psikolojim çok kötü lütfen bana yardım edin

şöyle bi durum var ki, bazen geçmişte kafaya alınan bi darbe, darbeler sonucu ya da hormonların bi şekilde bozulması halinde beyindeki kimya değişiyor, ve bu hormonların normal düzende salgılanması için ilaca ihtiyaç var ve bu beyindeki hormon düzenlemesi öyle dertleşerek, pozitif düşünerek, çay içerek olmaz. her ilaçta öyle uyutan bayıltan cinsten değildir, teknoloji çok gelişti, günlük hayatını hiç etkilemeyen bi ilaçla belkide bu depresyondan kurtulacak arkadaş, eğer günlük hayatını etkiler ve hayatını zindan eder boyutta bi sıkıntısı varsa insanın aynı konu sahibi gibi, tabii ki de dr verirse ilaç kullanmalı, ve bu olayı devlet yada üni. hastalerine giderek kolaylıkla halledebilir.
ayrıca tabii güvendiği arkadaşla dertleşsin, melisa çayı içsin, hatta sen söyleyince aklıma geldi bende ek olarak valerian çayı tavisye edeceğim, ayrıca uzun yürüyüşler yap arkadaşım

Son düzenleme:
Hepimiz burada sadece size "şunu yap,bunu yap,böyle düşün" diye ne yapman gerektiğini diyebiliriz...

Pozitif düşün,kendin ol,güçlü ol gibi... Sorun bunları yapamamak zaten, NASIL yapman konusunda burdan hiçbirimiz sana ne yazık ki yardımcı olamayız...Biz sadece senin hakkında bir mektup kadar bilgi sahibiyiz...

Mutlaka bir yolunu bulup,psikiyatriste gitmelisin canım...Doktor yapacaklarıyla senin kendini bildiğinden de fazla şeyler öğrenecektir hakkında. Ve ona göre bir yol elbette ki bulacaktır.

canım arkadaşların dediği gibi bi piskoloğa git...ama önemli olan senin düşünce yapını değiştirmen en ufak bişeyle mutlu olmayı bilmen ve bence eşinle düzgün bir tavırla bu konu hakkında eşinle konuşman yazmandan daha doğru olur

arkadaşlar tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim...kendimi değerli hissettim

bence önce kendine güvenmelisin
sen zaten değerlisin
önce kendine sen değer vermelisin ki başkalarıda sana değer versin , önce sen saygı duymalısın kendine, güvenmelisin ki saygı göresin karşındaki insanlardan..

bence önce sadece kendin için bişiy yap basit bişey olabilir ama seni mutlu edecek bişey camdan dışarıyı seyrederken bi

kahve iç bu sana iyi gelecekse, yada makyaj yap genelde işe yarar yada bi kuaföre git.. sadece kendin için yap mutlu olacağın

bişeyi..eşin eminim seni seviyordur severek evlenmişsiniz ama erkekleri böyle bunalımlı haller sıkabiliyor anlamakda zorlanıyorlar

kimyalarımız farklı anlayamaybilirler... anladığım kadarıyla daha çok ailenle olan sorunlar seni yormuş ki mektubunda çoğunlukla

annenden sevgisizlikten bahsetmişsin bu konuda eşin sana destek olmaktan başka bişey yapamaz.. sanırım sana ilgisiz davrandığını

düşünüyosun belki haklısındır ama bu konuda sende ona yardımcı ol eve yorgun gelen eşine hoşgeldin deyip gülümsemezsen onunda

içinden gelmeyebilir evet hep kadınlar ,biz, fedakarlık yapıyoruz ama gülümsemekle hoşgeldin demekle yada günün nasıldı demeklede

bişey kaybetmeyiz bence...

ben psikolog değilim nacizane fikrimdir.. dilerim sorunlarını çözersin...

bence insan eşine niye çaresizliğini göztermesinki ..

hayatı paylaşıyoruz mutsuzluklarımızı endişelerimizi eşimizle paylaşmıycazda kiminle paylaşıcaz..
ha kendine ailene güvenmek ayrı ama sıkıntılarımızıda eşimizle konuşmalıyız hele eşimizle ilgili bi sıkıntı varsa konuşmadan çözmek

olanaksız bence..

buda benim fikrim ... buyrunnnnnnnnn

[/B][/QUOT
ben büyük bi şehirde oturmuyorum.burda psikolak var mı bilmiyorum varsa da sosyal sigorta karşılıyor mu ? yani eşime masraflı gelir o iş de[/QUOTE]

canım bitlis diye yazmışsın oturduğun şehri
Tatvan'da devlet hastanesinde psikologda var psikyatriste var
devlet karşılıyor
tatvan da eskiden sigorta hastanesi olan şimdiki devlet hastanesi olan yerde var psikolog psikyatrist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…