Psikolojim bozuldu :(

o ağrıyı çekmeni gerektirecek durum yok sen büyütüyorsun diyor ama annem yengelerimde küçük göğüslü onlar da büyük derler :KK11:
Aamaaaan. Herkesin dediğine göre yaşasaydik. Sen de onlarinkine küçük de olsun bitsin. Mis gibi göğüslerim var sizinki içine kaçmış de

Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef :KK43:
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan :KK43:( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin :KK43:
Ya benim büyük değildi valla tam idealdi dolgun güzeldi doğum sonrası bi süt doldu kocaman oldu bi de sarktı şuan emzirme dönemindeyim hala resmen inek gibi geziyorum ortada:110:

Gögüs emzirme döneminde baya baya büyüyor ve dikliğini yitiriyor yani...ama bence şimdiden yaptırma ameliyatı doğum sonrası emzirme döneminde bitince o zaman yaptırırsın

ha bu arada şunu demeden geçemiycem çok fazla dikişli bi ameliyat.. her 2 göğüste de 60 ar dan fazla dikiş oluyo.. Yani toplam 120 dikiş.. Ama ben çok ağrı çekmedim ameliyattan sonra sadece pansuman olayları falan bayaa zor bilgin olsun.. Bi de hormonlardan etkilenen bi bölge olduğu için ameliyattan 1 ay kadar sonra regl döneminde şiştiği için bi göğsümde dikişim açılmıştı bayaa sıkıntı yaratmıştı. yine de ben iyyki yaptırdım diyebilirim :KK66:

80c canım :KK43:( ama bakıyorum 80c sütyenlere çok büyükler hiç kullanmadım kullanmadım büyük geldiler
Nişanlım İstemiyor evlenmeden ben ameliyat olsam diyorum çünkü evlenince izin vermeyecek
Kıyafet bakmıştık ablasıyla ablası göğüslerin büyükmüş o yüzden bir beden büyük giy hep dedi arkamdan söylenmiş de bu yüzden çok daha fazla taktım kafaya :KK43:
allah aşkına ablasına ne. Cok sinirlendim okuyunca ona ne yani gögüslerinin büyüklüğünden. Bir de bunun lafını mı yapmış seviyesiz.

allah aşkına ablasına ne. Cok sinirlendim okuyunca ona ne yani gögüslerinin büyüklüğünden. Bir de bunun lafını mı yapmış seviyesiz.
bana söyledi orta satış temsilcisine söyledi
yetmedi arkamdan kardeşlerine söylemiş :sinirli:

bana söyledi orta satış temsilcisine söyledi
yetmedi arkamdan kardeşlerine söylemiş :sinirli:
duyuru yapsaymış oldu olacak :KK62: belki kendinde yoktur kıskanmıştır :)

eğer kendin rahatsız oluyorsan yaptır tabi. Bir arkadasım da sırt ağrısı olmuştu mesela çocukta getirince emzirme döneminde daha zor olmuştu ama eşi seviyordu olmadı henüz ameliyat.
Sağlık açısından problem yoksa büyük göğüs güzel bence:KK73: keske benimde olsaydı biraz:KK34:

birde küçültme biraz zor oluyomuş sanırım. Çok fazla dikiş oluyormuş.

duyuru yapsaymış oldu olacak :KK62: belki kendinde yoktur kıskanmıştır :)

eğer kendin rahatsız oluyorsan yaptır tabi. Bir arkadasım da sırt ağrısı olmuştu mesela çocukta getirince emzirme döneminde daha zor olmuştu ama eşi seviyordu olmadı henüz ameliyat.
Sağlık açısından problem yoksa büyük göğüs güzel bence:KK73: keske benimde olsaydı biraz:KK34:

birde küçültme biraz zor oluyomuş sanırım. Çok fazla dikiş oluyormuş.

kıskanmamıştır kız dediğin 36 beden olmalıymış o 36ymış ben göğüs yüzünden 40 a yol almışım :kızgın:

düğün alışverişine gelicek yine konuşursa bu sefer bende konuşucam:KK62:

