Psikolojim bozuldu... Bunaldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yeni üyeyim ama dikkatimi çeken birşey oldu bu konuda...
Yorum yazan kadınlarımızın ÇOĞU Eşleri annelerinin sözünü dinliyor diye anacı diye kendini paralayan dert yanan , boşanmayı Düşünen Eşiyle tartışan kavga eden hatta buraya yazan kadınların ,
Burda da konu sahibine verip veriştirmesi Hayırsız terbiyesiz Ahlaksız evlat demesini dehşetle izledim,..
Bukadar ikiyüzlülük olmaz..... Pesssss

Valla bence de.madem anne kutsal,cennet anaların ayaklarının altında,o zaman kayınvalidelerinize ses çıkarmayacaksınız. gelip size yerleşmelerine,evliliğinize karışmalarına,karı koca size baskı yapmalarına bir şey demeyeceksiniz çünkü onlar da anne.Buraya gelip annelik diye ahkam kesmeyin,kesiyosanız kaynanalarınızdan şikayet etmeyin.Onlar da anne ne de olsa !!!! M Miyan imzamı atarım !!

Yani madem hepimiz okadar hayırlı evlatlarız madem okadar saygılıyız . Madem anneler okadar kutsal , annelerin her dediği doğru , her dediği yapılmak zorunda....
Ozaman ya kaynanalardan , Eşlerden şikayetler nedir...
Bdv kısmının yüzde 80 i eşin annesini dinlemesiyle Oluşan sorunlarla dolu...
Yapmayın Allah Aşkın'a ya... Biraz mantıklı olun ya...
Bu kadarı ikiyüzlülük bence ya...

Bu arada konu sahibi,katılıyorum bi arkadaşa anneni evlendir bence

güzel fikir ama arada esprisini yaparız abimle ona bile gelemiyor. Ne evlenmesiymiş bu yaştan sonra. Evlenmeyi birak az sosyalleşse 3-5 arkadaş yapsa da tepemden inse diyorum onu da yapmıyor bütün gün evde ve işi gücü ben. Uyuduğum uyandığım saate bile karışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…