Tamam 0 zaman. Kendin gidip bu koşullarda ne yapman gerektiği konusunda tavsiye alabilirsin.
konustum bir psikiyatrla. Çok acil mudahale gerekiyor dedi. Ancak gelmesi lazim dedi ve ben götuemiyordum hicbir sekilde ikna edemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam 0 zaman. Kendin gidip bu koşullarda ne yapman gerektiği konusunda tavsiye alabilirsin.
Anneyim.Ne vardı?Annesin sanırım ve evlatlarından çok fazla beklentin var.
Allah bağışlasın.Anneyim.Ne vardı?
Evet 3 ve 1bucuk yasindaki kizlarimdan cok buyuk beklentilerim var ki inanamazsınız.Bana yobaz ,saygisiz ,geri kafali psikolojisi bozuk demedigi gibi,hic tanimadigi insanlara dedirtmekten de zevk alacak bi insan olmamalari gibi bi beklenti icerisindeyim mesela.onlarin vatana,millete,islama,bu memlekete,insanlara hayirli birer birey olmalari icin ne gerekiyirsa kendimden verecegim ve karsiligimi alacagimi umuyorum.Olduğu kadar,olmadığı kader demişler...fakat goruyorum ki bu devirde evletlarimizla sınanıyoruz.Allah muhafaza.herkesin fikrini dinlerm ama herkesinkine saygi duymamı gerektirmez bu. Sizin icin yanlis olan benim dogrum olabilir.
Haklısın. Yardıma ihtiyacı olduğunu düşünmeyeni götüremezsin.konustum bir psikiyatrla. Çok acil mudahale gerekiyor dedi. Ancak gelmesi lazim dedi ve ben götuemiyordum hicbir sekilde ikna edemiyorum.
Tesekkur ederim herkesin evlatlarini bagislasin.Evet soylediklerinizde cok haklisiniz.fakat biseye katilmiyorum. yobaz lafinin hakaret oldugunu dusunuyorum ben.mesela siz simdi arayip babaniza direkt baba sen yobaz bi insansin diyebilir misin?babanizi ve sizi tenzih ediyorum. Sahsen ben diyemem.ornek amacli soruyorum bunu sadece. Yine de saygi duyarimAllah bağışlasın.
Yobaz'ın anlamını biliyor musun?
Ben hakaret sözcüğü olarak algılamıyorum.
Evlatlar anne babalarına asla hakaret etmemeli elbette.
Anne babalar da evlatlarına hakaret etmemeli.
Hiç kimsenin bir başkasına hakaret etme hakkı yoktur.
Hakaret şiddetin bir türüdür ve şiddet onaylanamaz.
Saygıyı ise yalnızca büyükler hak etmez.
Küçükler de saygıyı hak eder. Tüm insanlar saygıyı hak eder.
Zaten konu sahibi annesine kim saygısız,yobaz dese begeniyle karsilik veriyor aninda.Allah sizin gibi evlat nasip etmesin.insani ya verem ya katil edersiniz.
Annenizi götürmeyin bence de yaninizda.kadını mahvedersiniz.
Annenize cok uzuldum. Tek gidip ÖZGÜRCE yaşayın![]()
Yüzyüze iken anlamından farklı algılandığı için yobaz yerine sabit fikirlisin demeyi tercih edebilirim.Tesekkur ederim herkesin evlatlarini bagislasin.Evet soylediklerinizde cok haklisiniz.fakat biseye katilmiyorum. yobaz lafinin hakaret oldugunu dusunuyorum ben.mesela siz simdi arayip babaniza direkt baba sen yobaz bi insansin diyebilir misin?babanizi ve sizi tenzih ediyorum. Sahsen ben diyemem.ornek amacli soruyorum bunu sadece. Yine de saygi duyarim
Perde bile açtırmıyomuş,neyine kurban olsun?Yazik sana ki ne yazik annen sozunu dinlesen ölürmüsün ayiptirki anneni deli durumuna dusuruyorsun sen nasil bi evlatsin o anneye kurban ol sen ...asil senin bi görünmen gerek hemde hemen acil
Ben evladıma böyle baskılar yapmam.Yazın evde bile askılıyla oturmasına kızıp perde kapattırmam,tımarhane mi benim evim?Çocuğum diye tapulu malım mülküm mü yoksa o da ileri de bi birey olcak mı?Ben böyle saçma sapan davranırsam beni istemeyen kızıma bi laf edemem.Anneni tersle istediği yap diyenler sanırım anne değil. Ne kadar da kolay bi anneyi sırf kendi istekleriniz için elibizin tersiyle bi yere itmeye çalışmak. Ayrıca anneniiz kötü bişey mi diyo ewladının iyiliğini istiyo evet belki psıkolojık sorunları olabir ama lütfen yani sizi bu yaşa kadar bütüp okutmuş mükafatı bu mu olmalı sizce.Konu sahıbının annesi hakkında tersle , seninle gelmesin , karışmasın diyenler gerçekten otırup bi vicdanını sorgulasın . Annelik bu korumaya çalışıyo kadın evladını daha ötesi varmı? Lütfen yorum yaparken olumsuz şeyler yazanlar çocukları varsa kendilerini bi o annenin yerine koysunlar.kii ilerde ewlatlarıda aynı şekilde yaklaşmasın kendilerine
Doğru valla sanki doğurunca feleğin çemberinden geçip evrenin sırrını çözüyoruz.biraz da mantık.Ya gidin allah aşkına her hamile kalanı evliya seviyesine yükselttiniz.
Kapanmak zorunda mı her kadın?Bakin annesi ona atletle resmen disari cikma dio bu normal istemeyebilir dusunup hak gostermeli erkek arkadas durumuna her anne kizar soyleyin hanginizin annesi kizmadi buda normal dinin temeli kapanmak bunu istemeside normal dusundugunden dio artik cevrenin nasil oldugunu dememe gerek varmi oldurulen kizlR cok oldu dikkatli ol demeside normal bi tayt giysen ic camasirin belli eder annen rahTsiz olabilir buda normal kizim bK olmuo diyebilir bunlari koca derse hosuna gider kiskaniyor tmm giymem der anne diyince neden anlayissizsiniz
ne biliyosunuz evlatlarını düşünüp evlenmediğini,belki istedi ama alan olmadı ?tam olarak nesi rahatsiz etti bilader yardimci olalim?
merak etmeyin 2 tane gelininiz olcak onları kız çocuk yerine koyup giysilerine ve yaşam tarzına karışırsınız, anneyim ben annneaağ diyerek bavulunuzu toplar evlerine de yerleşirsiniz.2 oglum var hep kiz evladi özlemi içindeyim. .kizlar daha naif vefali oluyor saniyordum..simdi burda okuduklarimdan sonra inanin bu ahlaksiz topluma dogurdugum iki cocugum bile fazla!!! Allahim sonumuzu Hayır eylesin...