Psikolojim alt üst

Aradaki dengeyi sağlayacaklarsa ne diye evleniyorlar onu da anlamış değilim . Evlenme kardeşim ne diye geldin beni alt üst ettin ağzıma ettin üzdün bunlar unutulmaz
Bunların aileleri zamanı geldi diye ineklerine, koyunlarına ve büyük başlarına eş buldukları gibi oğullarına da buluyor ve gerisini, öncesini düşünmüyor. Çiftleşsin yeter, babalık, eş nasıl öğrenmesine gerek yok. Bizim uzantımız, karışı köle olsun yeter.

Güzel kalpli ve niyetli birisiniz. Karşınızdaki ise az gelişmiş biri. Konuşun, yol gösterin ve hazırlıklı olun. Hayatınızı ona bağlamayın. Aileci dedikleri adam ailesini çok seven anlamına gelmiyor. Ailesi haricinde büyüdüğünü anlamayan, gelişmesini tamamlayamamış, sorumluluklarını bilmeyen anlamına geliyor. Böyle kişileri siz eğitemezsiniz. Hazırlıklı olun. Kendinizi harap etmeyin.
Belki fesat hain iki yüzlü insan olsaydım bunlar başıma gelmezdi hep iyi niyetimden kaybediyorum çok teşekkür ederim şurada konu açtıracak kadar çaresiz bırakıldım en çokta ona kızıyorum daha ne diyeyim ki ben

Eğitime devam etseniz basıl olur? Meslek kursları da olur. Kuaför veya cilt bakımı, güzellik uzmanlığı için uzun sürüyor eğitim. En azından çevre ve kendi ayaklarınızın üzerine basma şansı olur.

Eğitime devam etseniz basıl olur? Meslek kursları da olur. Kuaför veya cilt bakımı, güzellik uzmanlığı için uzun sürüyor eğitim. En azından çevre ve kendi ayaklarınızın üzerine basma şansı olur.
Ev ortamından uzak kalmak istiyorum zaten her gün evdeyim insanın canı sıkılıyor bunalıma giriyor

Belki fesat hain iki yüzlü insan olsaydım bunlar başıma gelmezdi hep iyi niyetimden kaybediyorum çok teşekkür ederim şurada konu açtıracak kadar çaresiz bırakıldım en çokta ona kızıyorum daha ne diyeyim ki ben
Bak, eşin sana nasıl davranıyorsa, sende ona öyle davran. Sürekli onu ve ailesini düşünme, bu konuları düşünme. Düşündükçe psikolojin bozuluyo. Kendine bi uğraş bul. Herhangi birşey olabilir (yeni yemek tarifleri, evde dikiş?,..) ve eşinize "bak sen olmadanda gayet mutluyum" göstergesi yap. Hiçbirşey olmamış gibi davran, onu takmıyormuş gibi yokmuş gibi davran.

Bak, eşin sana nasıl davranıyorsa, sende ona öyle davran. Sürekli onu ve ailesini düşünme, bu konuları düşünme. Düşündükçe psikolojin bozuluyo. Kendine bi uğraş bul. Herhangi birşey olabilir (yeni yemek tarifleri, evde dikiş?,..) ve eşinize "bak sen olmadanda gayet mutluyum" göstergesi yap. Hiçbirşey olmamış gibi davran, onu takmıyormuş gibi yokmuş gibi davran.
Evden uzaklaşmak kafa dinlemek istiyorum o kadar bunaldım ki her gün aynı şeyler her gün aynı işler değişen hiç bir şey yok 😭

Seçilmemesi lazım zaten. İlla taraf tutulacaksa o eş olmalı diyorum
Şuan herkes evden uzaklaşmak istiyor ama malesef korona dönemindeyiz.. oyüzden yapacak pek şey yok malesef..
Gezmek tozmak gibi değil maksadım böyle çıkayım dışarı yürüyeyim saatlerce nere gittiğimi bilmeden kafam boşalsın ruhum dinlensin tek istediğim bu ama çıksam olay olur

