ki ben parmağıma sıcak su değse o gece ağlarım acıdı diyezayıflayınca küçülüyor ameliyat filan yazık değil mi canına
adet dönemimde şu şekilde bakılmıştı diyetisyene götürdüğüm sonuçlar bende değil geçen sene sonunda gitmiştimEki Görüntüle 2151803
Eki Görüntüle 2151803
çok teşekkürler canım ilgin ve fikirlerin için :)Insulin direnciyle ilgili bir sey yok burada haliyle =) Geçen sene madem, tiroid fonksiyon testlerini de isteyin onunla birlikte. Normaldir muhtemelen ama onlem almakta sikinti yok.
Bu arada tüm bedenlere saygı duymakla birlikte idealim balık etli, kıvrımlı kadınlar. Hele ki boy da 150-165 arası olunca bayagi iç çekiyorum açıkçası100 kilo da olsanız 40 kilo da olsanız dış görünüşünüze gelen hiçbir eleştiriyi umursamayın. Bedeninizle ilgili tek kriteriniz sağlık olsun; şahsen PCOS'lu olmasaydınız kilo vermenizi bile tavsiye etmezdim daha fazla almadiktan sonra
bende 85 takıyorum cupsuz ama gidip kuplu aldığımda da dar geliyor yanlardan
kilom dışardan aa kilosu var denilecek kg değil ama vermem gereken kg yok da değil :)
Aman aman buyuk oldugunu dusunmuyorum.
Birazcik buyuk olsun nolcak
Kilo verirsen illa ki kuculur.
Bence ameliyatlik birsey yok
Ama sen bilirsin tabii
İdeal kilona baktım 52 olsan yetiyormuş.
Kilo vermeyi dene belki biraz farkeder.
Vücudun kum saati tipiyse daha çok farkeder.
Ben de cupsuz takıyorum. Ki ben emzirdiğim için iyice sündü boş gibi. Yani cuplu da olabilir ama rahat edemiyorum.
Zaten göğüs dokusu değil göğüs çevresine göre takmak gerekiyor. Genişse sıkar sıkarsa yanlardan patlar daha kötü..
85 iyiyse 85 tak. Bence hiç abartacak kadar büyük değil.
Millet silikon ameliyatı oluyor büyütmek için kıymetini bil :)
Nişanlım evlenirsem kesinlikle izin vermeyecek istemiyor çünküama o ne anlar
O zaman kilo vereyim ben olmadı artık bir şekilde ameliyat yolu görünür
Küçülten arkadaşlarım oldu omların ki 95 falandı benimki kadar oldu memnunlar hani onlara 95 den sonra 80 küçük mü geldi anlamadım
Yağ yapısı itibariyle küçülür deniliyor inanıyorum aka risk
Evlendikten sonra izin vermeyecek beyimiz çünkü
Emzirince benimkiler filleşicek diye tahmin ediyorum arkadaşlarımın süt dolunca haffif büyüdü benim artık fırlar kıyafetimden
erkek arkadaşımda öyle diyor bakalım 50 ye kadar kg vermeye çabalayacağım sırtımdan gider kilo verince hafif göğüsten de giderse süper
nişanlım rahat biri o önemsemediği için hayır diyorNişanlınin istedigini degil gorumcenin istedugi e mi onem veriosun. Saglikli dusunemiosun su an hic bisey yapma.
küçülten arkadaşlarım da ağırlık taşıyamıyor ve ya hissiz olduğunu yüz üstüü yatamadıkarını söylüyorlarYok yahu orası hiç belli olmuyor. Ben de kendim için kesin kilom 100 ü geçer derdim 80 ile doğum yaptım. 1 sene içinde de 11 kilo verdim.
Göğüslerim de hiç öyle aşırı büyümedi. Ben 85b takardım önceden düşün. Şimdi kilo verdiğim için düştü.
Asla korktuğun kadar olmaz. Sen takıntı yapmışsın sadece. Bunun için bıçak altına yatılmaz.
