• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu kızlar :/

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Hamileyim 9.haftanın içinde
Geçmeyen mide bulantılarım yüzümden hayatım felç oldu. 2 evladım var onlarla bile ilgilenemez oldum. Zaruri ihtiyaçlarını zorla yapıyorum. Eşim evde olduğu sürece çok destekçi ama olmuyor.. Benim yaptığım gibi yapamıyor. Evi b*k götürüyor!
Mutfak deseniz bir gün iyiyse 10 gün berbat durumda. Bulaşık kalan yemekler derken kokudan hiç giremiyorum
Buzdolabını açamıyorum anında istifra ediyorum. Ne olacak böyle kızlar başa çıkamıyorum bu durumla kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor!
Psikolojim çok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri çok eşimin ailesi çağırsak gelir ama onlarla da geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir çözüm üretin ne olur:(
Sırf mutfak bulaşık temizliği ve yemek için birini almak isterdim ama kime güvenilir gerçekten işe yarar mı bilmiyorum.
O kadar kötüyüm ki çok istediğim hamileliğimi ağlayarak geçiriyorum. Dün bebeğimin hareketlerini gördüm çok şükür iyi ama ben ona bile sevinemiyorum çünkü Yanımda olan iki evladım var bana muhtaç ama ben aç karnımı doyuramıyorum şu an !
Eşim olur eder diyor ama bir yerden sonra o da artık hayata dönmemi istiyor. Ben hayata dönmek istiyorum. Biliyorum bir ben değilim ama öyle içimi dökmek dertleşmek istedim.
Okuyan herkese teşekkür ederim

Aynı durumdayız şimdi şükür 13 haftaya girdim şuan eskiye göre çok rahatım dusuklerimle birlikte 5. Gebeligim hic böyle olmamıştım daha önce çok rahat geçmiştir hep ama bu beni perişan etti benimde iki minigim var
Diğer gebelikleriniz nasildi

Yani ne diyelim şimdi? 3 çocuğun arasını biraz daha mı uzun tutsaydınız acaba?
İki gebeliğim çok rahat geçti bunun da öyle olabileceğini düşünmüştüm ama olmadı . Hem bu saatten sonra geri dönüş yok değil mi ? Ayrıca yaşları birbirine çok yakın değil. Sadece içimi döktüm ve yaşayanların yaşamayanların tavsiyelerini desteklerini bekliyorum çocuk yapmasaydın veya neden 3 çocuk demenin kimseye bir faydası yok diye düşünüyorum. Yine de vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler

Aynı durumdayız şimdi şükür 13 haftaya girdim şuan eskiye göre çok rahatım dusuklerimle birlikte 5. Gebeligim hic böyle olmamıştım daha önce çok rahat geçmiştir hep ama bu beni perişan etti benimde iki minigim var
Diğer gebelikleriniz nasildi
Çok iyiydi ondan cesaretle yaptım iyi geçer umuduyla ama tam tersi durumdayım. Umarım benimde biraz olsun hafifler.

İki gebeliğim çok rahat geçti bunun da öyle olabileceğini düşünmüştüm ama olmadı . Hem bu saatten sonra geri dönüş yok değil mi ? Ayrıca yaşları birbirine çok yakın değil. Sadece içimi döktüm ve yaşayanların yaşamayanların tavsiyelerini desteklerini bekliyorum çocuk yapmasaydın veya neden 3 çocuk demenin kimseye bir faydası yok diye düşünüyorum. Yine de vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler
Ahahaha arası uzak olsaydı miden bulanmayacaktı diye bir durum yok zaten 🤓

Çok iyiydi ondan cesaretle yaptım iyi geçer umuduyla ama tam tersi durumdayım. Umarım benimde biraz olsun hafifler.
Umarım hafifler benim öyle oldu 12 haftada geçti diyebilirim hala bazı şeyler tiksindirsede eskisi gibi değilim
Sağlıkla gelsin insallah zaruri ihtiyaçlarınız dışında kendinizi zorlamayın
Çocuklarınız kaç yaşında benimkiler minikler ama yinede beni hiç yormadılar

Düzelene kadar biraz aile yanına gitseniz çocuklar küçük mü okullu mu?

Size yardim edebilecek biri yokmu? anneniz ya da kayınvalideniz mesela en azından bulantılarınız hafifleyene kadar size yardımcı olsa?

