- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Aşı karşıtı değilim . Aşı seçemiyorumaşı karşıtlığı boş iş. böyle insanlar size zarar verir. ne bilimsel yetkinlikleri var da aşı karşıtı olduklarını iddia ediyorlar? ''ben bilmediğim bir maddeyi vücuduma sokmak istemiyorum, mecburi de olmadığı için olmuyorum, kişisel tercihim'' tarzı konuşana saygım sonsuz ama aşıyı kötüleyip başkalarına da işlemek kesinlikle kul hakkına girmek benim gözümde. dinlemeyin öyle insanları. ben ve ailem 2 doz biontech olduk. aşı sonrası kol ağrısı, hafif ateş, ikinci doz sonrası halsizlik gibi şeyler oldu ama bunlar normal zaten. ölmedim, ölmedik, yaşıyoruz, çok şükür covid de olmadık. ben haziran ve ağustosta oldum o vakte kadar covid vakası da olmadı bende ve ailemde hatta akrabalarımda falan. yok yani.
Yaaa o bende de var ben de okiyim bariFrankenstein'a başladım
Onu artık kimse de tutmazKitap fiyatları uçmuş
Bugün D&R gittim, tutunamayanlar 78 lira
Psikolojim çok bozuldu mu?Yaaa o bende de var ben de okiyim bari
2022 YILI YILLIK HEDEFLERC
Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60
Nur 20
Onu artık kimse de tutmaz
Ya benim sıkıntım aşı değil ki anlayamadınız galiba sorunumu . Seçim yapamamak . Bu beni sinir etti. Herşeyde böyleyim . Birden fazla seçeneğim varsa karar veremiyorum imkansız. Bir şeye karar verip onun üzerine devam edemiyorum. En son aşıda çıktı bu işte artık tam birine karar veriyorum sonra yok diğeri daha iyi diyorum. Ay ya o şöyleyse yok bu kesin daha ii derken sinirim laçka oldu. Sorun aşı değil seçememek sorun
Ay noldu şimdi ben anlamadımPsikolojim çok bozuldu mu?
İşte bir den fazla olması yeterli bir sebepNiye seçemiyorsunuz ki, zaten 2 aşı var Biontech ve Sinovac. AZ ve Moderna Türkiyede sunumuyor. Sinovac ABD ve AB ülkelerinde tanınmıyor, kaldı elinizde Biontech bu kadar. 150 seçenek yok ki elinizde
2 doz biontech oldum hiç bir yan etkim olmadı, üstüne de corona geçirdim onuda çok az belirtiyle geçirdim.Merhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide birBunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum
Milletin derdine bak, senin derdine bakYaaa o bende de var ben de okiyim bari
Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60
Nur 20
annenin aşı karşıtı olduğundan bahsettin ama. onu diyorum.Aşı karşıtı değilim . Aşı seçemiyorum
NoliiiiYaaa o bende de var ben de okiyim bari
Calcifer ............ 60
LADY VEGA.......80
mihralin............100
Eleadora............60
Ysf42.................30
Life Light…..….75
Mavitosbik…….85
Ummhnisa......40
Natsume.......70
Mehfam....... 60
Keira- ... 60
Nur 20
Hayır yanlış anladın aşı karşıtı değilmiş. Aylardır sadece hangi aşıyı yaptıracağına karar verememiş.Olur mu???? 6. Dozda ciplenmis olacaksınız
ya kusura bakmayın ama güldümMerhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide birBunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum
Yav cherry hahahahahahha, seni yerim, sakin ol bacımİstemiyorsanız da olmayın aşıya sebep psikolojisi bozulan ilk kez sizi duyuyorum, konunuz da acaip, davranışlarınız da. Burda okuduğum en acaip konulardan biri.
Yanlış topiğe yazmış teyocanım, dalga geçmeyin , o da bir ferfecir sonuçta, gardaşımızMilletin derdine bak, senin derdine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?