• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu... Bunaldım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesin sanırım ve evlatlarından çok fazla beklentin var.
Anneyim.Ne vardı?
Evet 3 ve 1bucuk yasindaki kizlarimdan cok buyuk beklentilerim var ki inanamazsınız.Bana yobaz ,saygisiz ,geri kafali psikolojisi bozuk demedigi gibi,hic tanimadigi insanlara dedirtmekten de zevk alacak bi insan olmamalari gibi bi beklenti icerisindeyim mesela.onlarin vatana,millete,islama,bu memlekete,insanlara hayirli birer birey olmalari icin ne gerekiyirsa kendimden verecegim ve karsiligimi alacagimi umuyorum.Olduğu kadar,olmadığı kader demişler...fakat goruyorum ki bu devirde evletlarimizla sınanıyoruz.Allah muhafaza.herkesin fikrini dinlerm ama herkesinkine saygi duymamı gerektirmez bu. Sizin icin yanlis olan benim dogrum olabilir.

Anneyim.Ne vardı?
Evet 3 ve 1bucuk yasindaki kizlarimdan cok buyuk beklentilerim var ki inanamazsınız.Bana yobaz ,saygisiz ,geri kafali psikolojisi bozuk demedigi gibi,hic tanimadigi insanlara dedirtmekten de zevk alacak bi insan olmamalari gibi bi beklenti icerisindeyim mesela.onlarin vatana,millete,islama,bu memlekete,insanlara hayirli birer birey olmalari icin ne gerekiyirsa kendimden verecegim ve karsiligimi alacagimi umuyorum.Olduğu kadar,olmadığı kader demişler...fakat goruyorum ki bu devirde evletlarimizla sınanıyoruz.Allah muhafaza.herkesin fikrini dinlerm ama herkesinkine saygi duymamı gerektirmez bu. Sizin icin yanlis olan benim dogrum olabilir.
Allah bağışlasın.
Yobaz'ın anlamını biliyor musun?
Ben hakaret sözcüğü olarak algılamıyorum.
Evlatlar anne babalarına asla hakaret etmemeli elbette.
Anne babalar da evlatlarına hakaret etmemeli.
Hiç kimsenin bir başkasına hakaret etme hakkı yoktur.
Hakaret şiddetin bir türüdür ve şiddet onaylanamaz.
Saygıyı ise yalnızca büyükler hak etmez.
Küçükler de saygıyı hak eder. Tüm insanlar saygıyı hak eder.

Allah bağışlasın.
Yobaz'ın anlamını biliyor musun?
Ben hakaret sözcüğü olarak algılamıyorum.
Evlatlar anne babalarına asla hakaret etmemeli elbette.
Anne babalar da evlatlarına hakaret etmemeli.
Hiç kimsenin bir başkasına hakaret etme hakkı yoktur.
Hakaret şiddetin bir türüdür ve şiddet onaylanamaz.
Saygıyı ise yalnızca büyükler hak etmez.
Küçükler de saygıyı hak eder. Tüm insanlar saygıyı hak eder.
Tesekkur ederim herkesin evlatlarini bagislasin.Evet soylediklerinizde cok haklisiniz.fakat biseye katilmiyorum. yobaz lafinin hakaret oldugunu dusunuyorum ben.mesela siz simdi arayip babaniza direkt baba sen yobaz bi insansin diyebilir misin?babanizi ve sizi tenzih ediyorum. Sahsen ben diyemem.ornek amacli soruyorum bunu sadece. Yine de saygi duyarim

Zaten konu sahibi annesine kim saygısız,yobaz dese begeniyle karsilik veriyor aninda.Allah sizin gibi evlat nasip etmesin.insani ya verem ya katil edersiniz.
Annenizi götürmeyin bence de yaninizda.kadını mahvedersiniz.
Annenize cok uzuldum. Tek gidip ÖZGÜRCE yaşayın :KK35:

Allah herkese konu sahibi gibi evlat nasip eder inşallah baksana kızcağız çektiği çileye rağmen annesini ezip geçmiyor ki bu kadar zorlanmış dayanamamış.
Başka hayırsız evlat olsa eeeeeh der gider istediğini yapardı.
Annesini döven bile var neler diyorsunuz siz.
Lisede uyuşturucu kullanan, annesini uyuşturucu parası için döven...
Aynı kefeye koymak "birazcık" haksızlık olmuyor mu??

Tesekkur ederim herkesin evlatlarini bagislasin.Evet soylediklerinizde cok haklisiniz.fakat biseye katilmiyorum. yobaz lafinin hakaret oldugunu dusunuyorum ben.mesela siz simdi arayip babaniza direkt baba sen yobaz bi insansin diyebilir misin?babanizi ve sizi tenzih ediyorum. Sahsen ben diyemem.ornek amacli soruyorum bunu sadece. Yine de saygi duyarim
Yüzyüze iken anlamından farklı algılandığı için yobaz yerine sabit fikirlisin demeyi tercih edebilirim.
Lakin fikirlerinize ihtiyaç duyup konu açarsam da en iyi tanım olarak yobaz sözcüğünü kullanabilirim.
Annemden baskı gördüğümü söyleyemem ama ters düştüğümüz konularda hep o haklı olmalıdır.
Beni anlamaya çalışsa belki hak verecek ama yook olur mu öyle şey? O annedir haksız olması olanaksızdır.
Bu durumu adil bulmadığım için kendi çocuklarımla ilişkilerimi benimle ilgili rahatsızlıklarını açık ve net
olarak ortaya koyabilecekleri yönde oluşturmaya özen gösterdim.
Var olan sorunları yokmuş gibi davranarak yok edemeyiz. Sorunlar çözülmek için vardır.
Kendimizi ifade edebilme kapıları kapatılmadığı sürece çirkinleşmeye de gerek kalmaz. :KK36:

Sevgili G glmzyz istersen cidden konunu kapattır ben çatladım arkadaşım şurda okurken seni hayal bile edemedim.. :KK43:

Anneme benzer bi sürü anne olduğunu gördüm şuan ve kendim gibi onların evlatlarına da acıdım. ne kadar acınası bir toplum olduğumuzu bir kez daha anladım.

