Psikolojim bozuldu ne olur bir yardım edin

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Son bir iki haftadır üç günde bir afedersiniz makatımda peçeteyle sildiğimde kan gördüm ve kaşıntım var. Şehir dışındayım doğudayım burda güvenip gidebileceğim bir doktor yok bayram sonra dönüyorum o zaman gideceğim ama sinirim alt üst oldu. Önce makat çatlağı basurdur diye düşündüm dönünce hemen doktora giderim dedim ama bugün biri bana kurt olmasın dedi. İçim içimi yiyor kurt düşüncesi beni deli ediyor ben karıncadan korkan biriyim içimde kurtları düşününce kötü oluyorum. Belirtilerinde kilo kaybı var ama ben kilolu biriyim ama gece salya akıntısı oluyormuş yüz üstü yatarım ben oluyor bende. Nasıl bekleyeceğim bayramdan sonrasını bilmiyorum nedir ne değildir emin de olamıyorum. Psikolojim bozuldu resmen. Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bana dua edin.

Kurt degildir çatlak veya basur olabilir. Seneler once çatlak sıkintısını çekmiş haayattan bezmiş ve aylarca iyileşememiştim.
Lutfen biran once doktora gidin cunku ilerledigi zaman tedavisi zor oluyor.

Kurt degildir çatlak veya basur olabilir. Seneler once çatlak sıkintısını çekmiş haayattan bezmiş ve aylarca iyileşememiştim.
Lutfen biran once doktora gidin cunku ilerledigi zaman tedavisi zor oluyor.
On gün sonra evime döner dönmez zaten genel cerrahiye gideceğim kesin. Ama bu kurt düşüncesi beni mahvetti. Hayır dışkılamamda zorlanmam yok kabız değilim sadece üç dört günde bir peçeteye hafif açık renkte kan geldiğini gördüm. Gündüz değil ama geceleri karıncalanma ve kaşıntı oluyor. Belirsizlik beni bitirdi
Çatlak tedavisi nasıl oldu bu arada

Eczaneden kendiniz bile alabilirsiniz parazit için ilaç yan etkisi yok diye biliyorum ama emin değilim Led_BiR_Vele_DisTiri hanım doktor, belki görüş bildirir

Eczaneden kendiniz bile alabilirsiniz parazit için ilaç yan etkisi yok diye biliyorum ama emin değilim Led_BiR_Vele_DisTiri hanım doktor, belki görüş bildirir

Bilemedim ki şimdi durduk yere içmem doğru olur mu acaba. Dahiliye bölümüne gidebilirim sanırım ama nasıl anlayacaklar nasıl tahlil yapacaklar burda güvenemiyorum bilmediğim bir yer

Bende dogudayim .Eğer çok ücra bir yerde değilseniz bir doktora gozukun .10 gün beklemeyin daha da ilerleyebilir .Memleketimize gidince tekrar gidersiniz ama susnlik biraz hafifletecek bir tedavi olur en azından krem vs ile çaresi vardır belki .
Neredesiniz şuan bilmiyorum ama yaşadığım şehirde özel devlet hastanesi imkanları var .Eğer orada varsa ihmal etmeyin derim geçmiş olsun

Ben çatlak oldugunda 17-18 yaslarindaydim. Bilirsinizki doktora gitmek cokta kolay olmadi. 3 ay zorla tuvaletimi yaptim cunku cok canim aciyordu oturamiyordum cok fena kasinti ve kanama vardi... o 3 ayi hic ama hic unutmam...

Doktor fitil , surup ve krem verdi. 2 ay geçmedi hic rahatlayamadim
Sonrasinda yeme duzenimi kokten degistirdim. Ilclarla birlikte atlattim.

Simdi bazen kabiz olmasamda hala kan geliyor ve bazen oturamiyorum. Iyilesmedi ama en azindan eskiisi gbi degilim. Birde kabizken cok daha kotu bir tablo oluyor.

Yani bu durum kabizliga bakmiyor. Aylar once kabiz olmus olsaniz bile catlak sorunu yasiyor olabilirsiniz...

