- 13 Ekim 2018
- 171
- 216
- 18
- 45
düşmanınız değilim.sizi tanımıyorum bile. gerçekleri yazıyorum. kızkardeşim bile böyle düşünseydi onu uyarırdım. çünkü patolojik düşünce desteklenmez. mantıklı düşünemiyorsunuz. kaldıki bunları sizi incitmek için yazmadım. düşündüğümden yazdım. erkekler kadınlar kadar sabırlı değil. daha bebeğiniz ufacıkken adamı gereksiz vehimlerle sıkmayın dedim. çünkügerçekten can sıkıcı ve insanı sevdiğinden uzaklaştırıyor bu tarz yaklaşımlar.Esimden Allah razi olsun.. kadin kadinin dusmani diyorlar yorumlarda da net :) iki destek mesji yazmak yerine daha berbat seyler yazmak ne kadsr kolay.
Iyi de streslenerek en cok karninizdakine zarar veriyorsunuzKarnimdaki icin stresleniyorum en cok..emin olun..
Esimde ayni yorumu yapti az önce belki kotulemek istiyo insanlar ve hamile psikolojisi dedi ki gercekten her birimizde cok farkli..misal simdi bebegime zarar verdigimi one surecek yorumlar geliyo :)))) insanlar degiisik..ben size cok tesekkur ederim suleyman beye gidecegim icime su serptiniz biraz olsun..Sadece ben değil başka arkadaşlarım da gitti. Hepsi çok memnun kaldı. Hatta biri ikinciyi de aynı doktorda bir hafta önce doğurdu. O kadar tecrübeli bir doktorun yamuk kesim yapacağını sanmıyorum.
İnternetteki bütün yorumlara inanmayın. Kötü reklam için yazanlar da var. İnsan ister istemez bakıyor internete. Biz de okul araştırma sürecindeydik bu ay. Birinin bayıldığı okula diğeri çocuğunu seven göndermez diyordu:)) Siz seçiminizi kendiniz görüşerek yapmaya çalışın.
Rica ederim. İçinize siner inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.Esimde ayni yorumu yapti az önce belki kotulemek istiyo insanlar ve hamile psikolojisi dedi ki gercekten her birimizde cok farkli..misal simdi bebegime zarar verdigimi one surecek yorumlar geliyo :)))) insanlar degiisik..ben size cok tesekkur ederim suleyman beye gidecegim icime su serptiniz biraz olsun..
Hala ayni seyi yapiyorsunuz saka gibisiniz :) esim benden uzaklasirmis.yazik ya .. ne biliyosunuz esimle aramdaki bagı?düşmanınız değilim.sizi tanımıyorum bile. gerçekleri yazıyorum. kızkardeşim bile böyle düşünseydi onu uyarırdım. çünkü patolojik düşünce desteklenmez. mantıklı düşünemiyorsunuz. kaldıki bunları sizi incitmek için yazmadım. düşündüğümden yazdım. erkekler kadınlar kadar sabırlı değil. daha bebeğiniz ufacıkken adamı gereksiz vehimlerle sıkmayın dedim. çünkügerçekten can sıkıcı ve insanı sevdiğinden uzaklaştırıyor bu tarz yaklaşımlar.
Medicalpark bana 40 dk batikent trafigi... ben ilk muaynneyi oldum ama o gun bile trafik vardi acil bir durum olsa diye dusundum.Ben dr tavsiyesi vermeyi hiç sevmem
Ama madem o kadar sıkıntı yaptın
Söylicem
Medikalpark Ertan Öztürk
Sırf doğumu o yaptırsın diye Ankara da 6 ay fazladan yaşadım taşınmadım
Doğumdan önce,doğumda,sonrasında için hep rahat olacak
Ben trafiksiz hali 50 dkk gidiyordumMedicalpark bana 40 dk batikent trafigi... ben ilk muaynneyi oldum ama o gun bile trafik vardi acil bir durum olsa diye dusundum.
Cok sagolun..Ben trafiksiz hali 50 dkk gidiyordum
Acil bişey olsa bile acildeki nöbetçi dr bana haber verir demişti
Sen en azından bir kere git
Kafandaki tüm sorulara cevap bulursun emin ol
benim doktorum yeşim gürel di ama ayrılmış galiba memorial dan artık.Hiçbir yerde yüzde yüz pozitif yorumlu doktor bulamazsın +1.
