Psikolojim bozuldu

evlenmeden öncede böyleydik evlenince düzelir diye düşündüm demişsin . belki de eşin de evlenince düzeliceğini ve böyle kıskançlıklar yapmıcağını düşündüğü için şimdi senin alınganlıkta yaptığın abartıyı oda tepkide yapıyordur...

İkinizin de kabahati var gibi geldi bana.
Eşin annenin babanın yanında arabadan indirmiş seni yazıklar olsun. Eğer benim eşim indirse babam da annemde inerlerdi o arabadan.
Ayrıca iki de bir boşanmaktan bahseden bi adam olgun değildir. İşin zor valla.

Bu adamın derdi neymiş şekerim ben bunu çözemedim. Galiba evlilik hayatına alışamamış. Önce otur bence güzelce konuş derdi neymiş anla. Ama yok adam olmazsa nasılsa bak ailen yanındaymış, boşanmakta çok ısrar ederse vur tekmeyi gitsin. Evlenmeden önce davranışları nasıldı ? Anlattıkların çok dengesiz davranışlar çünkü.

ben 24 eşim 36 yaşında

peki niye 14 yaşında gibi yazıyosun shımarıq pery:D

babanın yanında anlaşamıyoruz demesi çok saçmasapan bişey...babana da bişey diycem ama neyse...eşin erkek olsa seni arabadan indirmez,baban erkek olsa seni alır yanına o arabaya bi daha binmez...ne saçma olay bu ya.
canım sıkılıyo ya böyle şeylere
anlaşamıyoruz anlaşamıyoruz, kaç ay geçmiş daha,aranızda çok yaş farkı var bundandır...

Simdi tum yazilanlari okudum ve bence sizin ikinizinde. Birincisi sen gordugum okudugum kadariyla adamin ustune fazla gidiyorsun, erkekler cok soru sorulmasini pek sevmezler birak kiminle konusuyorsa konussun. Ama diger taraftada esiniz hic yasina gore davranmiyor, babaciginiz cok sabirli adammis. Daha evliligin 3. ayinda esiniz 2 kere bosanma lafini agzina aliyor hemde ailenizin yaninda... Bence babanizinda oturup konusmasi gerekiyor birazcik agirligini koysun ve onun her kucuk atismada bosanma lafini agzina almamasini soylemesi gerekiyor diye dusunuyorum. Onun disinda oyle cozulmeyecek bir sorununuz yok aslinda =)

Canim ya, biraz olgun olmayi ögren.
Yemin ediyorum yaslarinizi bilmezsem sen 14 esinde 18 gibi davraniyorsunuz.
Hatta yazis seklin bile, kücük kiz cocuklari gibi,simarik, tuhaf bir halin var.

daha yeni evlisiniz...
zamanla oturacak merak etme...
her evlilikte olabilecek şeyler bunlar...
hemen ayrılmaktan bahsetmeyin etrafınıza yansıtmayın...

ben anlamadım eşin çocuk gibi babanı arayıp biz anlaşamıyoruz boşanıcaz mı dedi .yok artık daha neler .ortada sorun bile yok yani .benim babam olsa gelir beni alır biahada o adamla görüştürmez .çocuk oyuncağı mı bu .36 yaşında güya koca adam hiç yakışmıyor bu hareketler belli bir yaştan sonra insana .sen olgun olup alttan alıcaksın başka çaren yok .olgunluğun yaşla ilgisi yoktur hem bunu bilmen gerekirdi .olgunluk davranışla yaşanmışlıkla ölçülür yaşla değil .

Canim ya, biraz olgun olmayi ögren.
Yemin ediyorum yaslarinizi bilmezsem sen 14 esinde 18 gibi davraniyorsunuz.
Hatta yazis seklin bile, kücük kiz cocuklari gibi,simarik, tuhaf bir halin var.

Ya sen ne diyosun yaa yazış şeklin falan ben ne diyorum sen ne diyorsun ben buraya 2009 yılında üye oldum demekki o zaman böyle bir adım olmasını istedim konuyla bağlantı kuramadım ben sen söyle yeni isim açayım adımı sen koy Allah'ım yaaa :47:

36 yaşında bi adamın zırt pırt kayınpederini arayıp boşanma lafı etmesi çok kırıcı ve aptalca bi durum.bana geliorki kocanız sizi olgınlaşmamış gördüğü için ailenizi muhattap alıyor..yaptığı keisnlikle yanlış ama sizde her fırsatta ağlayacağınıza oturup yetişkin bir kadın gibi konuşmayı deneyin..