Bilemedim ki şimdi durduk yere içmem doğru olur mu acaba. Dahiliye bölümüne gidebilirim sanırım ama nasıl anlayacaklar nasıl tahlil yapacaklar burda güvenemiyorum bilmediğim bir yer
Bant gibi renkli bir test veriyorlar, makatiniza yapistiriyorsunuz. Çekinmeyin o halde gidin doktora herkes de olabilir bu sıkıntı

Çok geçmiş olsun bende çekiniyorum doktora gitmekten ama sağlıktan daha önemli değil hiçbir şey gideceğim o yüzden. Teşekkür ederim

Kurt dışkıda cikiyor diye biliyorum. Bi bakin isterseniz bir süre

Evet öyleymiş sanırım bende az önce araştırırken gördüm ama bakmaya çok korkuyorum ya varsa diye. Sanırım ilk işim hemen bir dahiliyeye gitmek en azından genel cerrahi gibi güvenilmez olmaz test yaparlar sadece içim rahat eder Of çok mutsuzum allah kimseyi Sağlığı ile sınamasın

Catlak olabilir sndirim problemine bagli surekli kabiz olmak mesela. Sicak su iyi geliyormus cesitli ilaclari var. Birde cok kati beslenme su ic bitki caylari ic ayaklarini sicak tut

Catlak olabilir sndirim problemine bagli surekli kabiz olmak mesela. Sicak su iyi geliyormus cesitli ilaclari var. Birde cok kati beslenme su ic bitki caylari ic ayaklarini sicak tut
Bir bilebilsem sorunum ne ona göre davranacağım ama öyle ters bir zamana geldi ki genel cerrahiye gidemiyorum güvenilir bir yere gitmem lazım istanbulda gideceğim dönünce muayene kısmı çünkü malum sıkıntılı ama belki yarın dahiliyeye giderim en azından kurt mu değil mi anlaşılır sanırım

Bence bakmalisiniz doktorda sorabilir diskinizda gordunuz mu diye Diskinizda kan var mi diye de sorabilir. Onlem alin gitmeden en azından fikriniz olur gidene kadar geçmiş olsun.

A öyle mi bakılıyor ben Gaita testi falan yaparlar sandım o halde ilk işim yarın bir dahiliyeciye gitmek
Gaita testi yapmadilar bana, ama isteseler de sorun yapmayın dedigim gibi bu durum herkeste görülebilir.Cok geçmiş olsun

Gaita testi yapmadilar bana, ama isteseler de sorun yapmayın dedigim gibi bu durum herkeste görülebilir.Cok geçmiş olsun

Çok korkuyorum öyle bir şey varsa diye yarın kalkıp erkenden bir doktora gideceğim sanırım ama şöyle bir şey var dışkıma hiç bakmadım var mı yok mu diye direkt gitsem sorunumu söylesem hemen test yaparlar mı

Vakit kaybetmeden gidin, eve gittiginizde aile bireylerine de geçer yoksa sonra ma aile parazit ilacı kullanmak zorunda kalırsınız.Saracoglunun kürleri var ben onları da uygulamistim

Vakit kaybetmeden gidin, eve gittiginizde aile bireylerine de geçer yoksa sonra ma aile parazit ilacı kullanmak zorunda kalırsınız.Saracoglunun kürleri var ben onları da uygulamistim
Çünkü bir kişi de görüldüğünde tüm ailenin ilaçları kullanması gerekiyor, doktor öyle söylemişti bana

Makattan kan gelmesi basur olabilir kurt olabilir miğde kanaması olabilir ağzımızdan salya geliyorsa kurt büyük ihtimalle ama bunu pecetede görürsünüz varsa öyle bi ihtimal çiğ kabak çekirdeği yiyin eczaneden çiğneme tableti var alın kullannın zaten kısa sürede kurttan kurtulursunuz ama ciddi bi mevzu yokmu poliklinik özel hstn acile gidin miğde kanaması varsa kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…