- Konu Sahibi beyazlale_87
-
canım seni çoooooooook iyi anlıyorum.. ben de senin yaşadiğin şeyleri baba sevgisinden mahrum kalmakla yaşadım.. sevgiyi hep dişarda aradım.. hep sevilme açliği içinde çirpinip durdum.. ama olan bana oldu... seni senden başka hiç kimse ayağa kaldıramaz bitanem... sen içinde bulacaksın kendinde bulacaksın gerçek sevgiyi... peki eşin bu mektubu okuduktan sonra ne tepki verdi.. bir de sevgisiz ve ilgisiz demişsin.. neden evlendiniz.. neden sevgisiz olduğunu düşünüyosun.. aslında seviyor ama sen mi yetersiz buluyorsun..
Bence mutlaka psikoloğa gitmelisiniz..
Ailemizle yaşadıklarımız ileride hep karşımıza çıkıyor iyi ya da kötü..
Bunları atlatmanız için yardım almanız şart.
Uzman gerekirse eşinizi de görmek isteyecektir,eşinizin size nasıl davranması gerektiği konusunda bilgilendirir sizi..
Çok üzüldüm çok..
[/QUOT
ben büyük bi şehirde oturmuyorum.burda psikolak var mı bilmiyorum varsa da sosyal sigorta karşılıyor mu ? yani eşime masraflı gelir o iş de
Ben eşine kızamıyorum canım, evet belki daha anlayışlı olalı, ama ben anlayışsız bir eş de göremiyorum...
Çok fazla bşey anlatamışsın aslında, sadece kendi düşünce ve duygularını anlatmışsın...
Ve bunlardan anladığım kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacın var...
Bitlis yazıyor yaşadığın yer, orada ya da yakın çevredeki devlet hastanesinde illaki vardır bir psikolog...
Eşinin ilgisizliğinden bahsediyorsun ama sana nasılsın diye sorduğunda da neden soruyorsun demişsin.... İEşimle severek evlendik o da beni sevdi diyorsun ama eşinle evlenmiş olmanı bir hata olarak görüyorsun...işte bu da senin ne kadar desteğe ihtiyaın olduğunu gösteriyor....
valla canım eşin böylesyse durum vahim gerçekten, sevgili bile olmuyor yani sana, evlenirken mezhebini falan bilmiyomuydun canım
bence ailenene ne kadar kötüde olsalar arkanı dönmemelisin, eşin nasılsa gidecek yeri yok diye düşünüp seni ezmesin sonra
evlenmeden önce elimi tutmak için can atıyordu ooooo her fırsatta öpmek sarılmak istiyordu.abdest olayına gelince eşim allaha şükür 5 vakit namaz kılar ben bi şekilde eline koluna deysem malesef namaz için tekrar abdest almak zorunda kalıyo.ve bu yüzdende bana kızdığı çok oluyo . ben hanifiyim hanifi olmasını istedim ama olmuyo..haa hanifi olsa sorunumuz çözülür mü yinede çözülmez. ben sana istediğin sevgiyi veremem dio!
Arkadasım adam mektubu okuyunca ilgilenmiş seninle ama sana bu da yetmemiş birazcık güleryüzlü olsam gülsen şakalar yapsan eşine cilveler falan bak nasıl daha da fazla ilgilenir seninle...ayrıca bırak su geçmişi nefreti alan ya kendinin psikoloğu olabilirsin bunu de...anneni unut gitsin babanı da artık bir yuvan var sen anne ol...bu modda yasanmaz bence sen kendin evliliğini bozuyorsun eşin bu sekilde seni çekmez açıkcası ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?