Psikolojim çok bozuk !!


benim erkek kardeşim yok, erkek evladım yok eşimin de annesi öldürsen aramaz, sanırım ben durumu anlayamadım, taciz gibi mi arıyor yani eşimin annesi oğlunu gece arasa annen bu saatte neden bizi arıyor demem açıkçası kaçta ararsa arasın umrumda da olmaz oğluyla ne konuşursa konuşsun o da hiç ilgimi çekmez, ama kayınvalidem aksini düşündürecek gizli saklı işler yapmaz belki o yüzden böyle düşünüyorum. ayrıca kadın gece arıyor diye de kız boşanmasın bu sebep değil ki!
 

Taciz ediyor resmen eşimde farkında ama ne yapim annem arın bir gün olmayacaklar diyor. Kadın duygu sömürüsüyle eşimin kanına işlemiş resmen. kendini öyle bir acındırıyor ki eşim malesef bunu görmüyor. 45 yaşında genç bir kadın malesef kıskanıyor bizi
 

sen de kocana daha daha yakın ol o zaman hemen boşanmayı düşünme. ne kadar gençmiş kayınvaliden 15 yaşında mı doğurmuş
 
Bu anneden anneye değişen bir durum.. Bazı anneler oğullarını paylaşmakta zorlanıyorlar, oğlu 1 gün aramasa kendini unutulmuş hissediyor, benim kv. Kendi ağzıyla söylüyor evlendikten sonra daha beklentim arttı diye!! Ve bu durum zamanla sinir bozucu oluyor. Konuşsun banane diyemiyorsun. Çünkü herşeyin bir vakti herkesin bir ailesi bir yaşantısı var. Evet taciz gibi hissediyor insan. Bu yüzden sıkıntıya sokuyor.
 
sen de kocana daha daha yakın ol o zaman hemen boşanmayı düşünme. ne kadar gençmiş kayınvaliden 15 yaşında mı doğurmuş

18 yaşında doğurmuş. evet canım daha yakın olmam lazım sanırım. ailesiyle ilgili agzımı açmazsam dırdır yapmazsam hiç sorun yok aramaızda ama engel olamıyorum içimde tutamıyorum. istiyorumki herşeyi konuşabileyim eşimle.
 

Birde tabiki bu bir boşanma sebebi değil, bu arkadaşın değindiği sıkıntılarda bir tanesi. Bende buna binayen yorum yaptım
 

benim de kayınbabamın çok garip davranışları var eşim hep idare et felan der ben de çok takmam ama bir kere sinirlendim eşime söyledim baktım babasını koruyacak hemen değiştirdim lafı, neden kayınbabam için eşimin kalbini kırayım ki onun suçu ne ki ben ne diye evimin huzurunu bozayım, sen de kayınvaliden den ne kadar şikayet edersen eşin de o kadar sarılır ona suçluysa bile kadın mağdur gibi hisseder kocan
 

Evet canım beni anladıgın için teşekkür ederim. Gerçekten çok rahatsız oluyorum zaten bir akşamlarımız var beraber oldugumuz. benim kayınvalidede evlendikten sonra değişecek diye çok korktum oğlum ama bana ilgisi değişmedi çok şükür dedi.
 
Bence boşanma sebebi bunlaq olmamalı.çünkü halledilmeycek seyler deglki..kaynanalar her yerde birçoğumuz şikayetçiyiz.eşin yaptgn hareketlerle beni kaybettn dmiş.neyaptınki mesela?
 

Canım tabiki insan eşiyle rahatça konuşabilmeli ama herşey konuşulmaz. Erkekler aileleri hakkında tenkitlerden pek hoşlanmaz aslında sadece erkekler değil çoğu insan bunu kaldıramaz. Bak sen eşinin ailesiyle iyi olursan seni başında taşır ama kötü olursan senden kötüsü olmaz. O yüzden huzurun için çok fazla eleştiride bulunma. Stratejik davran. Annen böyle yapıyor değilde annenin bu tavrına çok üzüldüm filan diyerek durumu anlatmayı dene.
 

Evet canım tam olarak böyle oluyor sanırım. benden daha çok uzaklaşıyor onlara sarılıyor malesef. susmam gerekiyor belkide ama yapamıyprum.
 
Bence boşanma sebebi bunlaq olmamalı.çünkü halledilmeycek seyler deglki..kaynanalar her yerde birçoğumuz şikayetçiyiz.eşin yaptgn hareketlerle beni kaybettn dmiş.neyaptınki mesela?

Telefonunda mesela zaman tüneli onayı geldiğinde hemen onaylamam falan. benim yerimede sen karar veriyorsun beni boguyorsun köle gibi oldum falan dedi. farkında olmadan bunaltmışım haberım yok
 

Taktik çok güzel. evet sanırım bunu yapabilirim. ailesine iyi davrandıgımda tavırları değişyior melek gibi oluyor zaten. ama zaten onlara saygısızlıgım yok sinirimi eşime anlattıgımdan böyle oluyor.
 
Telefonunda mesela zaman tüneli onayı geldiğinde hemen onaylamam falan. benim yerimede sen karar veriyorsun beni boguyorsun köle gibi oldum falan dedi. farkında olmadan bunaltmışım haberım yok

Yani bunlarlamı kaybetmş.;(

Ne diyecgmi bilemdm .acaba annesimı dolduruyor
 
Yani bunlarlamı kaybetmş.;(

Ne diyecgmi bilemdm .acaba annesimı dolduruyor

Evet canım bende öyle düşünüyorum günahı boynuna. Evet köle gibi davranıyormuşum falan dedi. Ne yaptıgımda anlamadım. nereye kadar sürecek ne olacak bilmiyorum. borçlar nedeniyle böyle olduk sanırım
 

Olabilir maddi durumda çok etkiliyor.bence arkadaş güzel demiş.eleştirmek yerine daha yumuşak konuşblrsn eşine annesi hakkında.bide böyle dene
 
Ya inanınki her haftasonu hadi gelin hadi gelin 100 kere soruyor kayınvalidem. 3 saatlık mesafedeyiz. bir yere giderken eşim gizli saklı gider bize uğramadınız der üzülürler diye yaa. vallahi beni bu duruma getiren eşim kesinlikle. üzülürler şuraya gittiğimizi söylemeyelim. bizede gelin derler diye.
 

işin o kadar zor ki Allah yardımcın olsun öyle kocayla ömür gecermi bilemedim hele o kaynanayla..kocanla ciddi bi şekilde konuş artık evli oldugunuzun farkına varsın bu ne ya siz bı ailesiniz
 
işin o kadar zor ki Allah yardımcın olsun öyle kocayla ömür gecermi bilemedim hele o kaynanayla..kocanla ciddi bi şekilde konuş artık evli oldugunuzun farkına varsın bu ne ya siz bı ailesiniz

Neler demedim ki canım. onlar üzülecek diye hep beni üzüyor. birşey desem soğudum senden, gıcık kapıyorum, beni kaybettin vs. lafları ediyor. malesef erkek olmayı yanlış anlamış eşim. arkamda bir gün durmadı allahım ıslah etsin o aileyi ben hiçbirşey demiyorum artık.
YUVA BOZANIN YUVASI OLMAZ, HUZURU OLMAZ İNŞALLAH !!!
 

ay çok sinirlendım valla ya kocanız kaç yasında ne demek bıyere gıderken gızlı gıtcekmısınız..boyle olmaz oyle seymı olur yanı gerekırse aılene sole anlamıyorsa buyukler konussun eşinle bu ne ana kuzuluğudur pes...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…