Kardeşim yeni silikon amelıyatı oldu. Çok ağrılı bir şey. Göğüs hassas organ çünkü..
ayy canım kilo verince göğsüm küçülüyor diyen insanlara çok özeniyorum ve ameliyat fikrini rafa kaldırıyorBenimde 80D göğüs ölçüm. Ben mutluyum. Vücudumla orantılı duruyo belkide ondan. Bnde de pko var. Pkolu olanların göğüsü büyük mü oluyomuş ayrıca yaa. Bnm kayınvalideminde göğüsleri hiç yok ve kadın takıntı yapmış. Nişan ve düğün alışverişinde dilinden göğüslerim düşmüyodu. Ayy ne takıcam göğüsümü gere gere geziyorum yanında
Ayrıca ben kg verince göğüslerimde küçülüyor. 50 kg a kadar düştüğümde 75 i doldurmuyodu bile. Kg alınca yine aynı bedene ulaştım
ayy canım kilo verince göğsüm küçülüyor diyen insanlara çok özeniyorum ve ameliyat fikrini rafa kaldırıyor
benim boyum kısa ya belki de ondan kocaman duruyor bende
Ewt boyunda önemi var görünüş açısından. Kilo verdiğinde küçüleceğini göreceksin. Bnde de pko var dediğim gibi ama kilo vermiştim. Sende verirsin kendini veremiyorum diye de şartlandırma
Canim bir sıkıntı olustursaydi göğüslerin saglik acisindan yaptir derdim. Ama baskasinin lafiyla neden birsey yapiyorsun. Kilo verince kücülür bence de. Çünkü ben kilo aldım büyüdü :) kocan neden izin vermiyor onun bedeni mi? Ben buna da takildim.Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
Canim bir sıkıntı olustursaydi göğüslerin saglik acisindan yaptir derdim. Ama baskasinin lafiyla neden birsey yapiyorsun. Kilo verince kücülür bence de. Çünkü ben kilo aldım büyüdü :) kocan neden izin vermiyor onun bedeni mi? Ben buna da takildim.
canım zayıflayıp sonucu görene kadar ameliyattan uzak durucamBenim göğüslerim bir beden büyüdü kilo aldıkça aynı mantıkla kilo verince de küçülürler sanırımboyumuz aynı bence büyük göğüs daha güzel ama sen bilirsin.ben olsam sağlık sorunu yaratmıyorsa ameliyat düşünmezdim.insanlar silikon taktırıyorlar sende doğalı var.görümceni de hiç anlamadım Allah öyle yaratmış neyine söyleniyor.kafana takma derim.
Ben meme küçültme ameliyatı geçirenlerdenim.. Boyum 173 kilom 55 ken göğüs altı ölçüm 70, üst ölçüm 98 di sütyen ölçüm 70 FF ydi (Türkiyede yok) .y ani sen büyük meme görmemişsin diyorum ben sana.. Yıllarca yük taşıdım resmen boyun bölgemde kambur oluştu omuzlarım çöktü.. eski nişanlım istemediği için ameliyat olmadım. kendisiyle evlenip boşandıktan sonra 30 yaşımda ameliyat oldum.. Ve tek göğsümden 450 tekinden 750 gr doku çıkartıldı ve 75 C boyutunda harika göğüslere kavuştum.. Bu ameliyatı yapmadan önce doktorum sormuştu kilo alıp verecek misin diye hayır demiştim.. Çünkü kiloyla meme boyutu çok değişir bana küçültme yaptırıp sonra zayıfladıktan sonra tekrar büyütmeye gelen çok fazla hastam var demişti aklında olsun.. Ben şu an 60 kiloyum o günden bu güne 5 kilo kadar aldım ama meme boyutumda büyük bi değişiklik olmadı hala aynı ölçüdeyim (belki boyumla alakalıdır bilmiyorum). Kilo vermeden bu ameliyatı yaptırmanı önermiyorum.Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?