- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Bende bagriyorum tartisirken....![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bagriyorum tartisirken....![]()
İlerisi parlak değil bence ayrıl ve arkana bile bakmaaçıkçası sevgiliyken onu her şeye rağmen sevdiğimi düşünüyordum. aileler tanıştı o dönem, sonra nişanlımı çok sevdiler vs. vs. sonra bir baktım biz nişanlanmışız aylar geçmiş...
Aynen zaten öyle ....Bağırmlayım bence kendimi hep alçak sesle ifade ederim tartışırkende karşı taraftanda onu beklerim yüksek ses duyarsam konuşmam yanı benim düşüncem ama bağırınca insanlar kendisini ifade edemediği için bağırıyor gibi geliyor bana
Uzun uzadıya yazıp dert anlatmaya gerek yok.karşılıklı konuşmaya imkan tanımayacağından yazarak derdimi anlatacağım ve bitireceğim. kıyametler kopacak ama ilerde pişman olmaktan iyidir.
Size şu noktada katılmıyorum. 'Anırma' çok çirkin bir kelime, adam -af buyrun-Eşime deliler gibi aşıktım ve ne zamanki nişanlandık bir kere bile kavga etmeyen biz dakikada yüz kavga eder olduk.
Yeri geldi seste yükselttik yeri geldi kırıcıda olduk
Ama evlenince herşey gecti gitti bitti
Belki bizimki kumardı ama sevgi agır geldi iyikide gelmiş
Her tartısmada ayrılık düşünülmemeli
Tamam agır olmus kelimesi ama o bi anlık sinir olabilir belkide sende gercekten cok bagırdın belki suanda cok pişman ne bileyim
Ayrıl diyen cok da her kavgada ayrılınmaz seviliyorsa
Evlenmeden bunlar oluyosa evlenince her turlu siddet olur benden demesi.7 yldr evliyim daha bana esim anirma hic demedi ki cok bagiran bi tipimdir kavga esnasinda saygszlik yapmazMerhaba, 3 yıllık bir ilişki sonrası nişanladık ama ben ilişkiyi bitirme kararı aldım. Artık sinirlerim iyice yıprandı. Sakin karakterim gitti yerine öfke nöbetleri geçiren biri geldi. Yaşadığımız tartışmaların sebebini düşününce iyice deliriyorum. sürekli yüksek sesle ve hararetle konuşan kendisi bugün bana anırma dedi. Evet "anırma" dedi ve bunu bağırarak konuşan kendisine, sesimi duyurmaya çalıştığım esnada söyledi. Kendi hoş olmayan davranışlarını sürekli benim üstüme yıkarak beni psikolojik olarak yıpratıyor. Karşılıklı sakin, insanca konuşmayı özledim. Sürekli bağrış, çağrı, eleştiri. Bütün insanlar aptal bir o akıllı. Artık sesini duymaya bile tahammülüm kalmadı.
Piskolojik baski kuran heeeer kim varsa hayatinizdan uzaklasdiririn ömür gecmez benden demesi ..... sakin insani gelir deli ederler sonrada parmakla üstünpze gösterirler deliye bak diye ...
Dün gece uzunca bir mail ile kendimi ifade ettim. sabah okumuş ve o sinirle ailemi aramış. yani düşünebiliyor musunuz onca yazdığım şeyden sonra sadece "ayrılma isteğime sinirlenmiş". ortalık biraz karışık şu anda. ailem tabi ki onun tarafında ve "özür dilememi" istiyorlar. 3 yıllık ilişkimiz boyunca bir kere ayrılık lafı etmeyen ben, şu saatten sonra kurtuluşuma sevinirim ancak.
+++++
Sonunda yipranan normal olan taraf oluyor. Normal ola insani da cildirtiyorlar.
Hanimefendi bunu neden kendinize yapiyorsunuz?
Adam ruh hastasi, sizin de sinirlerinizle sagliginizla oynamis.
Ailenize acikca soyleyin evladinizin sagligindan mutlulugundan onemli degil, ne olursa olsun elin adamini tutmayin zaten demelisiniz.
Kesin atin yeter yani bunca kavga dovus kimseye bir aciklama yapmak zorunda hissetmeyin.
En güzelini yapıyorsunuz.ben zaten noktayı koydum. ailem başka bir şehirde ve ben şu anda arkadaşlarımla tatil planı yapıyorum. yüzüğü ve nişanda takılan birkaç altını arkadaşımla hafta sonu ulaştıracağım.