Bir tanıdığımın göğüsleri çok büyüktü kilo verdikçe baya eridiMerhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
80c canımNe ameliyatı canım
Katy perrynin memeleri
Kate upton ın memeleri diye ekşide başlık bile açıyolar sever bence eşin :)
Hem çok büyük de değil 80b ise
Benim boyum 154 kilom 47 ve 75c kullanıyorum
Hamilelikte hala 75c dolgunlaştı ama daha büyümedi
Sonra da iner sanırım
Dert etme millet olsun diye silikon taktırıyor
Farkındayım canım diyetisyene gidicem ama ben pco olduğum için üç ayda zor iki kilo vermiştim o yüzden onu beklemesem mi diye düşünüyorumYalnız 10 kilo fazlan var farkındasın di mi :)
Bizim boydakilerin ideali 47-48 kilo
Bence kilo ver biraz memeler de küçülür
SIrtın daralacağı için 75 e düşersin
İşte bu kafamı çok karıştırıyor acaba bende de olur mu o durum dört cm küçülse sırttan da incelse 80 b ye düşüncemBir tanıdığımın göğüsleri çok büyüktü kilo verdikçe baya eridi
Bıçak altına yatmaya değer mi ablası göğsün büyükmüş dediği içinFarkındayım canım diyetisyene gidicem ama ben pco olduğum için üç ayda zor iki kilo vermiştim o yüzden onu beklemesem mi diye düşünüyorum
Bana adet düzenleyici verdi doktor 6 ay kullan diye geçen ay gittim kist Yok kullanmaya devam et dedi düzenli oluyorum şuan adet onu kullandığım için sonrası BilmiyorımBıçak altına yatmaya değer mi ablası göğsün büyükmüş dediği için
İstediğin gibi de giyin kendinle barış
Ben büyüsün diye uğraşıyorum
Kilo vermek pco ya da iyi gelir. Düğüne kadar ayda 2,5 kilo vererek idealine ulaşabilirsin bence doğru diyetisyene
Pco için doğum kontrol hapı veriyolar sanırım. O da işe yarıyor kilo vermede haberin olsun
Insan nerden istemezse oradan gidiyor galiba.Benim goguslerim 90 beden 10 kilo verdim pek fark etmedi su an 54 kiloyum bende de pcos var ayrica emzirmeden sonra bir sarkti bir catladi korkunc oldu resmen ben de ameliyat olmahi dusunuyorum
Bu durum sizi çok üzüyor belli ki en iyisi bir doktorla görüşünİşte bu kafamı çok karıştırıyor acaba bende de olur mu o durum dört cm küçülse sırttan da incelse 80 b ye düşüncemama beklerim beklerim olmaz diye de korkuyorum
Pco olduğum için de hemen kilo veremiyorum maalesef
Emzirmeden sonra yapman daha iyi sanırım süt kanallarına zarar v rip vermediği konusunda net bişi göremedimBenim goguslerim 90 beden 10 kilo verdim pek fark etmedi su an 54 kiloyum bende de pcos var ayrica emzirmeden sonra bir sarkti bir catladi korkunc oldu resmen ben de ameliyat olmahi dusunuyorum
Bana adet düzenleyici verdi doktor 6 ay kullan diye geçen ay gittim kist Yok kullanmaya devam et dedi düzenli oluyorum şuan adet onu kullandığım için sonrası Bilmiyorım
Aynen zaten olmayan popom icine kactiInsan nerden istemezse oradan gidiyor galiba.Ben de aksine o bolgeden gitmesin diye ugrasiyordum.
Nişanlım evlenirsem kesinlikle izin vermeyecek istemiyor çünküTamam süper ilaca devam
Spora başla bence :)
Bi de güzel beslen
Oldu da bitti
Bugün göğsünü beğenmezler yaptırırsın
Ee iki gün sonra kaşın da şöyle gözün de böyle diyen çıkacak herkesin her dediğini takarsak ohooo...
Doğal yollardan hallet kilonu kontrol altına alınca illaki göğsün de küçülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?