Hamileyim 9.haftanın içinde
Geçmeyen mide bulantılarım yüzümden hayatım felç oldu. 2 evladım var onlarla bile ilgilenemez oldum. Zaruri ihtiyaçlarını zorla yapıyorum. Eşim evde olduğu sürece çok destekçi ama olmuyor.. Benim yaptığım gibi yapamıyor. Evi b*k götürüyor!
Mutfak deseniz bir gün iyiyse 10 gün berbat durumda. Bulaşık kalan yemekler derken kokudan hiç giremiyorum
Buzdolabını açamıyorum anında istifra ediyorum. Ne olacak böyle kızlar başa çıkamıyorum bu durumla kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum olmuyor!
Psikolojim çok bozuldu. Annemler gelemezler kendi dertleri çok eşimin ailesi çağırsak gelir ama onlarla da geçmişte yaşadıklarımdan kaynaklı ben kendimi bırakamıyorum. Lafını yapacaklarını biliyorum. Bana bir çözüm üretin ne olur:KK43:
Sırf mutfak bulaşık temizliği ve yemek için birini almak isterdim ama kime güvenilir gerçekten işe yarar mı bilmiyorum.
O kadar kötüyüm ki çok istediğim hamileliğimi ağlayarak geçiriyorum. Dün bebeğimin hareketlerini gördüm çok şükür iyi ama ben ona bile sevinemiyorum çünkü Yanımda olan iki evladım var bana muhtaç ama ben aç karnımı doyuramıyorum şu an !
Eşim olur eder diyor ama bir yerden sonra o da artık hayata dönmemi istiyor. Ben hayata dönmek istiyorum. Biliyorum bir ben değilim ama öyle içimi dökmek dertleşmek istedim.
Okuyan herkese teşekkür ederim
Ben de anlattığınız gibi mutfakta hiç bir şey yapamıyordum bir kaç hafta öncesine kadar. Ne yemek ne bulaşık, söylediğiniz gibi buzdolabını dahi açamıyordum. Ama 12. hafta geçtikten sonra bu durum geçti çok şükür. O yüzden biraz sabırlı olun stres yapmayın. Eşiniz evdeyken destekçinizmiş ne güzel, biraz daha yardımcı olsun zaten geçecek söylediğim gibi.

Üzülme. Bırakmasın yapabildiği kadar yapsın yardımcı alma imkanın yoksa. Strese girme bebisinle. Herşey mükemmel olmak zorunda değil. Hem yakında bulantıların da geçer merak etme.

Size yardim edebilecek biri yokmu? anneniz ya da kayınvalideniz mesela en azından bulantılarınız hafifleyene kadar size yardımcı olsa?
Kv olur zamanında lavobadaki düşen saçıma kadar laf ettiği için çekiniyorum arkamdan lafımı yapar diye

Benim yarın 27 hafta olacak hala geçmedi maalesef. Korkutmak istemem ama... o yüzden prilam de diye bir ilaç içiyoruz hamileler için üretilen bir bulantı ilacı . Dene istersen doktoruna sorup. Bende sneim gibiydim hele ilk zamanlar mutfağın kapısından geçerken midem bulanırdı. Şu an da en azından burnumu tutarak buz dolabını açıyorum. Ama ilacı aşmadığım ertesi gün kusuyırum 😬

İlk hamileliğim de yaşadıklarım neredeyse aynısı. Ben evi bırakın apartmanda kim ne pişiriyor biliyordum artık. Çok bitkin düşmüştü vücudum, tek başıma dışarı çıkamıyordum baygınlık geçiriyordum.
Doktor mide bulantısı için bir ilaç vermişti, azda olsa faydası olmuştu. Sabah uyandığınızda tuzlu sarı leblebi tüketin. Mide öz suyunu çektiği için bulantıyı azaltacaktır. Benim hamileleğim boyunca midem bulanmıştı malesef ama 4. aydan sonra şiddeti azalıyor, en azından yemek yemeye başlamıştım.

Bir kadınla anlaşın, her gün yarım gün gelsin evi toparlayıp yemek yapsın. Gün aşırı bile gelse yeterli olur. Zaten başında duracaksınız işi savsaklayamazda.

Ama nasıl ? Yani yatılı olmadan sabah gelip akşam gidecek birini bulamadım çevremde yok. Sadece mutfak işleri ve yemek yapsın istiyorum
Cevreye haber salin faceniz varsa veya watsapp durumu yazin görsün eş dost.Sabah gelsin sil süpür yapsin.O arada ocağa yemek koysun pissin gitsin 1de.Yarim güne fazla para da vermezsiniz.

Back
X