Selam kızlar çok yazıyorum ama bunun daha yeni farkına vardım şimdi derdime geliyim.. biraz uzun olacak ama lütfen hepsini oku.. ben yeni 18 ime basmış bir kızım avrupa da yaşıyorum ailemle 2 kardeşim var bende küçük ben 3 senedir tehdit felan yaşadım baya psikolojim bozuldu hiç uyuyamazdim her gün aglardim saçlarımı yolardim sinirden psikolojik bişi işte neyse sonra ailemin sayesinde hersey bir gün sona erdi 4 ay oldu bu biteli ama üstesinden gelmedim daha ve burda bir psikoloğa gidemiyorum direk ailemi sucluyorlar neyse derdim şu saçlarım çıktı iyi bazı yerler seyrek olsa da iyi ama bazen evde birden içime durduk yere sinir giriyor elim ayağım titriyor biri gelse zarar verecek misim gibi hissediyorum sadece yanlız ken kendimi iyi hissediyorum sakin I'm okula gidiyor derslerin iyi gitmiyor okuldan soğudum doğru düzgün is yok çalışmam ne kazanacam ki sanki suan maddi durum iyi değil bizim evde neyse bazen düşünüyorum yanlız bir eve çıkmam daha rahat ederim diye ama o anda direk aklıma ailem geliyor ailem bensiz ne yapar , ben eve nasıl yardım ederim ne olacak ne yapacam her bunlar ailem ailem ailem sessizlik istiyorum sessizlik bazen annem kardeşime bağırıyor bagirmayi duydukca elim titriyor saçını yolardim gibi oluyorum son dakka da tutuyorum ağlamak istiyorum biri gelip bana ağla üzülme dese bağıra bağıra ağlarım ya sizce ne yapayım ? K.bakmayin çok uzattım amma .s