Kızlar merhaba, ben nişanlıyım fakat büyük bi sorunum herşey çok güzel giderken sürekli kavga ediyoruz tabiri caizse ota b*ka derler ya aynen öyle kaç kere karar aldık artık birbirimize kötü davranmayalım anlamadan dinemeden kırmayalım birbirimzi diye ama olmuyor deli olucam ben sakin kalsam o delirecek bişe buluyo o sakin kalsa ben hatalı tamamen o veye tamamen ben demiyorum çünkü iklimizde de var ve ben kendimce psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum eskiden hiç olmadığım bi insan oldum resmen o kadar sakin anlayan dinleyen bi insanken şu an kendimi tanıyamıyorum bende hiç kızmayacağım şeylere durup dururken ağırıp çağırmaya başlıyorum eskiden nişanlım çok fevriydi onunla konuştum bak sakin ol dedim konuşalım öyle çözelim dedim o sakinleşmeye başladı ama ona kızdığım şeyleri kendim yapmaya başladım bu sefer bunun bende farkındayım o da farkında maddi durumum yeterli olsa bi psikologa gidicem ya da bi aile danışmanına ama gidemiyorum malesef antidepresan falan mı kullansam acaba ne yapsam ciddi ciddi düşünüyorum bunu artık birbirimize tahammül edemez hale geldik resmen tartışıyoruz kapatıyoruz aramız düzelsin diye tekrar bir araya geliyoruz bu sefer daha büyük tartışıyoruz kendimi çok gergin mutsuz ve bitkin hissediyorum artık

(