- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
İyi Bayramlar hanımlar
Psikolojik baskıdan nasıl kurtuluyorsunuz
Özellikle aileden birinin yaptığı psikolojik baskıdan.
baskıya baskıyla karşılık ver sende canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi Bayramlar hanımlar
Psikolojik baskıdan nasıl kurtuluyorsunuz
Özellikle aileden birinin yaptığı psikolojik baskıdan.
Yaşamadan bilemezsin canım, kimse öz anne babası ile böyle olmak istemez ama bazen olmak gerekiyor daha fazla zarar görmemek içinEn fazla ne yapabilirler annenle baban sana,seni bu kadar nefret ettirecek ne olabilir?Müşriklige teşvik etmediği sürece onlara itaat etmek zorundayız,sinirleniyorum valla ya anne baba onlar Eke Eke saygı duyup gönüllerini hoş tutmak zorundayiz bizi yaratan Allah böyle emrediyor ki vicdanen de böyle olması gerekmez mi?Öz babam değil,kayinpederim çok büyük hata yaptı bana eşim ve ben yüz çevirdik affedilecek hata değil fakat içim içimi yiyor üç günlük dünya ne olacak konuş diye,kaldı ki babamla konusmayacam.
Aynen canım bana da aynı şekilde yaptılar hayatımızı değiştirmek zorunda kaldık hatta işimizi evimizi yerimizi her şeyimiz gitti elimizden sıfırdan başladık bakmazsam ben bakmazdım yüzlerine.Sonra da diyorum yaşlılar ben vicdan azabı çekmeyeyim.Onlar pişman olsun yapptıklarındanEn fazla ne yapabilirler annenle baban sana,seni bu kadar nefret ettirecek ne olabilir?Müşriklige teşvik etmediği sürece onlara itaat etmek zorundayız,sinirleniyorum valla ya anne baba onlar Eke Eke saygı duyup gönüllerini hoş tutmak zorundayiz bizi yaratan Allah böyle emrediyor ki vicdanen de böyle olması gerekmez mi?Öz babam değil,kayinpederim çok büyük hata yaptı bana eşim ve ben yüz çevirdik affedilecek hata değil fakat içim içimi yiyor üç günlük dünya ne olacak konuş diye,kaldı ki babamla konusmayacam.
Doğrusu bu,Allah mükafatı mutlaka verir anne baba onlar.Aynen canım bana da aynı şekilde yaptılar hayatımızı değiştirmek zorunda kaldık hatta işimizi evimizi yerimizi her şeyimiz gitti elimizden sıfırdan başladık bakmazsam ben bakmazdım yüzlerine.Sonra da diyorum yaşlılar ben vicdan azabı çekmeyeyim.Onlar pişman olsun yapptıklarından
Yaşamadım evet ama yasasaydimda yüz ceviremezdim sanırım.Yaşamadan bilemezsin canım, kimse öz anne babası ile böyle olmak istemez ama bazen olmak gerekiyor daha fazla zarar görmemek için
Bende tam yüz çevirmedim ama ciddi mesafe koymak zorunda kaldım canım. Çünkü maddi manevi zarar görmeye başlamıştım , şurda anlatılan kaynana konularının aynısını hatta fazlasını yaşattı bana annem, kaç kere kayınvalideme şikayet etti beni, hatta benim böyle gelinim olsa hemen boşatırdım oğlumu demiş en son. Ve bunları yaparken öyle tatlı dille öyle ustaca yaparki sonradan anlarsın işin aslını. Babam zaten aldatma ustasıdır, ama annem herseferinde örtbas eder. Neyse Anlatsam 3 sayfa yazarım da işte kısa keseyim, herkesin imtihanı farklı farklı .Yaşamadım evet ama yasasaydimda yüz ceviremezdim sanırım.
Ha bi de şu var, şimdi minimum görüşüyorum ama yaşlanır ve elden ayaktan düşerlerse gene ben bakacağım tabi, sokağa atamam, bir kardeşim var geline ve kardeşime yaptıklarından sonra haklı olarak bakmazlarYaşamadım evet ama yasasaydimda yüz ceviremezdim sanırım.
Ağır konuşmuş haklısınız,benimde anlatmak istediğim buydu yüz cevirilmez ama mic mic olmaz zor zamanlarında yine kosmaliyiz demek istedim,hepten silmek acımasızca gelir bana her zaman.Bende tam yüz çevirmedim ama ciddi mesafe koymak zorunda kaldım canım. Çünkü maddi manevi zarar görmeye başlamıştım , şurda anlatılan kaynana konularının aynısını hatta fazlasını yaşattı bana annem, kaç kere kayınvalideme şikayet etti beni, hatta benim böyle gelinim olsa hemen boşatırdım oğlumu demiş en son. Ve bunları yaparken öyle tatlı dille öyle ustaca yaparki sonradan anlarsın işin aslını. Babam zaten aldatma ustasıdır, ama annem herseferinde örtbas eder. Neyse Anlatsam 3 sayfa yazarım da işte kısa keseyim, herkesin imtihanı farklı farklı .
bu süreç de böyle kısa değil zaten, 10 yıllık nerdeyse mücadele sonrası son 1 yıldır "minimum görüşme minimum hasar" şekline dönüştü , bende yaşlandım ve yoruldum çünkü, ama onun kötülük konusundaki enerjisi azalmadı.
baskıya baskıyla karşılık ver sende canım
Babam hanım efendi devlet sırrı olduğu için değil insan utanıyor boyle bir durumda olduğu için. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim artık duvarı koyduk inşallah anlar.Yaşamadan bilemezsin canım, kimse öz anne babası ile böyle olmak istemez ama bazen olmak gerekiyor daha fazla zarar görmemek için
Konu sahibi sende devlet sırrı gibi yazmışsın anne baban mı , kimse mesafeni korumalısın. Anne babalar bazen sahibimizmiş gibi davranabiliyor, her hareketimizi yönetmek ,kocaman olmuş olsak da bizim yerimize karar vermek isteyebiliyorlar, benim annemden daha ısrarcısı -dediği olsun diye uğraşanı olamazdı sanırım, ben başardıysam sende başarırsın, ki ben çok yumuşak yüzlüyüm ve hemen yapılanı unuturum, ama zarar devamlı olunca bir yerde duvar gibi mesafe koymak zorunda kaldım, sende düşünceni belirt, ciddi mesafeni koy bu kişiye karşı
Beni evlatlıktan reddecekmiş. Bir para meselesi vardı olmazsa reddecekmiş. Ağrıma gidiyor yaptıklarıAynen canım bana da aynı şekilde yaptılar hayatımızı değiştirmek zorunda kaldık hatta işimizi evimizi yerimizi her şeyimiz gitti elimizden sıfırdan başladık bakmazsam ben bakmazdım yüzlerine.Sonra da diyorum yaşlılar ben vicdan azabı çekmeyeyim.Onlar pişman olsun yapptıklarından
Benim babam da herhalde öğrenciyken 1500 kere reddetmiştir evlatlıktan, ama hala hiçbirşey olmamış gibi konuşur , çünkü artık kendi ayaklarımız üstünde duruyoruz ve ona ihtiyacımız kalmadı. Yaşadığınız zorlukları anlayabiliyorum, Allah kolaylık versin sizedeİşte öyle olmuyor. Yılların kabullenmişliği var.
Babam hanım efendi devlet sırrı olduğu için değil insan utanıyor boyle bir durumda olduğu için. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim artık duvarı koyduk inşallah anlar.
Beni evlatlıktan reddecekmiş. Bir para meselesi vardı olmazsa reddecekmiş. Ağrıma gidiyor yaptıkları