Acar Koç Ankara'da ünlüdür, aşırı iyidir. Muayene parası da ünlüdür ama. Ona göre. :)
Daha 7 haftalık hamileyken bu kadar takıntılaysan zor geçer o 9 ay. Önce psikolojik destek al. Doktor ve hastaneye gelince; insanoğlu denilen yaratıktan bahsediyoruz. Hipokrat gelse begeneni de çıkacak begenmeyeni de. Aslolan doktorun seninle olan ilişkisi. Bu arada Ankaradan bahsediyoruz. Ikisi de içine sinmediyse başka doktora git. Ama karar vermekde belirleyici unsur doktora karşı senin ne hissettiğin olsun.7 haftalik hamileyim.Ankara'da yeniyiz.suan aglayarak yaziyorum bu satirlari..normalde de pimpirikli bir insanim,hayatimda da kararsizdim ama burada cok yalniz ve caresiz hissediyorum ailem yok yanimda tanidik yok..bir doktor sectim icime sinmedi.mesafede 40 dk uzakti(pinar telli medicalpark)
evime yakin olsun dedim nolur nolmaz arastirmadigim doktor hastane kalmadi.dün bir doktor onerdi sigorta sirketi ( medicana _süleyman akarsu) tam dedim ki yorumlari iyi bu forumda sezeryanda yamuk kesildigi epidural makinasini calistirmadiklari gibi kotu dogum gecirmis 2 yorum okudum geneli iyi..ama o yorumu okuduktan sonra gelde git...tam tamam diyorum doktora bir yorum gruyorum vazgeciyorum.hastane icime sinse doktor,doktor icime sinse hastane sinmedi.. esim bir kac olumsuz yoruma bakmama gerektigini soyluyor ama ben simdi sezeeryana alinirsam rahimi yukarda kesmis diyen bayan gelicek aklima..
Sabaha karsi 5 te uyandim dun gece esim artik normal degilsin sen diyerek kızdı..dogumdan asiri korkuyorum..
Lütfen medicanada dogum yapmis tavsiye edecek birileri varsa yardimci olsun..umarim banlanmam konuyu buraya actigim icin ama bu benim icin ciddi dert
*psikolojimin bozuldugunu kabul ederek actim bu basligi.her seyin farkindayim ve cikis yolu ariyorum..
Eve kucuk bir yer olsa secenek az olacakti..bir suru seceenek oluyor kafa daha cok karisiyor her gittginizde muaynne ucreti oduyorsunuz sonu yok yani..yoruldugumu anlatmaya calistim aslinda memnun degilim ..karar vermek istiyorumDaha 7 haftalık hamileyken bu kadar takıntılaysan zor geçer o 9 ay. Önce psikolojik destek al. Doktor ve hastaneye gelince; insanoğlu denilen yaratıktan bahsediyoruz. Hipokrat gelse begeneni de çıkacak begenmeyeni de. Aslolan doktorun seninle olan ilişkisi. Bu arada Ankaradan bahsediyoruz. Ikisi de içine sinmediyse başka doktora git. Ama karar vermekde belirleyici unsur doktora karşı senin ne hissettiğin olsun.
Tesekkur ederim evet yapi olarakta boyleyim bir gideceksem yolculuk yapacaksam uyuyamam geceden.kabul ediyorum zaten..baska doktorlar soylemis ona da kendisi yorum yapmadi ama dediginiz gibi herkes farkliDoktor tercihi herkese gore degisir. Kizkardesim ve ben epidural sezeryan ile ayni doktorda dogum yaptik. Bana gore mukemmel bir doktordu. Tekrar dogum yapsam yine ayni doktora giderim. Ancak uzaktan tanidigim birisi de ona gitmisti ve tarama testlerinde down sendromu olma olasiligi hayli yuksek ciktigi icin doktoru sevmemisti, degistirdi. Cunku eger onay verirlerse doktor gebeligi sonlandirmak gerektigini soylemis. O kisi doktoru hemen degistirdiler. Degerler diger doktorda da yuksek cikmisti ama dogurmaya karar verdi. Dolayisiyla kisiden kisiye degisir. Bu nedenle kimseye doktor tavsiye etmiyorum.
