Psikolojim bozuldu galiba🙄

Burda asıl sorun kendi maaşını annesinin eline sayan kocanız. Sizin derdiniz hala kaynana ile ama. Hakaretleri de kocanıza etmiş o sindiriyor demek ki. Azarı da kocanız yiyor yine sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren sadece sizin şahsınıza söyledikleri, görüşmüyormuşsunuz zaten. Daha yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Eşiniz ister görüşür ister görüşmez. Burdan bile enerjimizi emdiniz. Bu takıntıyla boşanın herkes rahat etsin

Çok yuz göz olmuşsunuz. Bir saat içinde 15 kez aramak nedir? Niye yani sebep? Konuyu ailenize gitmenizi bağlaması çok kötü. Sizin çocukları göstermeme tehditiniz de çok can sıkıcı. İlişki biraz toksik görünüyor buradan bakınca

Haksızsın.

Baştan yüz göz olmayacaktın onların evinde oturup onları içeri sokmuyordun her şey batıyor. Biraz abarta abarta yazdığını düşünüyorum üzgünüm zira bütün konuların biliniyor. Madem öyle boşanın yani adamda bi nefes alsın bu gidişle zaten ben artık dayanamıyorum diyip boşanıcak şahsen ben çekemezdim adama tasma takmış gezdiriyorsunuz

Ne sebep sunuyo peki size
23h15 de geldin gec kaldin diyince

Yani arama o zaman salın adamları bi ya benim ablam da böyle enişte beyin poposu arşa çıktı sayesinde

Kocam mükemmel demiyorum zaten ben... ozamanlar zaten boşanacaktım düzelmese ama iyiki o sebepten dolayı boşanmamışım o konularda iyi çünkü kendiside artık olgunlaştı çok şükür kimseye muhtac değilim. Aldığı gibi getirip eve koyar parasını. Bunuda cekemiyor kv para delisi eşim getirip bana verince gözü dönüyor
Buarada eşim bana kv o rezilllikleri yapınca "bu yuzden bunca zamandır paramı veriyodum işte dedi. Mahalledeki komşular bile duymuştu kvnin yaptıklarını uzunca süre huzur bozdu yani. Ya dediğimi yaparsın yada huzur vermem hesabı mecbur bırakıyordu . "Paranıda vereceksin tabi ben büyüttüm seni bu yaşa getirdim' diyen bi insan kafası bu yani.
Taşınacaktık ne güzel. sütümü helal etmem diye ayıldı bayıldı. oylelikle bıraktı huzur bozmayı..

Abartmıyorum önceki konularımda zaten var kv nin bu söyledikleri yaptıkları. Neden abartacağım ya Allah aşkına. Ben çoğu zaman benı eleştirsinler ki kendime geleyim diye konularıma içimden ne gelirse yazıyorum zaten. Kv yi neden abartayim simdi durduk yere dolduruşa gelmeye niyetim yok

Ayrıca bütün konularımı bilenler kv ve görümcelerin bana yaptıklarını da bilir zira siz son 1 senedir açtıklarımı biliyosunuz galiba .

Sürekli arama nedeniniz ne peki niye yani..ailesine gitmesine karışmıyorsanız neden darlıyorsunuz adamı..sigara almaya çıkıp semaver yakmaya gitmez illa söylüyordur yapışık ikiz değilsiniz ki o da arkadaşlarıyla görüşür ister ailesine gider siz de.. o parlamış siz körükle gitmişsiniz üstelik haksızsınız. Ne demek aileme giderim çocuğu 1 saat gösterir ayda 3 kere gider kalırım gibi misilleme ne alakası var ki adamı darlamanızla..eşiniz haklı benim eşim ben dışardayken zırt pırr arasa kızıyorum artık asla aramaz önemli birşey olmadıkça

Sürekli aramak hem sizi yorar hem eşinizi kayınvalideniz ya da herkim ne yaparsa yapsın o onların ayıbı bu sorunu belki çözersin belki çözemezsiniz bilmem ama eşinizle aranızdaki sorunu konuşarak çözmeniz gerektiğini düşünüyorum kahve yapın eşinizle oturun onun sıkıntılarını dinleyın kendı sıkıntılarınızı anlatın tek yapmanız gereken suçlamamak ben buna kırıldım deyin senin yüzünden kırıldık demeyin suçlar gibi davranırsanız yine kavga edersiniz çünkü bizde eşimle kavga edıyorduk anlamıyorduk bırbırımızı bu şekilde çözüme vardık aynı zaman da siz annenize gitmek istiyorsunuz arkadaşlarınızla da buluşabilirsiniz bunlar çok normal eşinizin de arkadaşlarıyla buluşması normal (pandemi harici söylüyorum ) özgürlük alanı tanımazsanız her zaman yasaklar cazip gelir ben eşinizin de yaptıklarını doğru bulmuyorum sizin de ama insanız hepimiz yanlış yapabiliriz önemli olan konuşmak ve çözümlemek birde şu var eşinden senin gibi düşünmesini bekleyemezsin çünkü erkekler mantık tarafı olan sol tarafını kullanırlar bu farklılık kavga öncesinde de sonrasında da çok fazla kendini belli eder tartışma esnasında kadın detayları konuşur erkek sonuca bakar Çok ciddi bir tartışma değilse iki taraf da sustuğunda erkek için olay bitmiştir bu yüzden bile kavga ediyordum eşimle ama anladım ki ne yaparsam yapayım ne o benim gibi düşünebilir ne ben onun gibi kavga yapmanın da bir anlamı yok eşinle sorunlarını çözersen diğer sıkıntıların da çözülcektir inşallah Rabbim yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin inşAllah

Allah eşinize sabır versin valla acıdım adama karabasan gibi çökmüşsünüz adamın üstüne.
Haaa bide bu çocukları da bir saat göstermem dediğiniz adam o çocukların babası,ananızın evinden getirmediniz o çocukları,sizin ne hakkınız varsa babasının da o kadar hakkı var evlatları üzerinde. Bu kafayla giderseniz bir çok şeye hasret kalan siz olursunuz ama zerre kadar özlenmezsiniz haberiniz olsun

Ailesi o sıra evdeydi. Ahira 5 gibi gidiyor onlar. Eşim gitmiyoda cook uzun suredir. Bide ne olduu yazmış iyice sinir oldum
Ne yapsın açamıyorsa teli? Benim eşim sadece soru işareti koyar açamadığı zamanlar. Önemli birşey var mı diye sanırım. Sorun yok yazarım bende. Elbet geri dönüyor sonuçta. Ne oldu yazmış işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…