- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
oyle hemen bosanmaktan falan bahsetmee lutfennn...daha yenisiniz birbirinize alisacaksiniz...zamanla daha da hersey yoluna giriyor...ben 3 yillik evliyimmm ilk cicimm aylarimm bile kabus gibi gectiii...evlilige alismak yeni bi yerde yasamak ailenden uzak olmak...insanin tamamiyle tum hayati degisiyor normal bu piskolojinizz...bizde de oyle arada olurr...hep icimden derimki 3 senede boyleyizz 30 sene sonra nasil olacagiz diye dusunurumm...ama bi evlilik her zaman mukkemmmel gitmezz...muhakkak sorunlarda cikacaktirr...duzelirsiniz insallah merak etmeeee...
Bizim sorunumuz birbirimizi anlamamamız. Ben onun dediğini anlamıyorum o beni. Arada sevgi var inkar edemem. Ama yaşadığımız şehirde ikimizin birbirimizden başka görüşecek kimsemiz yok. Acaba diyorum bu nedenle mi oluyor. Ne arkadaşım var bu şehirde ne de eşim dışında görüşebileceğim biri. Bana sardın diyip duruyor.
Babanın evine gitmene bile laf eden bir kadınla, ben bir dakika bile yan yana durmak istemezdim..
Allah sabır versin..
Kızlar merhaba.
Eşimle yaklaşık 4 gündür çok kötüyüz. Evde ayrı 2 yabancı gibiyiz. Beni kaybettin artık hareketlerinle dedi.
Son kavgamızda konu ise kayınvalidemlerin 7/24 araması. Onlara beni ezdirmesi.
Ve 1 yıllık evlilikte sürekli tartışmalar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çalıştığım ve yıllık iznim olmadığı içinde yaşadığım yerde kalmak zorundayım. Ailemede bugüne kadar hiçbirşey anlatamadım. Eğer ayrılırsak onlar çok şaşıracak çünkü hiçbir sorunumu anlatmadım.
Eski konularımı okuyan bilir kayınvalidem sürekli üzerimizde baskı kurmaya çalıştı. Akşam sesini duymadan uyuyamıyorum oğlum dedi gece 10-11lere kadar aradı. Kız kısmı annesigile gitmez kocası nerdeyse orda olmalı vs.. neler neler dediler. Ben artık dayanacak durumda değilim cidden psikolojim yerle bir.
Doğumgününde saat 11de de üniversiteden kız arkadaşı arayınca bizde ipler koptu.
Dün akşam belki aramız düzelir diye yanına gittim arkasından sarıldım fakat oralı bile olmadı ve hemen kalktı gitti.
Ne yapmamı önerirsiniz? Boşanma zamanı gelmiş mi bizim
Yada
ayni sorun bizde de var benimm de hic kimsem yok oturdugum yerde...ailem 2 saat uzakta her zaman gidemiyoruzzz...amaa insan kendini yalniz hissettikce esimee yogunlasiyorummm...bazen bende cok bunaltiyorumm onu...bu dunyada yapayalniz kaldim diyorumm..bana cok kiziyor...
erkekler oyle herseyi anlamazz...onlar daha farkli gorurler sorunu...sen farkli gorursunnn...bazen bana esim diyor haklisin yalniz kaldin ailende uzakda arkadasimm bile yok...ama ne yapabilirizki...bi cozumu yok bununnn diyor...ileride cocuk olunca kendini yalniz hissetmezsinn artik diyor...
Bence eşiniz sizin yapamadığınızı yapıyor. Hareketleri ile bıktıran o, resti çekmesi gereken siz, trip atması gereken siz, sarılınca ittirecek olan siz, ailesi tarafından ezilen saçma sapan fikirler dayatılan siz ama adam sizin yapamadıklarınızı bir bir yapıyor. Ve siz hala gidip sarılayım diyorsunuz. Boşanın demiyorum ama hakkınızı savunun.
İnşallah herşeyin hayırlısı artık. Bunaldım çok bunaldım.
kızlar merhaba.
Eşimle yaklaşık 4 gündür çok kötüyüz. Evde ayrı 2 yabancı gibiyiz. Beni kaybettin artık hareketlerinle dedi.
Ve 1 yıllık evlilikte sürekli tartışmalar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. çalıştığım ve yıllık iznim olmadığı içinde yaşadığım yerde kalmak zorundayım. Ailemede bugüne kadar hiçbirşey anlatamadım. Eğer ayrılırsak onlar çok şaşıracak çünkü hiçbir sorunumu anlatmadım.
Eski konularımı okuyan bilir kayınvalidem sürekli üzerimizde baskı kurmaya çalıştı. Akşam sesini duymadan uyuyamıyorum oğlum dedi gece 10-11lere kadar aradı. Kız kısmı annesigile gitmez kocası nerdeyse orda olmalı vs.. Neler neler dediler. Ben artık dayanacak durumda değilim cidden psikolojim yerle bir.