Anladigim kadariyla pimpiriklisiniz biraz. Ancak bu insanlar hergun dogum yaptiriyorlar ve tecrubeliler. Dikisin ustten oldugunu bir hasta nasil bilebilir anlayamadim. Rahat olmak ve isi uzmanina birakmak gerekir diye dusunuyorum. Hem kendiniz hem bebeginiz icin. Daha cok yeni hamilesiniz ve doguma cok var. Bunlar icin cok erken. Bu arada tebrik ederim.
Bu arada bu stres en çok bebeginize zararlı. Yapilan araştırmalar stresli geçen gebeliklerde bebeklerin kolik olma ihtimalinin arttığını söylüyor. Bu arada bir arkadaşa da gereksiz alınganlık yapmışsınız ama bu gerginliginiz eşinizle olan ilişkinizi de etkiler. Onlar da gebelikten fazlasıyla etkileniyor. Bir de karşılarında bu kadar pimpirikli bir kadın gördüklerinde ciddi karakter değişimleri yaşıyorlar. Bunu sizi üzmek ya da kırmak için yazmıyorum. Sadece gerçek bu. Hamileliğin zevkini çıkarın bence.Karnimdaki icin stresleniyorum en cok..emin olun..
Oooo vallaaa normalde yapacagim :) yorumlariniz ne kadar ic acici pisman ettimiz konu actigima...bir de siz de karninizda can tasiyorsunuz ya !Oooo siz şimdiden böyleyseniz; bu stresle zaten normal ve iyi bir doğum filan yapamazsınız ki..
Hadi ben korkuyorum; çünkü doğumuma az kaldı ama sizin daha kafadan 32 haftanız var..
Siz bebeğimi düşünüyorum diyorsunuz ama bu stres bebeğinizi ne kadar etkiliyor farkında mısınız?
Her doktorun her hastanenin olumlu-olumsuz yorumları var; ne özelde ne devlette mükemmel bir doktor bulamazsınız ki.. Ayrıca en başından hep aynı doktorada gitmek zorunda değilsiniz. Herkesin hamileliği farklı seyrediyor. Herkes mutlaka 2-3 kez hatta daha fazla doktor değiştiriyor ve değiştirmek zorunda kalıyor. Mesela ben plesenta sorunumdan dolayı; 3 kez doktor değiştirmek zorunda kaldım.
Allah izin verirse; Konya Medicanada Doğum yapacağım bende. 2 ayım kaldı..
Peki siz değişik değil misiniz sizce?Esimde ayni yorumu yapti az önce belki kotulemek istiyo insanlar ve hamile psikolojisi dedi ki gercekten her birimizde cok farkli..misal simdi bebegime zarar verdigimi one surecek yorumlar geliyo :)))) insanlar degiisik..ben size cok tesekkur ederim suleyman beye gidecegim icime su serptiniz biraz olsun..
Esim basima gelecekleri biliyordum deyip her aksam karnimi sevip konusuyor..ben varim diyor vs.. kaliplasmis seylerden hoslanmiyorum iliskinin gecmisini bilmeden erkekleri bir kaliba sokup yorum yapmak cok yanlis..bilemezsiniz aramizdaki gecmisi diyalogu veerilen emegi...yoksa ne kocalar biliyorum hamilelikte eziyet eden esine..gerekli bir alinganli gayet..ben boyleyim diye esimle aram neden bozulsun..ben iyi kotu cikacagim bu isin icinden..Bu arada bu stres en çok bebeginize zararlı. Yapilan araştırmalar stresli geçen gebeliklerde bebeklerin kolik olma ihtimalinin arttığını söylüyor. Bu arada bir arkadaşa da gereksiz alınganlık yapmışsınız ama bu gerginliginiz eşinizle olan ilişkinizi de etkiler. Onlar da gebelikten fazlasıyla etkileniyor. Bir de karşılarında bu kadar pimpirikli bir kadın gördüklerinde ciddi karakter değişimleri yaşıyorlar. Bunu sizi üzmek ya da kırmak için yazmıyorum. Sadece gerçek bu. Hamileliğin zevkini çıkarın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?