Dün akşam aşkım naber geliyorum diyen adam bugun yine aynı modda :43: yani gece yanıma bile gelmedi yatagın bi ucundaydı :43: sabah beni niye kaldırmadın diye aradı e dedim ne olacak böyle nereye kadar diyorki öyle hemen barışacağımızı sanıyorsun eskisi gibi değil artık dedi :20: burnum sürtsün diye yapmaya çalışıyor sanırım :53: babam gece aradı geleyim alayım seni dedi yok dedim ama bugun bu iş çözülmezse annemlere gidicem biraz ayrı kalalım :43:

36 yaşında bi adamın zırt pırt kayınpederini arayıp boşanma lafı etmesi çok kırıcı ve aptalca bi durum.bana geliorki kocanız sizi olgınlaşmamış gördüğü için ailenizi muhattap alıyor..yaptığı keisnlikle yanlış ama sizde her fırsatta ağlayacağınıza oturup yetişkin bir kadın gibi konuşmayı deneyin..

tartıştığımızda ben seninle anlaşamıyorum o yüzden arıyorum onları diyor ben sana anlatamıyorum diyor :43:

ya şimdi bile dioki sen benim kardeşlerimi istemiyosun yav diyorum konu o değil ki anlatamıyorum ki ben offf yada o anlamak istemiyorrr

bende ılk zamanlarda olur böyle durumlar dıycem:8: cunku ıkı ayrı dünya bı evın içinde zamn verın bırbırınıze ve eşine kırıldıgın noktalarıı anlat sakın bır dılle bılsın kırıldıgını ona göre şekıl alır bırde aileler hiiiçç karışmasa cok ıı olur allah yardımcın olsunn...

Dün akşam aşkım naber geliyorum diyen adam bugun yine aynı modda :43: yani gece yanıma bile gelmedi yatagın bi ucundaydı :43: sabah beni niye kaldırmadın diye aradı e dedim ne olacak böyle nereye kadar diyorki öyle hemen barışacağımızı sanıyorsun eskisi gibi değil artık dedi :20: burnum sürtsün diye yapmaya çalışıyor sanırım :53: babam gece aradı geleyim alayım seni dedi yok dedim ama bugun bu iş çözülmezse annemlere gidicem biraz ayrı kalalım :43:

Bu sorunu oturup olgunlukla cozmeniz gerekiyor, sen kacarsan yada o kacarsa bu boyle yilan hikayesine doner. Bi kere olayin icine babanlarin girmis olmasida gercekten onlar icin cok yipratici. Canim benim oturun olgun insanlar gibi derdiniz neyse birbirinizle konusun. Bazen bayanlarin bazi seyleri alttan almasi gerekiyor mesela aksama guzel bir sofra kur oturun yemeginizi yiyin ve problemlerinizi konusun. Bu ancak boyle cozumlenecek babanin evine gitmekle olaylar sadece buyuyecek

Canım böyle ömür geçmez tabii ki. Önce elinden geleni yap, uzman desteği alın v.s. ama olmuyorsa cidden zamanına,gençliğine yazık.

Kaçtıkça işleri daha çok yokuşa sürersiniz.. Yeni evlenmişsiniz elbet sorunlar olacaktır.. Belki sizin de hatanız vardır ama eşinizin davranışlarına mantıklı hiçbir cevap bulamadım. 36 yaşında bir adamın yapmaması gereken hareketler bunlar. Sizi aileniz yanında rencide etmeye kimsenin hakkı yok.. Ne demek arabadan in ya :47: Alın karşınıza ağlamadan, bağırmadan konuşun. Evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını, bir erkeğin aile kavgasında kadının babasını aramasının yakışık olmadığını söyleyin. Eğer bu durumlar düzelmezse yapacak bir şey yok demektir. Böyle ömür mü geçer resmen sizin ailenizle evlenmiş gibi olmuş, kendi özel yaşantınız olmalı.. Babanızı çok takdir ettim gerçekten örnek bir baba. Onları ve kendinizi üzmeyin, olmuyorsa olmuyordur. :31:

Kızlar merhaba,

Bugun çok kötüyüm biraz konuşmak biraz görüşlerinizi dinlemek için yazıyorum :43:

Ben 3 aylık evliyim, cumartesi günü eşim ben annem babam haftasonu için tatile çıktık ( bunu eşim kendisi istedi ) neyse herşey güzeldi bu sabah oldu benim boynum çok ağrıyordu sırtıma kadar kalkamadım falan bana kalk kalk kalk dio diorum kalkamıorm of yaa yine sorun çıkarıosn bilmem ne :S diyip odadan çıktı sonra neyse kahvaltı yaptık dedi başka biyere gidelim geldik eşyaları topladık o arada kardeşi aramıştı açmadı geri de aramadı neyse ben topladım eşyaları sonra gtti bu arabanın yanına elinden tlf düşmüor ben yanına gidene kadar ama bi kaç kişiyle konuşuyor çünkü sürekli bi elinde bi kulagında yanına gittiğimde diyorduki aa boğazlarımı şişti bana niye haber vermediniz :S bunu duyunca bi tuhaf oldum yaniii önce yanındakine önem ver sonra yegenine yetişirsin :S ya ben yanlış mı düşünüorum bilemedim çok mu ilgi istiyorum :43:

