Psikolojim çok bozuk !!

İnşallah düzelir. Eşimi seviyorum ama sorunlar beni çok bunaltıyor. Yıllık iznimde yok şöyle gidip kafa dinleyip gelsem. Bana diyor bunalmışsın sen belli diye. Nolursunuz bize dua edin hiç kendimi iyi hissetmiyorum.

ayni sorun bizde de var benimm de hic kimsem yok oturdugum yerde...ailem 2 saat uzakta her zaman gidemiyoruzzz...amaa insan kendini yalniz hissettikce esimee yogunlasiyorummm...bazen bende cok bunaltiyorumm onu...bu dunyada yapayalniz kaldim diyorumm..bana cok kiziyor...
erkekler oyle herseyi anlamazz...onlar daha farkli gorurler sorunu...sen farkli gorursunnn...bazen bana esim diyor haklisin yalniz kaldin ailende uzakda arkadasimm bile yok...ama ne yapabilirizki...bi cozumu yok bununnn diyor...ileride cocuk olunca kendini yalniz hissetmezsinn artik diyor...

Bence eşiniz sizin yapamadığınızı yapıyor. Hareketleri ile bıktıran o, resti çekmesi gereken siz, trip atması gereken siz, sarılınca ittirecek olan siz, ailesi tarafından ezilen saçma sapan fikirler dayatılan siz ama adam sizin yapamadıklarınızı bir bir yapıyor. Ve siz hala gidip sarılayım diyorsunuz. Boşanın demiyorum ama hakkınızı savunun.

İnşallah herşeyin hayırlısı artık. Bunaldım çok bunaldım.

Evet malesef.. Ne yapabilirim bilmiyorum. Nasıl rest çekebilirim? İş dolayısıyla uzağa yada başka birine gidemem. Evde yemek hazırlasam olmuyor hazırlamasam olmuyor. Ne yapacağımı hiç bilemedim. Ne önerirsiniz?

mrb cnm bır öncekı konundada kıskançlığı dile getirmişsin. Bak boyle uzun kavgalar hırpalanmalar bırbırınden soğuklaştırıyor gercekten bir söz vardır ya savaşma seviş diye savaşan ınsan sevemez buna ruhu ızın vermez kv sorunu gercekten can sıkıcı ama yuvanın dağılmasına sebep olmasın.bırak haklı kadın olma mutlu kadın olmayı seç bıraz emnın eşinde eskı gunlerınızı özlemiştir canım. Bıraz rahatla haydii.. Yapacağın guzel seylerı ve sonucunu düşün

Konuştunuz mu hiç? Yani neymiş bıktıran hareketlerinizi? Ya da ne kadar aynı evde iki yabancı gibi durmayı düşünüyormuş? Ondan sonra da içinizdne geldiği gibi yapın, yemeğini yapmak istiyorsanız yapın, çamaşırı yıkasanız da ütüsünü bırakın.
Bir sonraki yıldan izin kullanma gibi bir şansınız oluyor mu?

Çok haklısın. Ama mutlu kadın olmak için kayınvalideye sonsuz iyi davranmam lazım eşimin gözüne girebilmek için en ufak saygısızlığım bir lafım olmaması lazım. Acayip derecede ailesine düişkün. Çocuk içinde 3 aydır korunmuyorz ama hala bir gelişme yok onunda sıkıntısı var bende sanırım. Gittim sarıldım ama kalktı gitti beni istese o da sarılmaz mıydı? Bu saat oldu hala konuşmadık

zor bir durum ..
kocana kızdım be adam cocuk musuun ?
karını elaleme neden ezdiriyorsun ..
erkekler ve aileleri (biz) anlayamıolar sanırım ..
evlilik 2 kisiliktir ..
süreli müdahale nereye kadar ..

Çocuk için beklemeyi öneriyorum ben. Aileniz stabil bir hal almış mı sizce? Çocuk için hazır mısınız?

Bence ailenize anlatın olanları.Hepsini olmasa da bilsinler.Kocanız da ailenizin arkanızda olduğunu bilsin.Genelde biz kadınlar ailemiz üzülmesin diye kendi aile meselelerimizi anlatmıyoruz ama bu eşlerimizde sanki biz sahipsizmişiz onlardan başka kimsemiz yokmuş onlara muhtaçmışız gibi izlenim uyandırıyor.Ailenize anlatın.Kendinizi de ezdirmeyin asla onun ailesine.Siz de bir evlatsınız ve kimsenin sizi bukadar üzmeye hakkı yok.

Ya ne diyeceğim, evliliğiniz oturmamışken çocuk nasıl düşünebiliyorsunuz? Vallahi sizin gibi kadınların cesaretine hayran olmamak elde değil

boşanma zamana bağlı bir süreç değil
40 yıllık evlilikler
3 günlük boşanmalar biliriz
sen önce kendi hissettiklerini bir tart
seviyormusun
düzeltilemeyecek bir hata varmı
eşinden miğ emin değilsin
evet ciddi manada kafan karışık bunu hissedebiliyorum
ama bunu hemen boşanma ile nokatalayamazsın
akşam gel konuşalım de
ve anlat hissettiklerini
aynı evde 2 ytabancı olunmaz
eşimdiyorsa buna bir son versin
yok bu şekilde devam edecekse
farklı bir karar almanız mı gerekiyor
sonuçta mutsuzluk her iki taraf için çekilmez hale geliyorsa
yapılcak bir şey yoktur

CANIM ÇOĞU ERKEKTE VARDIR BU YA SEN ŞUAN GÖZÜNDE BUYUTTUGUN ICIN BIRAZ BATIYOR BELKIDE BIRAZ BEKLE BAKALIM BAZI ANNELER BIRAZ HASSAS SENDE KADINLIĞINI KULLANCAKSIN O HALDE TATLI TATLI HIRCIN DAVRANMA KAZANAN OLAMAZSIN EVLİLİK SİYASETTİR

Aslında genele bakarak mutluyuz ama ne zaman annesi eşimi dolduruyor o zman aramız bozuluyor. Yada ne zaman onlara gitsek. Eşimi sviyorum o da beni seviyor eminim. Ama ikimizde kimse olmayınca birbirimize sardık sanırım. Birde ben aşırı kıskancım. hani güzellik desen var, eğitim deseniz yüksek lisans mezunuyum ama çok kıskancım.

Evet anne illaki oğlunu arar ama bunun belli saatleri vardır her aklına esince arayamaz çünkü artık evli ve hatta yeni evli!!! Yeni evli çiftler öyle zırt bırt aranmaz.. Özellikle Erkek anneleri şunu anlamalı ki ve kabul etmeli oğulları artık evli onlarında artık bi ailesi var. Zaten sorunlarıda bu evlendiklerini kabullenememek.. Evlat sevgisi başka tabiki ama bu demek değil ki evladım ömürboyu bana ait olacak benden ayrılmayacak!! Yanlış bunlar çok yanlış..

Gündüz aramalarına bende karışmıyorum en az 1 saat günde 3 kere konuşurlar ama yetmez birde gece arar bu kadın. Malesef evli olduğumuza bir türlü alışamadı ve oğluna resmen aşık hemde körü körüne. Bazen diyorum kayınbabama allah gecinden versin birşey olsa oğluna daha çok sarar bizde huzur denen birşey kalmaz. Ayrılmak kurtulmak demek ama baba evine de gitmek şu yaştan sonra hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…