• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojim bozuldu

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Küçüklüğümden beri sıkıntılı bir ailem var. Evde kavga eksik olmaz. Hemen hemen her günümüz mutlaka anne baba kavgasıyla geçer. 25 yaşına geldim hala da öyle. Ve ben küçüklüğümden beri kavga durumlarında kendimi hep annemi korurken baba denilen şahıs ona zarar vermesin diye sakınırken buluyorum. Anne boşanamaz çünkü geliri yok benim aldığım maaş da bize yetmez abi desen zaten kendi evinde herşey den habersiz. 1 kaç gün önce yine böyle bir kavga oldu ben yine annemin önüne atladım vs vs. Ve son 2 gündür her gün rüyamda annemi görüyorum. Annemi şiddet esnasında görüyorum annemi evden giderken bizi bırakırken görüyorum annemi rüyalarımda bile korumaya çalışıyorum artık gerçekten iyi değilim ama psikolojik olarak ilaç da almak istemiyorum çünkü daha önce kullandım ve o ilaçlardan nefret ediyorum. İş konusu zaten bambaşka bir dert çok şükür bir işim var çalışıyorum ama mesleğimle alakasız ve asgari ücret alıyorum. Ve buraya başlamadan önce de uzun bir süre işsiz kaldım. İş küçümsemiyorum yanlış anlamayın. Ama benim gibi bir çok insan var 4 yıl okuyup hakkettiği yerde olamayan. Ben o kadar zaman işsiz kaldım ama bazı insanlar pat diye iş sahibi oluyor hemde ciddi anlamda güzel ilker. Ve o kadar zoruma gidiyor ki etrafımda ki insanların benim istediğim işe torpille veya şansıyla sahip olması. Artık hem rüyalar hem gelecek kaygısı beni içinden çıkılmaz bir duruma götürüyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum.

Hayaliniz ne ? Önemli olan o ne yapmanız gerekeni değil de hayalinize kavuşmanız için neler yapabilirsin neler yapmamalısın buna karar vermeliyi

Back