Sonra arabaya bindik dio kardeşlerimle konuşmam senin zoruna mı gidio :S sonra ben cvp vermeynce in arabadan dedi annemlerin yanında :s bende indim arabadan yürüdüm bayaaa sonra babam aradı geri geldim bindim gittik :43: ya ben bilmiyorum ne istiyo babama dedi ne yapıcaz biz bunun sonu kötüye gidio boşanırız bilmem ne :43:

Neyse eve geldik beni bıraktı dinlen sen boynun agrıo ben cafeye gidiorum (hergun gittiğimiz yer evimizin yanında) gitti ben çok ağladım :43: sonra geldii 2 saat sonra hiçbişey olmamış gibi geldi öptü beni falan ben duştaydım geri geldim hiç konuşmadı odaya gitti yatıyodu bi adamla işi vardı p.tesi bugune almış müsaitim gideyim halledeyim dedi :43: dedim bugun pazar e sen ne konuşosn ne bişey yapalım diosun bende adamı aradım dedi :S :43: bayaa bi tartıştık çok şiddetli :43: bide bende dışarı çıkamazmışım :44: gitttiii ben hala ağlıyorum ne yapıcam bilmiorum babamları aramış biz anlaşamıyoruz falan diye babam beni aradı anlaşamıosan boşan dedi adam devamlı aynı şeyi söylüo dedi ben senn arkandayım dedi ne yapıcammm bilmiorum çok kötüyüm yaaaa ben çok mu abartıyorum bilmiyorum kii nasıl davranıcam ne yapıcam psikologa mı gitsek acaba sürekli tartışıyorz :50:

teşekkürler hepinizeee :26:

Bir dakka yaa annenlerin yanında arabadan in dedi ve annen baban sustumu senin inmeni izleyerek benim annem onu parçalar kandileride iner o arabadan ss... git derler eşimede yani brikere nişanlıyken eşimi arabada çok kızdırıyordum müdahale ediyordum. El frenini çekti aniden geç sen kullan dedi ve arabadan indi annemde arabada ben şoför koltuğuna hiç istifimi bozmadan geçtim oda şoföre yanına oturdu, annemin yanında kavga etmek istemedim ama annem bu durumu sindiremedi bile nasıl benim yanımda böyle birşey yapar dedi.

Zırt pırt babana kızını boşarım ne demek yaa adamında huzuru kalmamıştır, uyuyamıyorlardır bile yazık eşinin yaptığı cahillik, eşini ikna edebilirsen aile uzmanından destek alın, hergün kavgayla geçmez 3 aylık evlilik.

Bence ayrı kalmanızdan ziyade biraz davrandığınızın tam tersini davranmaya çalışın bakalım sonuçları ne olacak..
Eğer üzerine çok düşüyorsanız sürekli sorular sorup ilgi bekliyorsanız yapmayın, soru sormayın aramayın msj atmayın kendinizle ilgili yakınmayın, yapmıyorsanız bile bunları beden dilinizi iyi kullanmaya çalışın, insanın mimikleri farkında olmadan düşünceleri yansıtabilir buna dikkat edin. Bir süre böyle deneyin eğer hala aynı şeyleri yapıyorsa eşiniz ayrı kalmayı düşünebilirsiniz.

Ama bunları yapıp rahat bırakıp onun hayatına hiç karışmadıgınız taktirde hala aynı şeyleri yapıyorsa bir sorun var demektir. Ozamanda alıcaksınız karsınıza ağlayıp sızlmadan güzelce durumu anlatıcaksınız.

Lütfen sakin olun güçlü olun ve ağlamayın, sıkmayın, üzerine düşüp herşeyi sorun yapmayın. Emin olun ki 21 gün sonra eşiniz sizi anlayıp sizin üzerinize düşmeye başlayacaktır :)

Not: Eşler arasındaki değişimler 21 gün sonra beyinde oturmaya başlar. Uzak ilişkilerde bu süre daha da uzar.

Babanı araması çok yanlış.Eşler arasındaki tartışmalar kesinlikle ailelere yansımamalı bence.Çünkü iki gün sonra düzelince aileler kötü olur.Ama daha şimdiden de ayrı kalırsanız koparsınız birbirinizden.Oturup konuşmalısınız bence.Uzaklaşmak çare değil.

Back
X