Psikolojim çok bozuldu

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide bir Bunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum

Anneniz kendini camdan at dese atacak mısınız ? Hadi yaşlılar çekimser evet ama siz hiç mi açıp okumuyorsunuz ? Psikoloji bozmaya yer arıyorsunuz galiba.
Ben ilk kendim oldum , sonra annemi aşıya götürdüm. Valla ben bunu doktor / hemşirelere görevimiz olarak görüyorum.
Keşke devlet aşı yaptırmayıp covid olanların hastane ücretini alsa.

Düzenledim. Ben bio oldum ve hiç bir şey olmadı şükür. Kolum ağrıdı sadece o kadar.
Teşekkür ederim. Ya benim sinirimi bozan aşıyı seçememek oldu. Maalesef genel anlamda iki seçeneğim olunca önümde seçememe gibi bir sorunum var aşı olup olmama kararsızlığı değil yani bu aşıyı seçememe . 2 doz mu oldunuz ?

Sadece benim çevremde 40 lı yaşlarında aşı karşıtı olup vefat eden 3 insan oldu. Onlara aşı karşıtlığını dayatanlarda koşa koşa aşı oldular arkalarından ama aldıkları vebal kaldı. Olun veya olmayın diyemiyorum ama herkes kendi kararını vermeli ben hem covid hem 2 doz biontech oldum üstelik emziriyordum bir zararı olmadı

Aşı olupta aşıdan sebep öldü diye bir sey duymadım ailemdeki herkes biontech oldu azıcık kolumuz ağırdı okadar.Olmazsaniz coronadan ölürsünüz bunu kafaya takıp sevdiklerinize yonlendirin asıl onlar aşı olmazsa sayelerinde bizde corona olacağiz asıl bunlari takıp uykularinizi kaçırın

Evet oldum.3. Doz deseler onu da olurum. Kardeşim aşısız ve korona oldu nefes almadı.

Korona olup hastaneye yattigimda bile aglamadim bence fazla takmayin kafaya. Biontech genel anlamda iyi ben herhangi bir alerjisi olmayan biriyim. Koronayi 2019 martta gecirdim. Oncelikli grupta oldugum icin hemen asi sirasi geldi ve vuruldum. Birinci gun biraz ates fln oldu ama sonra gecti yani. Atesin oldugu gun yatip uyumadim bile toplantilara girip ciktim sorun olmadi o kadar. Vurulun gitsin korona olmaktan iyidir.

Alt tarafı aşı yahu! Zaten aşı olmayanların yüzünden azalmadı gitti meret. Bu kadar büyütecek korkacak ne var. Aşıdan korktuğunuz kadar ölümden ,hastalıktan korkmuyorsunuz sanırım. 2 doz biontec oldum kol ağrısı dışında yan etkisi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…