Psikolojim çok bozuldu

2 sinovac 2 biontech oldum. sinovacta ilk gün uyku modum oldu. biontech te her 2 doz da da eklem ağrısı halsizlik yaşadım. Ve bugüne kadar covid geçirmedim hiç, covid geçirenlerle maskesiz temasım da oldu.

Hiç normal degil

görümcem tüp bebek yapıcam diye aşı olmadı 2,5 ay önce corono oldu,1,5 ay entübe oldu neler çektik hep beraber dr hazırlanın ölüyor dedii .çok şükür çıktı hastaneden şimdi de keşke olsaymışım diyor ,biz salağız tek siz mi akıllsınız yanii alt üstü aşı olcaksınız ne büyütüyorsunuz anlamyorum. git al randevunu Biontech ol kurtul işte derdin mi yok başka.

Nedense hep aşı karşıtları ölüyor Bana kalırsa serin story diyip geçiyorum ibretlik hikaye böyle uydurulur, aşı karşıtıydı zor ikna oldu sonra yaptırdı öldü vah vah demek için

Annem anneannem ben eşim bio olduk. Kimsede etki olmadı. Tek bende 2.dozdan sonra kamyon çarpmışa döndüm. 1 gün süründüm sonra geçti. Babam 2 doz sinovac oldu. Etkisi az diye üstünd 2 doz bio oldu.

Sinovac olanlar biontech olmaya başladı. Siz sinova. Olup napacaksınız?

Aşıyı seçemeyecek ne var anlamadım. İkisi de aşı işte. Bunun için psikolojisi bozulan birine ilk defa denk geliyorum. Ben iki doz bio oldum, hafif bir kol ağrısı yaptı sadece.

Hafif kol ağrısı ve bitkinlik dışında bir şey olmadı. (Biontech)

Aşıyı seçemeyecek ne var anlamadım. İkisi de aşı işte. Bunun için psikolojisi bozulan birine ilk defa denk geliyorum. Ben iki doz bio oldum, hafif bir kol ağrısı yaptı sadece.
Olur mu???? 6. Dozda ciplenmis olacaksınız

2 doz sinovac oldum kovid oldum grip gibi atlattım annemin çok ciddi rahatsızlıkları olmasına rağmen o da aşılı olduğu için gribin biraz daha ağırı şeklinde atlattı aşısı olmasaydı ne olurdu bilemiyorum hangisini olursunuz bilemem çok bilgi sahibi değilim. ama etrafımda aşısı olmadığı için genç kronik hastalığı olmamasına rağmen vefat edenler oldu

Nedense hep aşı karşıtları ölüyor Bana kalırsa serin story diyip geçiyorum ibretlik hikaye böyle uydurulur, aşı karşıtıydı zor ikna oldu sonra yaptırdı öldü vah vah demek için
Valla yorumunuzu pek anlayamadım. Aşı yaptırmayıp öldü diyorum aşıdan değil yorumunuzda ikisi de var Ayrıca neden uydurayım ki ?

2 doz biontech olmuştum, ikinci dozu olduğumda hamileymişim haberim yoktu şükür bir problem yaşamadım sadece kol ağrısı ve halsizlik vardı o kadar. Aşılı olup hamileyken bir de covid atlattım, o kadar ağır geçirdim ki covidi iyi ki aşı olmuşum dedirtti bana, olmasam muhtemelen şu an hayatta değildim yani o kadar. 3. Doz da tanımlandı ancak antikorum vardır diye doğumdan sonraya sakladım o hakkımı. Aşıyı olun ve olmayanları da uyarın lütfen, sadece kendimiz için değil etrafımızdaki herkese bunu borçluyuz.

Biontec oldum ikisinide,birincisi çok etkilemedi ama ikincisi yatağa düşürdü o derece.Ama bu bünyeden bünyeye farklı oluyo benimle beraber olanlar çok etkilenmedi mesela.Olun aşınızı bir an önce.

Gece 3e 5e kadar uyuyamayacak, ağlayacak ne var anlayamadımAltı üstü aşı bu, milyonlarca insan vurulu bu aşıyı, etrafınızda olanlar vardır eminim hiçbiri 3. kol 5. göz üretmedi sakin olun
Ya benim sıkıntım aşı değil ki anlayamadınız galiba sorunumu . Seçim yapamamak . Bu beni sinir etti. Herşeyde böyleyim . Birden fazla seçeneğim varsa karar veremiyorum imkansız. Bir şeye karar verip onun üzerine devam edemiyorum. En son aşıda çıktı bu işte artık tam birine karar veriyorum sonra yok diğeri daha iyi diyorum. Ay ya o şöyleyse yok bu kesin daha ii derken sinirim laçka oldu. Sorun aşı değil seçememek sorun

Zaten sorun aşı değil ki böyle çeşit çeşit olmasaydı aşı var aşı olcaksınız deselerdi isim misim olmasaydı bu sorunu yaşamazdım. Ben aşıyı seçemiuorum. Hayatta her şeyde böyleyim . Herhangi bir kararı vermeye 6 ay fln düşünmüşlüğüm var

aşı karşıtlığı boş iş. böyle insanlar size zarar verir. ne bilimsel yetkinlikleri var da aşı karşıtı olduklarını iddia ediyorlar? ''ben bilmediğim bir maddeyi vücuduma sokmak istemiyorum, mecburi de olmadığı için olmuyorum, kişisel tercihim'' tarzı konuşana saygım sonsuz ama aşıyı kötüleyip başkalarına da işlemek kesinlikle kul hakkına girmek benim gözümde. dinlemeyin öyle insanları. ben ve ailem 2 doz biontech olduk. aşı sonrası kol ağrısı, hafif ateş, ikinci doz sonrası halsizlik gibi şeyler oldu ama bunlar normal zaten. ölmedim, ölmedik, yaşıyoruz, çok şükür covid de olmadık. ben haziran ve ağustosta oldum o vakte kadar covid vakası da olmadı bende ve ailemde hatta akrabalarımda falan. yok yani. biontech olma sebebim daha yüksek koruyuculukla alakalı sonuçları, testleri vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…