiyor ?
hahhaha malesef onun kolesıyım resmenTövbe de kız ben yesilseverim :) :)
Ya hayatımızın her döneminde bu tarz insanlar çıkıyor evde okulda işyerinde göz ardı edemiyorsak g..t ardı ederiz ne edek bacim :)
Çünkü ondan nefret edıyorumNeden ısrarla gitmek istemiyosun ki?
Telefonu kapat yada engelle ozamanhahhaha malesef onun kolesıyım resmen
Çünkü ondan nefret edıyorum
Telefonu kapat yada engelle ozaman
En fazla ne yapabilirler annenle baban sana,seni bu kadar nefret ettirecek ne olabilir?Müşriklige teşvik etmediği sürece onlara itaat etmek zorundayız,sinirleniyorum valla ya anne baba onlar Eke Eke saygı duyup gönüllerini hoş tutmak zorundayiz bizi yaratan Allah böyle emrediyor ki vicdanen de böyle olması gerekmez mi?Öz babam değil,kayinpederim çok büyük hata yaptı bana eşim ve ben yüz çevirdik affedilecek hata değil fakat içim içimi yiyor üç günlük dünya ne olacak konuş diye,kaldı ki babamla konusmayacam.
Kapattık telefonu arayamaya devam edıyor hala anlamadı istenmediğini
Size özel mesaj atacaktım ama kapalıymış. Sorun cidden klasik ergen meselesi değil
şimdi atabilirsiniz sanırım.Kapattık telefonu arayamaya devam edıyor hala anlamadı istenmediğini
Size özel mesaj atacaktım ama kapalıymış. Sorun cidden klasik ergen meselesi değil
Malesef atılamıyorşimdi atabilirsiniz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?