Hanımlar şimdiden kusura bakmayın sürekli derdim var diye buraya yazıyorum. Hakkınız helal edin. Evlendiğim yandan bu yana bir takım sorunlarım var. Eşimin ailesi,eşim gerek eşimin davranışları gerekse yapmak istemediğim şeyleri yapmam. Meselâ sürekli eşimin kardeşine gitmek istemiyorum o insanlar beni boğuyor sonra annesine bilmem nesine . Bana kimse sormuyor gitmek istiyor musun veya müsait misin yok ! Eşim izinli olduğu günler demiyor ki ya bu kadın sürekli evde biraz çıkalım hava alalım yok!! Bugün izinli babasıyla ev bakmaya gittik bugün öldü bitti . Sanki böyle ben saksıda çiçeğim artık öyle hissediyorum eşimin muhabbeti yok sürekli telefonla meşgul arabalara bakıyor. Yanında insan mı var duvar mı var ne var . İnsanım bende ya sürekli ailesine git orada zaman geçir. Benim ne istediğim ne düşündüğüm nasıl olduğum umurunda değil . Şu an annesine gitti devamlı da yaptığı şeydi gelmiyor. Kendimi çok yalnız boşluğa düşmüş çaresiz hissediyorum. Ne yapacağım hep düşünüyorum artık kafam allak bullak 😭
Bir gün bir cinnet geçirin herkesin içinde garanti çözüm 😉

Çok az kaldı ramak kaldı öyle bi cinnet geçireceğim ki taş üstünde taş bırakmayacağım öyle doluyum öyle bıkmışım kii ..
Kendim geçirdiğim den demiyorum. Ben başkasına çok güzel akıl veririm ama kendim uygulayamam. Yapmam dediğim ne varsa yaptım bu hayatta. Artık bazı şeyleri boşverdim hayatımda. Bugün ne olması gerekiyorsa o oluyor. Bu ülkede doğmasaydım dediğim çok oluyor

Kendim geçirdiğim den demiyorum. Ben başkasına çok güzel akıl veririm ama kendim uygulayamam. Yapmam dediğim ne varsa yaptım bu hayatta. Artık bazı şeyleri boşverdim hayatımda. Bugün ne olması gerekiyorsa o oluyor. Bu ülkede doğmasaydım dediğim çok oluyor
Anamızdan doğduğumuza pişman olduk

Anamızdan doğduğumuza pişman olduk
Yaşadığımız kültür bağnazlık bizi bu hale getiriyor. Oysaki hiç birşey bu kadar zor olmayabilirdi. Dinimizde bile boşanmak helal kılınırken namus namus diye ayağa kalkan bir kültüre sahibiz. Geçen balkondan atılarak can veren kızımız daha 17 sinde haberi geçti kv idik otururken haber denk geldi kız çocukla eve giriyor. Kv başladı hemen hıhh ne işi varmış bu kızın burda haketmiş. O kadar sinirlendim ki ağladım oturdum. Yani sabaha kadar konuşsam bu kadına anlatamam bu düşünceyi ve malesef bunun gibi milyonlarca insan var. Kadın ölmeden kıymeti olmuyor malesef.

Memleketine git uzun süre dönme, çağırdığında mutsuzum orda iyi hissetmiyorum kendimi de, burnu iyice sürtsün, aramazsa arama mesaj atarsa görmezden gel, annenlere belli etme bunaldım diye yolladı de, aranızdaki soğukluk uzarsa boşan gitsin bu kamille mi uğraşıcan aklı başına gelirse dönersin evine

Yaşadığımız kültür bağnazlık bizi bu hale getiriyor. Oysaki hiç birşey bu kadar zor olmayabilirdi. Dinimizde bile boşanmak helal kılınırken namus namus diye ayağa kalkan bir kültüre sahibiz. Geçen balkondan atılarak can veren kızımız daha 17 sinde haberi geçti kv idik otururken haber denk geldi kız çocukla eve giriyor. Kv başladı hemen hıhh ne işi varmış bu kızın burda haketmiş. O kadar sinirlendim ki ağladım oturdum. Yani sabaha kadar konuşsam bu kadına anlatamam bu düşünceyi ve malesef bunun gibi milyonlarca insan var. Kadın ölmeden kıymeti olmuyor malesef.
Allah bizleri korusun kollasın kaynananız tam bir cadıymış ☠️

Back
X