Psikolojim çok bozuk !!

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Kızlar merhaba.
Eşimle yaklaşık 4 gündür çok kötüyüz. Evde ayrı 2 yabancı gibiyiz. Beni kaybettin artık hareketlerinle dedi.
Son kavgamızda konu ise kayınvalidemlerin 7/24 araması. Onlara beni ezdirmesi.
Ve 1 yıllık evlilikte sürekli tartışmalar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çalıştığım ve yıllık iznim olmadığı içinde yaşadığım yerde kalmak zorundayım. Ailemede bugüne kadar hiçbirşey anlatamadım. Eğer ayrılırsak onlar çok şaşıracak çünkü hiçbir sorunumu anlatmadım.
Eski konularımı okuyan bilir kayınvalidem sürekli üzerimizde baskı kurmaya çalıştı. Akşam sesini duymadan uyuyamıyorum oğlum dedi gece 10-11lere kadar aradı. Kız kısmı annesigile gitmez kocası nerdeyse orda olmalı vs.. neler neler dediler. Ben artık dayanacak durumda değilim cidden psikolojim yerle bir.
Doğumgününde saat 11de de üniversiteden kız arkadaşı arayınca bizde ipler koptu.
Dün akşam belki aramız düzelir diye yanına gittim arkasından sarıldım fakat oralı bile olmadı ve hemen kalktı gitti.
Ne yapmamı önerirsiniz? Boşanma zamanı gelmiş mi bizim
Yada

kayınvalidenin gece oğlunu araması çok normal yeni evlenmişsiniz yani taka taka bunu mu taktın senin de çocuğun olucak gece arasan konuşsan ne olucak ki bu sorun değil, kızın yanı bence de eşinin yanıdır ama ailesinden de koparamazsın kayınvaliden bu konuda haksız eşini arayan kız sevgilisi ise haklısın normal arkadaşı ise haksızsın ve sana 5 yıllık evli bir insan olarak canım diyorum ki BUNLAR ASLAAAA BOŞANMA SEBEBİ DEĞİL!!!!!!!!

ah canımm benim böyle aranız kötü diye ayrılık fikirleri gelmesin aklına he uzun zamandır içinde tuttuğun aşamadığın yada çözülmicek yeter dediğin şeyler varsa bilemem ama hemen akla boşanma gelmemeli eşiniz keşke kendi ailesine ezdirmeyecek aranızda dengeyi kurabilecek bir olgunluk ve karakterde olsa sizde böyle kendinizi yıpratmasanız

boşanmanız en son çözüm olmalı hemen ayrılmayı düşünme..eşinle oturup sorunlarınızla yüzleşmelisinz bence..

Tövbe bismillahh
O ne demek ya kendi kızı yok mu ?
Varsa o gelmiyor mu?
Valla evlilikten iyice korktum buradakileri okumaktan. :26:
Sevgilime şimdiden dert yanıyorum ya bunu yaparlarsa ya sen beni ezdirirsen :18: diye adam beni inandırmaya calışmaktan kafayı yicek sonunda
Dikkat edin kocanıza dırdır etmeyin.
Kocanız varken kv hep alttan alın kocanız da benim karım bir şey yapmıyor annem söyleniyor izlenimi vermeye calışın olmaz mı ?
Yuva kolay kurulmuyor.. Diğer konunuzu da okumuştum.
Hakkınız da hayırlısı

Onu ikna etmem çok zor. Bende sorun olduğunu düşünür hep. Kendi beni bugüne kadar nişanlılıkta bir kere aldatmasına rağmen ona sorsanız sütten çıkmış ak kaşık.

eşiniz gayet normal davranıyor şu durumda her şeyi affeden suçlu olmadığı halde suçlu gibi gelip özür dileyen bir karısı var nasıl olsa her türlü üste çıkmayı başarıyor adam yazık vallahi

Babanın evine gitmene bile laf eden bir kadınla, ben bir dakika bile yan yana durmak istemezdim..
Allah sabır versin..

Onu ikna etmem çok zor. Bende sorun olduğunu düşünür hep. Kendi beni bugüne kadar nişanlılıkta bir kere aldatmasına rağmen ona sorsanız sütten çıkmış ak kaşık.

tek git o zaman..
profosyonel bi fikir al mutlaka...
gerçekten rahatlayacaksın...
bende senin anlattıklarını yaşadım evliliğimin ilk yılında..
eşimde gelmeyi kabul etmedi..
ben tek gittim anlattıkça rahatladım o bile yeter valla kuş gibi çıkıyosun odadan...
şimdi doğumdan sonra çok sinirli oldum..
geçmişe takıntılıyım fln artık kendisi teklif ediyo bana gidelim bi konuşalım doktorla seni kaybetmek istemiyorum hep destek fln fln işte diye...
lütfen yardım al...

