Psikolojim bozuldu :(

zayıflayınca küçülüyor ameliyat filan yazık değil mi canına
ki ben parmağıma sıcak su değse o gece ağlarım acıdı diye

ama işte hani insan bir şeyi istiyorsa ses etmez dayanır ya bende öyle düşünmüyor değilim zayıflayınca göğüsten giderse allahım benden mutlusu yok ozaman

adet dönemimde şu şekilde bakılmıştı diyetisyene götürdüğüm sonuçlar bende değil geçen sene sonunda gitmiştimEki Görüntüle 2151803

Eki Görüntüle 2151803

Insulin direnciyle ilgili bir sey yok burada haliyle =) Geçen sene madem, tiroid fonksiyon testlerini de isteyin onunla birlikte. Normaldir muhtemelen ama onlem almakta sikinti yok.

Bu arada tüm bedenlere saygı duymakla birlikte idealim balık etli, kıvrımlı kadınlar. Hele ki boy da 150-165 arası olunca bayagi iç çekiyorum açıkçası 100 kilo da olsanız 40 kilo da olsanız dış görünüşünüze gelen hiçbir eleştiriyi umursamayın. Bedeninizle ilgili tek kriteriniz sağlık olsun; şahsen PCOS'lu olmasaydınız kilo vermenizi bile tavsiye etmezdim daha fazla almadiktan sonra

Aman aman buyuk oldugunu dusunmuyorum.
Birazcik buyuk olsun nolcak
Kilo verirsen illa ki kuculur.
Bence ameliyatlik birsey yok
Ama sen bilirsin tabii

çok teşekkürler canım ilgin ve fikirlerin için :)
kilo vermemi kadın hastalıkları doktorum söylemişti daha rahat regl olursun demişti
dikkat ediyorum biraz daha üsteler kilo vermeye çalışıcam
sanırım kilo verdikten sonraki sonuca göre de göğüslerim için karar vericem

bende 85 takıyorum cupsuz ama gidip kuplu aldığımda da dar geliyor yanlardan

kilom dışardan aa kilosu var denilecek kg değil ama vermem gereken kg yok da değil :)

İdeal kilona baktım 52 olsan yetiyormuş.
Kilo vermeyi dene belki biraz farkeder.
Vücudun kum saati tipiyse daha çok farkeder.

Ben de cupsuz takıyorum. Ki ben emzirdiğim için iyice sündü boş gibi. Yani cuplu da olabilir ama rahat edemiyorum.
Zaten göğüs dokusu değil göğüs çevresine göre takmak gerekiyor. Genişse sıkar sıkarsa yanlardan patlar daha kötü..
85 iyiyse 85 tak. Bence hiç abartacak kadar büyük değil.

Millet silikon ameliyatı oluyor büyütmek için kıymetini bil :)

Aman aman buyuk oldugunu dusunmuyorum.
Birazcik buyuk olsun nolcak
Kilo verirsen illa ki kuculur.
Bence ameliyatlik birsey yok
Ama sen bilirsin tabii

yani abartı büyük değil kesinlikle
ama büyük , olduğumdan bir beden büyük gösteriyor beni
ameliyatı sanırım erteleyeceğim kilo vermemle değişime uğrar mı onu bekleyeceğim

Emzirince benimkiler filleşicek diye tahmin ediyorum arkadaşlarımın süt dolunca haffif büyüdü benim artık fırlar kıyafetimden

erkek arkadaşımda öyle diyor bakalım 50 ye kadar kg vermeye çabalayacağım sırtımdan gider kilo verince hafif göğüsten de giderse süper

Nişanlınin istedigini degil gorumcenin istedugi e mi onem veriosun. Saglikli dusunemiosun su an hic bisey yapma.

Yok yahu orası hiç belli olmuyor. Ben de kendim için kesin kilom 100 ü geçer derdim 80 ile doğum yaptım. 1 sene içinde de 11 kilo verdim.
Göğüslerim de hiç öyle aşırı büyümedi. Ben 85b takardım önceden düşün. Şimdi kilo verdiğim için düştü.
Asla korktuğun kadar olmaz. Sen takıntı yapmışsın sadece. Bunun için bıçak altına yatılmaz.
Kardeşim yeni silikon amelıyatı oldu. Çok ağrılı bir şey. Göğüs hassas organ çünkü..

