psikolojim alt üst oldu keşke izlemeseydim.

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Kızlar dün başrolünde mert fıratın oynadığı atlı karınca adlı filmi izledim ensesti anlatıyor bilenler bilir izlediğimden beri çok kötüyüm çok sarsıldım keşke izlemeseydim pişman oldum ki mert fırata ergenler gibi aşık bir insandım çok çok beğenirim ondan da iğrendim bu filmle. inanın hala yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün .Bir film insanın psikolojisini bu kadar bozar mı ya

Filmi duymadım hiç, Mert Fırat'ı bende severim ama bazı filmler böyle etkileyebiliyor insanı.
Üstüne komik bir film izleyin düşünmemeye çalışın.

Konusunu sormıycam, belli zaten. Ama şimdi bende de bi merak uyandı bu filme karşı, normalde hiç ensest konulu hiç bir yayını okumam, izlemem, ALLAH bildiği gibi yapsın derim sadece.

Kızlar merak eden varsa izlesin ama hazır olun bu psikolojiye bende ensest olduğunu bilmeden izledim üstelik hem kızına hem oğluna ben bu dünyaya çocuk getirmek istemiyorum kimseye güvenim kalmadı

merak edilecek bir şey yok bence.
sinema para çeviren bir sektör ve sonunun ne olacağını düşünmeden insanlara bu tarz şeyleri manipule ediyorlar.
ben izlenmemesi taraftarıyım mesele ensestse ne pislik bir hal olduğunu biliyoruz ancak ergenlik döneminde kendini keşfeden gençler, doğruyu yanlışı ayıramayan çocuklar bundan çok fazla etkileniyorlar.
nihayetinde belgesel değil oradan alınacak bilgi de yok.
olacak olan sadece kişileri paranoyaklaştırmadır.
ensest gerçek ve yaşanan bir şey olmakla birlikte her şey filmlerdeki gibi de değil.

İyi de dünya çiçek böcek kuş allah yavrularımızı korusundan ibaret değil ki.

Ensest sapkınlık ama varolan bir olgu.

Çiçeğin böceğin filmi kimsenin ilgisini çekmez ki , çarpıcı sarsıcı şok edici konular ilgi çekiyor. Çalışan kesimden insanların hayatlarının konu edildiği sanat filmleri de var ama bana bayıcı geliyor.

2. Dünya savaşı, Afrika savaşları katliamları ensest tecavüz gibi konular mayhoş ama hayatın gerçeği, insanın insana yaptığı pislikler beni her zaman şaşırtmıştır.

bende mezarına tüküreceğim die bir film izledim bildiğin sarsıldım
Onun serisini izlemiştim ben. Kızları haklı gördüğüm için, ellerine sağlık demekten başka etkilenecek bir şey bulamamıştım ne yalan söyleyeyim. O kızların çektiğinin yarısını ben çeksem benzer tepkiler verebilirim düşüncesiyle hareket ettiğimden olacak herhalde, çok da sıradışı gelmemişti bana.
Hannibal serisinde bile etkilenmemiştim ben, filmler iyi ama benim etkilendiğim şeyler daha farklı oluyor genelde.
Mesela Matrix serisi beni çok düşündürüp, 3 günlük bir fikir kaosuna sürüklemişti zamanında. Cidden bana acaba mı dedirtmişti. Bir Türk yapımı, kıyamet senaryosuydu, adını unuttum, dünyanın yok oluşu falan beni çok sarsmıştı. O gün tüm yaşam enerjim kaybolmuştu.
Bahsedilen filmi ben de izledim bu arada, evet ensest konulu. Konu sahibi kadar çok etkilenmedim, etkilenmek de değil de biraz tiksindirmişti beni sanırım. Oyuncuyla falan alakalı değil, ensest gibi bir gerçeğin var olması beni germişti diyebilirim. Bunun haricinde çok daha fazla rahatsız edici yabancı yapımlar da var, benzer konularda. Bazısına öyle ki hangi kafayla çekmişler bunu diyorsunuz.

Sirf bu yuzden dabbeyi izlemiyorum.iste etkileniri cok diye of .of ensest.dusunenin yapanin topu cehennemi boylasin cok kotu bisey aklim almiyor

Bayramda memlekete gitmeyecek olsaydım seni sinemaya götürürdüm Cherrycanım

Korku başka bişey cin peri öldürmek katletmek falan tabi insanı etkilerde bir babanın kızına şehvani duygular beslemesi beni mahvetti birde filmi izlediğinizde her şey o kadar sıradan ki adam sıradan bir baba sadece inançsız gösteriliyor öyle belirtiler yok bir gün noluyorsa karısı işe gittiği zaman kızını çağırıyor orasını göstermiyor tabide felçli bir ananne kız ananeye itiraf ederken annesi öğreniyor ve ba bayı arabayla öldürüyor izlenmesi gereken bir film ders niteliğinde ama kaldırması çok güç

bende mezarına tüküreceğim die bir film izledim bildiğin sarsıldım
Bende izledim filmin 1.sini,tecavüz sahneleri hala aklımdan çıkmıyor. Çok etkilenmiştim o sahnelerden. Kızın intikam alırken adamlara yaptıkları rahatsız etmemişti beni tecavüz sahneleri kadar.
2.sini izlemeye cesaretim yok.

Bu filmi izlemedim ama ilginç konulu filmleri severim yıllardır da izlerim.
Ensest izlediğim gibi eşcinsellik üzerine olan film-dizi de izledim, pek sarsıldığım söylenemez/anlık hisler sadece.
Sense8 mesela, sakallı bıyıklı adamlar şakır şukur öpüşüyor, böööğğğk diyip geçiyorum

Ayyyy bide insan kırk ayağı izleyin 1,2,3 seri hepsi birbirinden fena ama meraktan izledim

Onun etkisinden cıkman ıcın sana patch adams dıye bır fılm tavsıye edıyorum
gercek yasanmıs bır hıkaye
cok etkıleneceksın

Az önce izlemiş bulunmaktayım. Ben pek ekilenmedim açıkçası, var olan bir gerçeği son derece üstü kapalı sahnelere ve başarılı bir oyunculukla anlatmışlar bence. Gişe derdi gözetmediklerini düşünüyorum, pek gündeme getirilmeyen bir yaraya parmak basmak istemişler bence.
Şimdi birde mezarına tüküreceğim i izliyim. Onun hakkındaki yorumlarımıda paylaşırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…