Bizim sorunumuz birbirimizi anlamamamız. Ben onun dediğini anlamıyorum o beni. Arada sevgi var inkar edemem. Ama yaşadığımız şehirde ikimizin birbirimizden başka görüşecek kimsemiz yok. Acaba diyorum bu nedenle mi oluyor. Ne arkadaşım var bu şehirde ne de eşim dışında görüşebileceğim biri. Bana sardın diyip duruyor.

Evet cidden çok zor kurduk yuvayı eşyalar falan herşeyi kendimiz aldık en az 36 aylık kredilerimiz var borç inanılmaz çok. Çok dırdır ediyorum farkındayım ama elimde değil altta kalamıyorum. Ama ailesine bugüne kadar ağzımı açmadım. Eşime anlatıyorum ne olursa olsun onada çok yüklendim bıktı galiba

oda adam gibi sizi savunmayı öğrensin m.ö yıllarda yaşamadığınızı annesine anlatsın ne bu canım ne kadar yüz veriliyor ya şu erkeklere ve kayınvalidelere

kayınvalideniz nabza göre şerbet verenlerden..oglunun huyunu biliiyor size karsı pasıf oldugunun farkında ne desem oglum yanımda dıe düüşünüyor...eşinize büyük iş düşüyor aradakı dengeyı kurmalı..annesı haksızda olsa sizi asla savunamaz annesıne karsı.

Bu konulardan öğrendiğim tek şey huzur neredeyse erkek oradaymış.
Siz hep iyi olmaya çalışın.
Benim annem de çok çekmiş dayak bile varmış.
Şimdi ise babam annemin ağzına bakıyor.
Erkekler geç olgunlaşıyor maalesef.
Karısı sizsiniz ve erkeğiniz sizin yanınızda bunu iyi değerlendirin bence

Bir annenin evlenen oglunu gece 11 de senin sesini duymadan yatamiyorum diye aramasini normal karsilayanlara cok sasiriyorum
Benim annem babam da bana cok duskundu, bazen diyorum neden catkapi gelmiyosunuz, evleneli nerdeyse iki yil olcak kadinin bana soyledigi laf kizim siz yeni evlisiniz rahatsiz edilmez yeni evliler.
Resmen senin kv ogluna asik.
Bosanin demicem ama bence kendi ailenle dertles. İsin ucu onlara kadar gitmis baksana. Ne demek annenlere gidememek. Sen annenlere anlatmazsan arkanda sahip cikanin yok zanneder kv ve iyice bi tarafari kalkar.

Son düzenleme:

evet eşinin bıkkınlıgı var kacıyo sorunlardan eşine yansıtma bazı sorunları kayınvalıdenle hallet esinin yanında gayet anlayıslı bir eş profılı çiz..bır de boyle dene

Evet savunmak bir yana hiç ağzını açamaz. Ben konuşurum sen sus der hep. Belkide bu yüzden oldu herşey. Açık giyiniyor falan diye baya eşimi doldurmuşlardı ilk evlendiğimiz tarihlerde. Geçen gün aramış artık dikkat ediyor giyimine aferin oğlum der gibi. Haftanın her günü konuşsakta eşime beni aramıyor bayadır demeler falan ama eşime sorsanız ne var ki bunda. eşimi çok güzel kandırıyorlar. Ben senin kayınvaliden değilim sen benim kızımsın der hep böyle kız olur mu?

oyle hemen bosanmaktan falan bahsetmee lutfennn...daha yenisiniz birbirinize alisacaksiniz...zamanla daha da hersey yoluna giriyor...ben 3 yillik evliyimmm ilk cicimm aylarimm bile kabus gibi gectiii...evlilige alismak yeni bi yerde yasamak ailenden uzak olmak...insanin tamamiyle tum hayati degisiyor normal bu piskolojinizz...bizde de oyle arada olurr...hep icimden derimki 3 senede boyleyizz 30 sene sonra nasil olacagiz diye dusunurumm...ama bi evlilik her zaman mukkemmmel gitmezz...muhakkak sorunlarda cikacaktirr...duzelirsiniz insallah merak etmeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…