- 24 Nisan 2015
- 6.947
- 7.143
- 398
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
2 sinovac 2 biontech oldum. sinovacta ilk gün uyku modum oldu. biontech te her 2 doz da da eklem ağrısı halsizlik yaşadım. Ve bugüne kadar covid geçirmedim hiç, covid geçirenlerle maskesiz temasım da oldu.Teşekkür ederim. Ya benim sinirimi bozan aşıyı seçememek oldu. Maalesef genel anlamda iki seçeneğim olunca önümde seçememe gibi bir sorunum varaşı olup olmama kararsızlığı değil yani bu aşıyı seçememe . 2 doz mu oldunuz ?
Hiç normal degilMerhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide birBunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum
Sadece benim çevremde 40 lı yaşlarında aşı karşıtı olup vefat eden 3 insan oldu. Onlara aşı karşıtlığını dayatanlarda koşa koşa aşı oldular arkalarından ama aldıkları vebal kaldı. Olun veya olmayın diyemiyorum ama herkes kendi kararını vermeli ben hem covid hem 2 doz biontech oldum üstelik emziriyordum bir zararı olmadı
3. Dozu biontech olmak istemekle beraber ben 2 doz sinovac oldum sonbaharın başındaSinovac olanlar biontech olmaya başladı. Siz sinova. Olup napacaksınız?
Aşıyı seçemeyecek ne var anlamadım. İkisi de aşı işte. Bunun için psikolojisi bozulan birine ilk defa denk geliyorum. Ben iki doz bio oldum, hafif bir kol ağrısı yaptı sadece.Teşekkür ederim. Ya benim sinirimi bozan aşıyı seçememek oldu. Maalesef genel anlamda iki seçeneğim olunca önümde seçememe gibi bir sorunum varaşı olup olmama kararsızlığı değil yani bu aşıyı seçememe . 2 doz mu oldunuz ?
Olur mu???? 6. Dozda ciplenmis olacaksınızAşıyı seçemeyecek ne var anlamadım. İkisi de aşı işte. Bunun için psikolojisi bozulan birine ilk defa denk geliyorum. Ben iki doz bio oldum, hafif bir kol ağrısı yaptı sadece.
Valla yorumunuzu pek anlayamadım. Aşı yaptırmayıp öldü diyorum aşıdan değil yorumunuzda ikisi de varNedense hep aşı karşıtları ölüyorBana kalırsa serin story diyip geçiyorum ibretlik hikaye böyle uydurulur, aşı karşıtıydı zor ikna oldu sonra yaptırdı öldü vah vah demek için
Valla yorumunuzu pek anlayamadım. Aşı yaptırmayıp öldü diyorum aşıdan değil yorumunuzda ikisi de varAyrıca neden uydurayım ki ?
Biontec oldum ikisinide,birincisi çok etkilemedi ama ikincisi yatağa düşürdüMerhaba hanımlar , annem aşı karşıtı olduğundan ben de aşı olmak konusunda çekimserdim. O hala olmuyor ama ben olmaya karar verdim en geç bugün veya yarın bir an evvel olmak istiyorum. Sinirlerim çok laçka. Şükür bu zamana dek covid olmadım ama Bu aşı meselesi ciddi anlamda psikolojimi bozdu. Gece 3 4 saat anca uyumuşumdur. Ağlıyorum ikide birBunları anlatınca deli diyeceksiniz bana belki ama napim yaşadığım bu. Kafam aşırı karışık. Bir an önce olsun bitsin istiyorum artık.
Sizlerden ricam aşı olanların bana yardım etmesi. Hangi aşıyı oldunuz ve etkileri nasıldı ? Lütfen bana yardım edin. Karar veremiyorum aşılar arasında çok kötü oldum. Talebim yanlış anlaşılmasın yönlendirme amaçlı soru sormuyorum ben sadece kişisel olarak olduğunuz aşıyı ve bu husustaki deneyiminizi öğrenmek istiyorum. Beni anlayacağınızı umuyorum
Ya benim sıkıntım aşı değil ki anlayamadınız galiba sorunumu . Seçim yapamamak . Bu beni sinir etti. Herşeyde böyleyim . Birden fazla seçeneğim varsa karar veremiyorum imkansız. Bir şeye karar verip onun üzerine devam edemiyorum. En son aşıda çıktı bu işte artık tam birine karar veriyorum sonra yok diğeri daha iyi diyorum. Ay ya o şöyleyse yok bu kesin daha ii derken sinirim laçka oldu. Sorun aşı değil seçememek sorunGece 3e 5e kadar uyuyamayacak, ağlayacak ne var anlayamadımAltı üstü aşı bu, milyonlarca insan vurulu bu aşıyı, etrafınızda olanlar vardır eminim hiçbiri 3. kol 5. göz üretmedi sakin olun
Zaten sorun aşı değil ki böyle çeşit çeşit olmasaydı aşı var aşı olcaksınız deselerdi isim misim olmasaydı bu sorunu yaşamazdım. Ben aşıyı seçemiuorum. Hayatta her şeyde böyleyim . Herhangi bir kararı vermeye 6 ay fln düşünmüşlüğüm var2 doz bio oldum
olduktan sonra hazır işten izin almışken evin alışverişini yapıp, 5 kat torba taşıyıp işe geri döndüm.
arkadaşım siz ilkokulda hiç sıraya girip aşı olmadınız mı yahu? hepimiz olmadık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?