- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Onun serisini izlemiştim ben. Kızları haklı gördüğüm için, ellerine sağlık demekten başka etkilenecek bir şey bulamamıştım ne yalan söyleyeyim. O kızların çektiğinin yarısını ben çeksem benzer tepkiler verebilirim düşüncesiyle hareket ettiğimden olacak herhalde, çok da sıradışı gelmemişti bana.bende mezarına tüküreceğim die bir film izledim bildiğin sarsıldım
A niye ben oh olsun o adamlara diye izlemiştim:)bende mezarına tüküreceğim die bir film izledim bildiğin sarsıldım
Bayramda memlekete gitmeyecek olsaydım seni sinemaya götürürdüm Cherrycanımİyi de dünya çiçek böcek kuş allah yavrularımızı korusundan ibaret değil ki.
Ensest sapkınlık ama varolan bir olgu.
Çiçeğin böceğin filmi kimsenin ilgisini çekmez ki , çarpıcı sarsıcı şok edici konular ilgi çekiyor. Çalışan kesimden insanların hayatlarının konu edildiği sanat filmleri de var ama bana bayıcı geliyor.
2. Dünya savaşı, Afrika savaşları katliamları ensest tecavüz gibi konular mayhoş ama hayatın gerçeği, insanın insana yaptığı pislikler beni her zaman şaşırtmıştır.
Bende izledim filmin 1.sini,tecavüz sahneleri hala aklımdan çıkmıyor. Çok etkilenmiştim o sahnelerden. Kızın intikam alırken adamlara yaptıkları rahatsız etmemişti beni tecavüz sahneleri kadar.bende mezarına tüküreceğim die bir film izledim bildiğin sarsıldım
İzledim galiba onu canım ama bi daha izlerim zaman bulabilirsemOnun etkisinden cıkman ıcın sana patch adams dıye bır fılm tavsıye edıyorum
gercek yasanmıs bır hıkaye
cok etkıleneceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?