Doğumgününde saat 11de de üniversiteden kız arkadaşı arayınca bizde ipler koptu.
Dün akşam belki aramız düzelir diye yanına gittim arkasından sarıldım fakat oralı bile olmadı ve hemen kalktı gitti.
yada
Evet malesef.. Ne yapabilirim bilmiyorum. Nasıl rest çekebilirim? İş dolayısıyla uzağa yada başka birine gidemem. Evde yemek hazırlasam olmuyor hazırlamasam olmuyor. Ne yapacağımı hiç bilemedim. Ne önerirsiniz?
mrb cnm bır öncekı konundada kıskançlığı dile getirmişsin. Bak boyle uzun kavgalar hırpalanmalar bırbırınden soğuklaştırıyor gercekten bir söz vardır ya savaşma seviş diye savaşan ınsan sevemez buna ruhu ızın vermez kv sorunu gercekten can sıkıcı ama yuvanın dağılmasına sebep olmasın.bırak haklı kadın olma mutlu kadın olmayı seç bıraz emnın eşinde eskı gunlerınızı özlemiştir canım. Bıraz rahatla haydii.. Yapacağın guzel seylerı ve sonucunu düşün
Çok haklısın. Ama mutlu kadın olmak için kayınvalideye sonsuz iyi davranmam lazım eşimin gözüne girebilmek için en ufak saygısızlığım bir lafım olmaması lazım. Acayip derecede ailesine düişkün. Çocuk içinde 3 aydır korunmuyorz ama hala bir gelişme yok onunda sıkıntısı var bende sanırım. Gittim sarıldım ama kalktı gitti beni istese o da sarılmaz mıydı? Bu saat oldu hala konuşmadık
Çok haklısın. Ama mutlu kadın olmak için kayınvalideye sonsuz iyi davranmam lazım eşimin gözüne girebilmek için en ufak saygısızlığım bir lafım olmaması lazım. Acayip derecede ailesine düişkün. Çocuk içinde 3 aydır korunmuyorz ama hala bir gelişme yok onunda sıkıntısı var bende sanırım. Gittim sarıldım ama kalktı gitti beni istese o da sarılmaz mıydı? Bu saat oldu hala konuşmadık
Kızlar merhaba.
Ve 1 yıllık evlilikte sürekli tartışmalar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Çalıştığım ve yıllık iznim olmadığı içinde yaşadığım yerde kalmak zorundayım. Ailemede bugüne kadar hiçbirşey anlatamadım. Eğer ayrılırsak onlar çok şaşıracak çünkü hiçbir sorunumu anlatmadım.
Eski konularımı okuyan bilir kayınvalidem sürekli üzerimizde baskı kurmaya çalıştı. Akşam sesini duymadan uyuyamıyorum oğlum dedi gece 10-11lere kadar aradı. Kız kısmı annesigile gitmez kocası nerdeyse orda olmalı vs.. neler neler dediler. Ben artık dayanacak durumda değilim cidden psikolojim yerle bir.
Yada
Evet anne illaki oğlunu arar ama bunun belli saatleri vardır her aklına esince arayamaz çünkü artık evli ve hatta yeni evli!!! Yeni evli çiftler öyle zırt bırt aranmaz.. Özellikle Erkek anneleri şunu anlamalı ki ve kabul etmeli oğulları artık evli onlarında artık bi ailesi var. Zaten sorunlarıda bu evlendiklerini kabullenememek.. Evlat sevgisi başka tabiki ama bu demek değil ki evladım ömürboyu bana ait olacak benden ayrılmayacak!! Yanlış bunlar çok yanlış..kayınvalidenin gece oğlunu araması çok normal yeni evlenmişsiniz yani taka taka bunu mu taktın senin de çocuğun olucak gece arasan konuşsan ne olucak ki bu sorun değil, kızın yanı bence de eşinin yanıdır ama ailesinden de koparamazsın kayınvaliden bu konuda haksız eşini arayan kız sevgilisi ise haklısın normal arkadaşı ise haksızsın ve sana 5 yıllık evli bir insan olarak canım diyorum ki BUNLAR ASLAAAA BOŞANMA SEBEBİ DEĞİL!!!!!!!!
Evet anne illaki oğlunu arar ama bunun belli saatleri vardır her aklına esince arayamaz çünkü artık evli ve hatta yeni evli!!! Yeni evli çiftler öyle zırt bırt aranmaz.. Özellikle Erkek anneleri şunu anlamalı ki ve kabul etmeli oğulları artık evli onlarında artık bi ailesi var. Zaten sorunlarıda bu evlendiklerini kabullenememek.. Evlat sevgisi başka tabiki ama bu demek değil ki evladım ömürboyu bana ait olacak benden ayrılmayacak!! Yanlış bunlar çok yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?