Psikolojim Alt Üst

yagmurercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
311
143
33
40
Çoğunuzun malumu 13 Mart olayları bende Kızılay daydım.Yanan araçlar insanların çığlıkları gitmiyor kulağımdan. Ne yapıcağımı bilmiyorum yarım saat geç gelseydik kardeşimle Kızılay a sonum olabilirdi.Ölümü hiç bu kadar ensemde hissetmedim.Bir tane araç durmadı kaçmak istedik taksiler çalışmıyoruz diyip başından savdılar.Otobüslerin kapılarını yumrukladığımız halde almadılar.İnsanlık tamamen ölmüş durumda.2 gündür kendime gelemiyorum ne yapıcam bilmiyorum sizlerle de paylaşmak istedim .. Benim gibi olanlar ne düşünüyor etkisinden kurtulabilen varmı gözlerinizi kapattığınız anda sizinde gözünüzün önüne geliyormu olaylar..

Allah şomumuzu hayır Etsın bacım inş ülkeyi yaşanmaz hale soktular inş düzelir bu ülke nelerden geçti inş bişey olmıcak evet Can'lar gidiyor ama neden önlem yok üçüncü kes oldu orda anlamıyorum ya ben

Allah yardımcınız olsun
Ben istanbulda yaşıyorum ve korkuyla dışarı çıkıyorum,arkadaşımla plan yaparken bile,yok orası kalabalık bomba patlayabilir sakin yere gidelim diye konuşuyoruz,zor çok zor

Allah şomumuzu hayır Etsın bacım inş ülkeyi yaşanmaz hale soktular inş düzelir bu ülke nelerden geçti inş bişey olmıcak evet Can'lar gidiyor ama neden önlem yok üçüncü kes oldu orda anlamıyorum ya ben
Bende anlam veremiyorum yapanların da yaptıranların göz yumanlarında Allah belasını versin hala ellerim ayaklarım titriyor çok korktum.Kendini de düşünemiyor insan okadar kişi içinde benim direk aklıma geride bırakcaklarım geldi çok zor :(

Kaldı ki bugün köprüde de bomba var sanılmış araçta,hayır hergün istikametim o köprü gidip geliyorum. Yani hepimiz nerde olacağından habersiz bir bomba bekliyoruz,bugün yazıyorum ama belki yarın yokum

Allah yardımcınız olsun
Ben istanbulda yaşıyorum ve korkuyla dışarı çıkıyorum,arkadaşımla plan yaparken bile,yok orası kalabalık bomba patlayabilir sakin yere gidelim diye konuşuyoruz,zor çok zor
Evet bizi bukadar darda bırakıyorlar ben birdaha adım atamam oralara awmlere vs çok zor hiç azalmadı ilk günki korku

Evet resmen savaş var ülkede Allah m yardım et

Kaldı ki bugün köprüde de bomba var sanılmış araçta,hayır hergün istikametim o köprü gidip geliyorum. Yani hepimiz nerde olacağından habersiz bir bomba bekliyoruz,bugün yazıyorum ama belki yarın yokum
Güvende değiliz Ankarada awmlerde 2 canlı bomba ele geçirildi bugün.

Bende afrıkadayım eşimle de kavga edın duruyorz zaten neye uzülecemı sasırdım ülkeye de bınsıre dönmek istemıyorum düzelsin istiyorum cok cok üzlüyorum haberlere takıp etmıyorum cok fazla

Güvende değiliz Ankarada awmlerde 2 canlı bomba ele geçirildi bugün.
Ay hadı ya bu ne Allah m yarabbim ne hale gelmişiz böyle Zaman'lar görecekmıydıj amaç ülkeydi parçalamak o ahmaklarda cehmnemlık olacaklarını bilmeden kendılerını patlatıyolar. Musluman olsalar masum insanları Nasıl öldürürz der korkarlardı kesınlıkle ateıst bunlar

Bende afrıkadayım eşimle de kavga edın duruyorz zaten neye uzülecemı sasırdım ülkeye de bınsıre dönmek istemıyorum düzelsin istiyorum cok cok üzlüyorum haberlere takıp etmıyorum cok fazla
bugün de canlı bombalar yakalandı ne yapıp ölüme itekliyorlar o gençleri hiç bilmiyorum

bugün de canlı bombalar yakalandı ne yapıp ölüme itekliyorlar o gençleri hiç bilmiyorum
Beyınlerı yıkanıyor ama anlamıyorum masum insan öldürmenn yanlış olduğunu anlayamıyorlarmı ben bunu çözemıyorum bana deseler anlatsalar anlatsalar ya bu insanların ne sucu var derim aklımı kullanırım yapmam öyle bısey bunlara ne içiriyolr

