Psikolojim bozuldu

Tesekkur ederim farkindayim.. ben de kendimi elestiriyorum zaten..sizlere bu basligi farkinda olarak actim
Farkındaysanız zaten bunun için bi adım atmayı deneyin. Doğumu atlatsanız bile sonrasında bu anksiyeteler sizi bırakmaz bebeğinizin psikolojiside etkilenir. Burda size iyi yorum yapmaları sadece anlık olarak içinizi rahatlatıcak. Profesyonel bir desteğe yönelin

Inşallah herşey istediğiniz ve umduğunuz gibi olur diyeyim o zaman. Ama ben şunu söylüyorum hamilelik bambaşka bir olay. Ciddi anlamda kadını da erkeği de etkiliyor. Yani bu sizin kocanız kötü ya da ilişkiniz sağlam değil demek değil. Ve daha 7.haftadasınız. Stres denilen bela sizi daha 7.haftada ele geçirmiş. Umarım aynısı eşinize olmaz. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik ve doğum diliyorum.

Oooo vallaaa normalde yapacagim :) yorumlariniz ne kadar ic acici pisman ettimiz konu actigima...bir de siz de karninizda can tasiyorsunuz ya !
Bak canım daha samimi ve açıkça yazayım o zaman, sana hiçbirimiz kötü birşey söylemiyoruz.
Seni anlayabiliyorum. Ben senden psikolojik olarak daha kötüyüm şuan. Sezeryan olacağım, heran kanamam olabilir, erken doğum riskim var, plasentam olması gereken yerde değil, daha bebek eşyalarım hazırlı değil.....
Kanamalı riskli gebelik grubuna giriyorum. Hadi gelde ağlama üzülme.. Ama üzül üzül üzül bir yere kadar.. Bebeğim için sakin ve huzurlu kalmam gerekiyor.
Emin ol; sen gerildiğinde üzüldüğünde o bu durumdan daha çok etkileniyor. Yazık değil mi ona. Madem onu düşünüyorsun sakin olmak zorundasın..
Daha yolun çok başındasın; Allah göstermesin hadi ters bir durum olsa o zaman ne yapacaksın.
Eşini de kendini de bebeğini de daraltma..

Öncelikle artık bi sakin ol.
Çok kötü hastanelerde doğum yapmak zorunda olanları bir düşün.seçme hakkı olmayanları.
Sonuçta istediğin kadar,içine sinene kadar değiştirmek gibi bir hakkın var zira doğuma aylar var.
Yorumlar hiçbir zaman yüzde yüz olumlu yada olumsuz olmaz.
Ayrıca olumsuz anlatan kişinin eksik yazdığı çok önemli bir detay olabilir , yani doktor mecbur kalıp o şekilde kesmiş olabilir, bilemeyiz.
Ayrıca ,dünyanın en iyi hastane yada doktoruna gitsende , bir sorun yaşayabilirsin , bu ihtimal hep var.
İçine en çok sineni seç ve gerisini Allaha bırak.

Canım sen de haklısın bazen destek bekliyorsun ama gerçekler yüzüne acı bir şekilde vuruluyor ya da gerçekten canını acıtmak için pat pat konuşuluyor ama gerçekten çok çok erken doğumu düşünmek için. Ben 4. Aya yeni girdim ilk 3 ay hamileyim demeye bile çekindim her şey riskli çünkü ve bubrşsk 3. Aydan sonra azalıyor yani çok şükür tabi bebek var karnımızda ama ne olacağımız belli değil. Ben mesela doğumu değil de önce bebeğimin sağlıklı gelişimini merak ediyorum. 3. Aya kadar kendimi telkin ettim, ona alışma ama çok kendine çok iyi bak ki sağlıklı olsun diye. 2 li teste girdim onu düşündüm şimdi cinsiyeti düşünüyorum ama teee en sonunu düşünmüyorum. Yeterki sağlıklı olsun ve ben bunun için elimden geleni yapayım modundayım. 7 hafta çok çok minik, az rahatla bu ikinize de iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…