Nişanlınin istedigini degil gorumcenin istedugi e mi onem veriosun. Saglikli dusunemiosun su an hic bisey yapma.
nişanlım rahat biri o önemsemediği için hayır diyor
görümcemden önce de vardı aklımda görümcem gidip arkamdan nişanlıma ailesine konusunca daha çok takıntı oldu bende

küçülten arkadaşlarım da ağırlık taşıyamıyor ve ya hissiz olduğunu yüz üstüü yatamadıkarını söylüyorlar
ben iyisi mi bekliyim

Benimde 80D göğüs ölçüm. Ben mutluyum. Vücudumla orantılı duruyo belkide ondan. Bnde de pko var. Pkolu olanların göğüsü büyük mü oluyomuş ayrıca yaa. Bnm kayınvalideminde göğüsleri hiç yok ve kadın takıntı yapmış. Nişan ve düğün alışverişinde dilinden göğüslerim düşmüyodu. Ayy ne takıcam göğüsümü gere gere geziyorum yanında
Ayrıca ben kg verince göğüslerimde küçülüyor. 50 kg a kadar düştüğümde 75 i doldurmuyodu bile. Kg alınca yine aynı bedene ulaştım

ayy canım kilo verince göğsüm küçülüyor diyen insanlara çok özeniyorum ve ameliyat fikrini rafa kaldırıyor

benim boyum kısa ya belki de ondan kocaman duruyor bende

ayy canım kilo verince göğsüm küçülüyor diyen insanlara çok özeniyorum ve ameliyat fikrini rafa kaldırıyor

benim boyum kısa ya belki de ondan kocaman duruyor bende

Ewt boyunda önemi var görünüş açısından. Kilo verdiğinde küçüleceğini göreceksin. Bnde de pko var dediğim gibi ama kilo vermiştim. Sende verirsin kendini veremiyorum diye de şartlandırma

Ewt boyunda önemi var görünüş açısından. Kilo verdiğinde küçüleceğini göreceksin. Bnde de pko var dediğim gibi ama kilo vermiştim. Sende verirsin kendini veremiyorum diye de şartlandırma

diyetisyen eşliğinde listeye birebir uyduğum halde verememiştim

tekrar deneyeceğim teşekkür ederim canım motivasyon için

Benim göğüslerim bir beden büyüdü kilo aldıkça aynı mantıkla kilo verince de küçülürler sanırımboyumuz aynı bence büyük göğüs daha güzel ama sen bilirsin.ben olsam sağlık sorunu yaratmıyorsa ameliyat düşünmezdim.insanlar silikon taktırıyorlar sende doğalı var.görümceni de hiç anlamadım Allah öyle yaratmış neyine söyleniyor.kafana takma derim.

Canim bir sıkıntı olustursaydi göğüslerin saglik acisindan yaptir derdim. Ama baskasinin lafiyla neden birsey yapiyorsun. Kilo verince kücülür bence de. Çünkü ben kilo aldım büyüdü :) kocan neden izin vermiyor onun bedeni mi? Ben buna da takildim.

o ağrıyı çekmeni gerektirecek durum yok sen büyütüyorsun diyor ama annem yengelerimde küçük göğüslü onlar da büyük derler

canım zayıflayıp sonucu görene kadar ameliyattan uzak durucam
ama olur da küçülmezse doktor arayışına giricem bi beden büyük giyiniyorum bu şekilde

Ben meme küçültme ameliyatı geçirenlerdenim.. Boyum 173 kilom 55 ken göğüs altı ölçüm 70, üst ölçüm 98 di sütyen ölçüm 70 FF ydi (Türkiyede yok) .y ani sen büyük meme görmemişsin diyorum ben sana.. Yıllarca yük taşıdım resmen boyun bölgemde kambur oluştu omuzlarım çöktü.. eski nişanlım istemediği için ameliyat olmadım. kendisiyle evlenip boşandıktan sonra 30 yaşımda ameliyat oldum.. Ve tek göğsümden 450 tekinden 750 gr doku çıkartıldı ve 75 C boyutunda harika göğüslere kavuştum.. Bu ameliyatı yapmadan önce doktorum sormuştu kilo alıp verecek misin diye hayır demiştim.. Çünkü kiloyla meme boyutu çok değişir bana küçültme yaptırıp sonra zayıfladıktan sonra tekrar büyütmeye gelen çok fazla hastam var demişti aklında olsun.. Ben şu an 60 kiloyum o günden bu güne 5 kilo kadar aldım ama meme boyutumda büyük bi değişiklik olmadı hala aynı ölçüdeyim (belki boyumla alakalıdır bilmiyorum). Kilo vermeden bu ameliyatı yaptırmanı önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…