Ay hadı ya bu ne Allah m yarabbim ne hale gelmişiz böyle Zaman'lar görecekmıydıj amaç ülkeydi parçalamak o ahmaklarda cehmnemlık olacaklarını bilmeden kendılerını patlatıyolar. Musluman olsalar masum insanları Nasıl öldürürz der korkarlardı kesınlıkle ateıst bunlar
Bilmiyorum ölmeyi nasıl kafasına koyabilir insan bütün awm ler boşaltıldı hala tehlike durmadı 20 mart için uyarılar çok fazla.s

Beyınlerı yıkanıyor ama anlamıyorum masum insan öldürmenn yanlış olduğunu anlayamıyorlarmı ben bunu çözemıyorum bana deseler anlatsalar anlatsalar ya bu insanların ne sucu var derim aklımı kullanırım yapmam öyle bısey bunlara ne içiriyolr
Bilmem cesaret veren şeyler bilinçlerini yitirmeleri için bişeyler içiriliyor kesin

Bende eşimle beraber kızılaydan geldim 2 saat sonra haberi aldık. Belkide mağazada konuştuıumuz insanlar yolda gözümüzün takıldığı insanlar öldü:KK43: :KK17: :cry: :KK42:

Ben de ankara çankayadayım aynı senin gibiyim psikolojim bozuldu devamlı midem yanıyor bulanıyor geceleri on kere uyanıyorum inanılmaz dağıldım 3 saldırı da evimin 10 km mesafesi dahilinde oldu.

İşe okula bakkala bike korkarak gidiyoruz bugün biliyosundur avmler boşaltılmış 20 mart çok tehlikeli diyolar kendimi eve kapamayı düşünüyorum.

Tanıdığım insanların çoluğu çocuğu öldü, yolda gördüğüm tüm kamyonların plakalarına bakıyorum tuhaf bir sey gördüm mü veya kalabalık hemen kaçıyorum bi de inanılmaz çok pkklının olduğu bi yere gidip gelmek zorundayım devamlı.

Allah yardımcımız olsun sadece ecelimle ölmek istiyorum çok mu şey istiyorum.

Bugün nette vardı odtü psikoloji ayna grubu kurmuş saldırıdan etkilenenlere ücretsiz psikolojik destek vereceklermiş bi bak istersen.

Cehennemi ölünce aramayalim zira bu dunya cehennemin ta kendisi vana göre. Ölünce belki cenneti yasicaz. Olayin siyasi yonune girmicem zaten insani yonune de giremiyoeum bunlari yapan insan degil bu cehennemin seytanlaridir benim gözümde.
Yarin topraga giricez Çürücez gidicez. Ama bunu anlamiyor kimse dunya ne sana ne bana kalmaz bunu bilemiyorlar.
Ah ahh cigerimiz yaniyor elimize gecse gebertcez onlari burda oturup bir sey yapmamak zaten koyuyor icimize oturuyor.
Annem her saat basi arar iyimisin diye.
Bir anneye evladinin iyiyim olmedim haberini soylettirenleri ebedi ve gercek hayata havale ettik. Yaradan onlari gorsun insallah isini obur dunyaya birakmasin artik:(

Bende eşimle beraber kızılaydan geldim 2 saat sonra haberi aldık. Belkide mağazada konuştuıumuz insanlar yolda gözümüzün takıldığı insanlar öldü:KK43: :KK17: :cry: :KK42:
Belki de kimbilir 2 sokak üstte en fazla 300m uzaktatdık sallandık ama bişey olmadı şükür bunu demek ağırıma gidiyor çok canlar yandı lanet olsun böyle düşünceye sahip olanlara

Ben de ankara çankayadayım aynı senin gibiyim psikolojim bozuldu devamlı midem yanıyor bulanıyor geceleri on kere uyanıyorum inanılmaz dağıldım 3 saldırı da evimin 10 km mesafesi dahilinde oldu.

İşe okula bakkala bike korkarak gidiyoruz bugün biliyosundur avmler boşaltılmış 20 mart çok tehlikeli diyolar kendimi eve kapamayı düşünüyorum.

Tanıdığım insanların çoluğu çocuğu öldü, yolda gördüğüm tüm kamyonların plakalarına bakıyorum tuhaf bir sey gördüm mü veya kalabalık hemen kaçıyorum bi de inanılmaz çok pkklının olduğu bi yere gidip gelmek zorundayım devamlı.

Allah yardımcımız olsun sadece ecelimle ölmek istiyorum çok mu şey istiyorum.

Bugün nette vardı odtü psikoloji ayna grubu kurmuş saldırıdan etkilenenlere ücretsiz psikolojik destek vereceklermiş bi bak istersen.

Teşekkür ederim bilgilendirmen için Allah yardımcımız olsun ben bilmiyorum çok zor durumdayım yanan arabalar otobüs herşey durmadan gözümün önünde dönüyor .

Back
X