Annemin uzerimdeki baskısindan bunalıma girmiş bir şekilde çözüm arayışına girdim. Burada benden yaşca büyük veya daha tecrübeli, ya da benzer şeyleri yaşamış insanları bulur tavsiyelerini alırım dedim. Üstelik hemcinslerimle dolu bir site. Ülkemizde kadınlara genel bi baskı var beni en iyi hemcinslerim anlar dedim. Yanılmışım. Hemcinslerimin yarısı kadınları ve beni kendi giyecegi kıyafete, gezecegi görüşeceği insana karar veremeyecek ve 23 yaşında hayatını psikolojisi bozuk annesine göre idame ettirmesi gerekecek kadar vasıfsız görüyor belli ki. Tavsiye verenlere çok teşekkür ederim. Ama maşallah bir anda topa tutuldum ve annesini istemeyen ondan nefret eden hayırsiz iğrenç berbat kötü bir kız evlat oldum. Üniversiteye beraber götürmemi ve öğrenci halimle öğrenciler ( abim de dahil ) ailesinden para isterken benim ona bursumdan harçlık vermemi görmediniz senelerce sırf o kızıyor diye 40 derece sıcakta uzun kol bluzla gezdim başörtülü olmamama rağmen, bunu görmediniz onu bırakıp ondan kurtulma gibi bi derdim olmayıp aksine çözüm arayışında olduğumu da fark edemediniz. Nefes alamayacak, hayattan zevk alamayacak, kendimi tanıyamayacak, insanlardan korkacak, iletişim kuramayacak kadar pasif bi insan haline getirildiğimi ve bu durumdan kurtulmak için care aradığımı görmediniz. Gerçekten çok teşekkür ediyorum beni taşa tutan hayırsız iğrenç mide bulandırıcı bi evlat muamelesi yapan herkese. Dilerim bir gün böyle bir baskıyla karşılaşıp beni hatırlayıp pişman olmazsınız. Hepinize teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Anneni tersle istediği yap diyenler sanırım anne değil. Ne kadar da kolay bi anneyi sırf kendi istekleriniz için elibizin tersiyle bi yere itmeye çalışmak. Ayrıca anneniiz kötü bişey mi diyo ewladının iyiliğini istiyo evet belki psıkolojık sorunları olabir ama lütfen yani sizi bu yaşa kadar bütüp okutmuş mükafatı bu mu olmalı sizce.Konu sahıbının annesi hakkında tersle , seninle gelmesin , karışmasın diyenler gerçekten otırup bi vicdanını sorgulasın . Annelik bu korumaya çalışıyo kadın evladını daha ötesi varmı? Lütfen yorum yaparken olumsuz şeyler yazanlar çocukları varsa kendilerini bi o annenin yerine koysunlar.kii ilerde ewlatlarıda aynı şekilde yaklaşmasın kendilerine
Ben evladıma böyle baskılar yapmam.Yazın evde bile askılıyla oturmasına kızıp perde kapattırmam,tımarhane mi benim evim?Çocuğum diye tapulu malım mülküm mü yoksa o da ileri de bi birey olcak mı?Ben böyle saçma sapan davranırsam beni istemeyen kızıma bi laf edemem.

Bakin annesi ona atletle resmen disari cikma dio bu normal istemeyebilir dusunup hak gostermeli erkek arkadas durumuna her anne kizar soyleyin hanginizin annesi kizmadi buda normal dinin temeli kapanmak bunu istemeside normal dusundugunden dio artik cevrenin nasil oldugunu dememe gerek varmi oldurulen kizlR cok oldu dikkatli ol demeside normal bi tayt giysen ic camasirin belli eder annen rahTsiz olabilir buda normal kizim bK olmuo diyebilir bunlari koca derse hosuna gider kiskaniyor tmm giymem der anne diyince neden anlayissizsiniz
Kapanmak zorunda mı her kadın?
Ben kapalı değilim,kolsuz tişört de giyip dışarı çıkıyorum.
NOT: Evliyim ve ÇOCUĞUMUN BABASI DA BELLİ !!!

Burda benim yazdıklarımı yadırgayan herkese söylüyorum. Hepinizin 18 yaşını geçtiğini düşünüyorum. Hepiniz ayrı evde yaşayabilirsiniz, kimse bu yaştan sonra anne babasıyla yaşamak zorunda değil. Çok sıkıntıdaysanız, anne babalarınız için ölsede kurtulsam düşüncesindeyseniz bırakın çıkın o evden. Yoksa ölecek ya da öldüreceksiniz anladığım kadariyla. Eğer çok iyi evlat oldunuz da anneleriniz size eziyet ediyorsa Allah size de sizin gibi evlat nasip etsin. Amin.

2 oglum var hep kiz evladi özlemi içindeyim. .kizlar daha naif vefali oluyor saniyordum..simdi burda okuduklarimdan sonra inanin bu ahlaksiz topluma dogurdugum iki cocugum bile fazla!!! Allahim sonumuzu Hayır eylesin...
merak etmeyin 2 tane gelininiz olcak onları kız çocuk yerine koyup giysilerine ve yaşam tarzına karışırsınız, anneyim ben annneaağ diyerek bavulunuzu toplar evlerine de yerleşirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X