Kondisyon bisikletini severim . Sirf gereksiz kalca bolgem daha da sıkılastigi icin sokaga biraktim.Aynen zaten olmayan popom icine kacti
Göğüsten bunalımdaydım dediniz ameliyat mı oldunuz yoksaaaBen de yıllarca küçük göğüsten bunalimdaydim, kaderin cilvesi80 c de, ölçüleriniz de öyle abartı büyük değil; vücudunuzun geri kalanı, bacaklariniz filan tasiyamayacak kadar ince ya da gucsuzse ağrı yapabilir ama o zaman bile ameliyat son seçeneğiniz olmalı. Bir miktar kilo vermeniz gerek; en azindan 52 filan olmalısınız, o küçültür göğüsleri de. Onun dışında PCOS var demissiniz, insulin direnci ve tiroit fonksiyon testleri yaptırdınız mı? Yaptirmadiysaniz onları yaptırın, direnç mevcutsa ya da hipotiroidi varsa ilaç almanız gerek. Onlar da kilo vermenizi kolaylaştırır. Bir de göğüsten ziyade, madem PCOS mevcut, kilo sizin için anahtar nokta. Vermeniz ve verdiğinizi korumanız yaşam kaliteniz için iyi olacaktır. Hayatınıza egzersizi kalıcı olarak dahil etmenizi ve zararli gıdalara duskunseniz beslenme alışkanlıklarınızı yine devamlı olacak şekilde degistirmenizi tavsiye ederim. Bunları hepimizin yapması gerek evet ama sizin için önemi daha fazla.
Bir de insanların bedeniniz hakkında yorum yapmasına izin vermeyin. Yapıyorlarsa da etkilenmeyin =)
Ben göğüslerimden verebilirim büyütmek isteyenlere allahım bir gün uyansam ve küçük olsalar :)Kondisyon bisikletini severim . Sirf gereksiz kalca bolgem daha da sıkılastigi icin sokaga biraktim.
Squat filan yapabilirsin ama gogus buyutmek icin fazla secenek yok.
Ben göğüslerimden verebilirim büyütmek isteyenlere allahım bir gün uyansam ve küçük olsalar :)
Kendimi hiç 50 kg görmedimm hep 56 58 :)2100 de denenebilir belki. Gerci simdi de kendi vucudundan yag enjeksiyonu yapiliyor ama 2 sene suruyormus, 2 sene icin degmez.
Senin az bucuk kilo fazlan var, kilo verdiginde onlar da rahatlar sende.
Göğüsten bunalımdaydım dediniz ameliyat mı oldunuz yoksaaa
Yani çok haklısınız yarın başlarım diye diye zaten şuan bu konuyu açtım :)
Yaptırmadım test doktorum istemedi diyetisyen de kan tahlili istedi bakmadı bile düzgün vitaminsizsin dedi geçti
80b değil canım 80c oluyor benim beden80b takıyorsanız nasıl bu kadar dert edecek kadar büyük anlamadı ben
Düğün bir milat değil ki, sonrasında da verirsiniz kiloyu.
Görümcenin arkadan söylenmesi de bir garip, seçime göre mi oluyor boyutu. Ona ne ayrıca.
Siz niye başkalarını bu kadar takıyorsunuz, bence önce bu soruna bir çözüm bulun.
80c hiç takmadım, büyük görünüyor deyince 80b olduğunu düşündüm. Gerçi öyle defolsa yine kafaya takacak bir şey yok. Görümceye de b. yemek düşer.80b değil canım 80c oluyor benim beden
Ya bende zaten vardı göğsüme takıntı annem aaa benim göğüslerim daha küçük falan der çıldırırdım ben
Görümcem 40 yaşında 36 beden ben 38 olunca söylendi iştene biliyim zaten var olan takıntım büyüdü
Tsh 2.206 yazıyor hormon tahlilindeEvet ya, kendim ameliyat olup size olmayın demem bayagi tutarsız oldu pardonGerçi ben kendime de kızıyorum ama işte büyük göğsü kilo vererek küçültmek mümkün olsa da kilo alarak küçüğü büyütmek pek olası değil (yağ dokudaki hücre sayısı ve dağılımı genetik olarak belli olduğu icin)
Aile hekimine gidip PCOS'lu olduğunuzu, insulin direnci ve hipotiroidi açısından da değerlendirilmek istediğinizi belirtin, yardımcı olurlar. Diyetisyen kan tahlil sonucu yanınızdaysa orada TSH, sT3, sT4 gibi değerler var mi? Varsa söyler misiniz sonuclari?
Bende takmadım 80c hiç ama ölçüm yapıldığında beden öyle çıkıyor :)80c hiç takmadım, büyük görünüyor deyince 80b olduğunu düşündüm. Gerçi öyle defolsa yine kafaya takacak bir şey yok. Görümceye de b. yemek düşer.
Psikolojinizi böyle basit şeyler için bozmayın.
görümcemin ufak bayağı kendiside baya zayıftır yaşını göstermediğini düşür falan :)Gorumcenizin göğüsleri küçük mü, kıskanmış olmasin?Abimin eşi de pcoslu ve göğüsleri bayagi büyük, ben de yakın zamana kadar dumduzdum, birbirimize laf atip dururduk ikimiz de kendimizdekini değil birbirimizdekini beğendiğimiz için. Gerci bizimki kırmaya değil övmeye giriyor
TSH normal, T3 T4 bakilmamis herhalde? Buyuk ihtimalle tiroid acisindan bir sikintiniz yok ama insulin direnci mutlaka baktirin
bende 85 takıyorum cupsuz ama gidip kuplu aldığımda da dar geliyor yanlardanNe ameliyatı yahu? Büyük göğüs iyidir. Ki seninki normal boyda..
80c takma 85 tak. Bunlar büyük rakamlar değil ki. Millet senin göğüs ölçüne gelmek için bıçak altına yatıyor.
Erkeklerin küçük göğüs beğenenenini duymadım sen öyle mi duydun ki?
Kilon da gayet ideal. Aşırı kilon olsa verince göğüs küçülür ama fazla yoksa göğüs dokusu bozulmaz..
Hamile kalınca sadece göğüs büyümüyo yalnız. Göbeğin onu dengeler merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?