Ben meme küçültme ameliyatı geçirenlerdenim.. Boyum 173 kilom 55 ken göğüs altı ölçüm 70, üst ölçüm 98 di sütyen ölçüm 70 FF ydi (Türkiyede yok) .y ani sen büyük meme görmemişsin diyorum ben sana.. Yıllarca yük taşıdım resmen boyun bölgemde kambur oluştu omuzlarım çöktü.. eski nişanlım istemediği için ameliyat olmadım. kendisiyle evlenip boşandıktan sonra 30 yaşımda ameliyat oldum.. Ve tek göğsümden 450 tekinden 750 gr doku çıkartıldı ve 75 C boyutunda harika göğüslere kavuştum.. Bu ameliyatı yapmadan önce doktorum sormuştu kilo alıp verecek misin diye hayır demiştim.. Çünkü kiloyla meme boyutu çok değişir bana küçültme yaptırıp sonra zayıfladıktan sonra tekrar büyütmeye gelen çok fazla hastam var demişti aklında olsun.. Ben şu an 60 kiloyum o günden bu güne 5 kilo kadar aldım ama meme boyutumda büyük bi değişiklik olmadı hala aynı ölçüdeyim (belki boyumla alakalıdır bilmiyorum). Kilo vermeden bu ameliyatı yaptırmanı önermiyorum.

teşekkür ederim canım

geçmiş olsun bu arada ben kg verip sonucunu bildiricem
küçülmezse olucam ama

kıskanmamıştır kız dediğin 36 beden olmalıymış o 36ymış ben göğüs yüzünden 40 a yol almışım :kızgın:

düğün alışverişine gelicek yine konuşursa bu sefer bende konuşucam:KK62:
cevap verseydiniz ya laflara bak. Sanki göğüs boyutu insanın elinde birşey ayrıca kime göre neye göre kadın 36 mıymış.
Ya gerçekten ne kötü niyetli insanlar var. Yandınız

cevap verseydiniz ya laflara bak. Sanki göğüs boyutu insanın elinde birşey ayrıca kime göre neye göre kadın 36 mıymış.
Ya gerçekten ne kötü niyetli insanlar var. Yandınız

kendisi 36 beden annemle aynı yaşta sayılır 40lı yaşlarda ama yapısal bişi o bazı insanlar yer almaz oda onlardan :D

Merhaba kızlarrr
Fikirlerinize ihtiyacım var karar verme aşamasındayım
Sorun şu ki benim göğüslerim büyük maalesef :KK43:
Göğüslerim 96 cm göğüs altı 78 cm
Boyum 1.55 kilom 58 kg
Sizce kilo versem göğüs küçülür mü ? 80C sütyenler bana büyük geliyor ama hesaplamalara göre kullanmam gereken sütyen de 80C
Kilo verip göğüslerimin küçülmesini mi test etsem yksa ameliyat mı olsam
4 ay sonra evleniyorum napıcam ben bilmiyorum kafaya çok taktım çok korkuyorum hamile kalınca fil gibi olmaktan :KK43:( bu hali bile çok ürkütücü geliyor bana ne yapmalıyım Lğtfen bana fikir verin :KK43:
kilo ver sonra durumuna bak ben kilo verince göğüslerim küçülüyor ama

Valla ben 3. Çocuğum olursa ilerde ondan sonra bu ameliyatı olurum şimdi sarkması ayrı dert çatlaması büyümesi ayrı dert önce cocuklari buyuteyim sonra kısmetse silikon ve toplattirma düşünüyorum :KK70:

Valla ben 3. Çocuğum olursa ilerde ondan sonra bu ameliyatı olurum şimdi sarkması ayrı dert çatlaması büyümesi ayrı dert önce cocuklari buyuteyim sonra kısmetse silikon ve toplattirma düşünüyorum :KK70:

emzirmede sıkıntı yaşayan da var yaşamayan da var

hamilelik döneminden korkuyorum ben :)

Ne guzel iste. Ben o memelere sahip olmak icin bicak altina yattim ustune de para verdim gene de olmadi :KK48:

• Beğen
Reactions: Cac
emzirmede sıkıntı yaşayan da var yaşamayan da var

hamilelik döneminden korkuyorum ben :)

Ablamda aynı canım senin gibi pek bı sıkıntı yaşamadi şimdilik biraz kilo ver geçer ama yerinde olsam bunun için bıçak altına su an yatmazdim.

Back
X