- 8 Ekim 2015
- 153
- 133
- 53
- 34
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Bana çocuğu uyandır göreceğiz diyerek yada çat kapı gelerek çocuğu görmek istedikleri için bende onlara bu şekilde olmaz dige konuşma yaptığım için kendi triplerinden benim çocuğumu görmeye kendileri gelmedi sonrada ben götürmüyorum diye ben kötü oldum yine. Ben çocuğumu kenara çekip kimseye karşı dordurmadım çocuğumada şaf ettirtmem her zaman kendi seçimini kendi yapıcam o yapmalı. Kendilerini göstermedikleri için çocukta alışamadı bende bana trip atan birine gidipte al çocuğu nolursun sev diye yalvaramam yani.Çocuğu da kendine benzetmişsin, iyi bir yetiştirme yapmıyorsun, hadi sen neyse huylu huyundan vazgeçmez ama çocuğuna bu kin tohumlarını ekmeye hakkın yok, ayrıca boşanma için de gerekçe hazırlıyorsun.
Açıkçası benimle buluşmaya gelirken cebine para koymadılar yazmışsın ya, hayret ettim resmen pes doğrusu, niye koysunlar senin eş adayın işsiz miydi de anasından para gelsin diye bekliyordu
Böyle kin tutup inat ederek eş ailesine takıntı düzeyinde nefret duyarak daha mı kişilikli oluyorsunuz peki? Kimliğinizin tanımı inat ve kin mi olmalı? Eleştirmek ve sizi üzmek için değil dışardan nasıl göründüğünüz üzerinde düşünmeniz için bu yorumu yaptım.Affetmem için gayet iyiler aslında ama ben hep bir bahane buluyorum işte mesela birşeyde fikrini söylese onun ne haddineki bnm çocuğun hakkında düşünmek diye düşünüyorum hemen hop içim kötüleşiveriyor bi şekilde bunu onu söylüyorum sonra. Bana igi tahammül ediyorlar aslında farkındayım. Ama kendimceee haklıyım. Anlatamıyorum tam olaral yaşamak gerek. Ama affetmek bana eziklik geliyor evet affetsem sanki kendi benliğimi kişiliğimi hiçe saymş olurum gibi bilemiyorum...
Başınız sağolsun.Kendinizi çok yıpratmışsınız kin kalbinizi karartmış Allah size uzun ömür versin hep evladınız ile olun yanlış anlamazsanız bir şey söylemek istiyorum insan başına herşey gelir benim annem öldüğünde ben 9 yaşındaydım ve beni babannem büyüttü hayat bu ne olacağı belli olmaz bence içinizdeki nefreti söndürün bırakın çocuğun ananesi babaannesi olsun evladınızın herşeyi olsun en başta sağlıklı annesi olsun anne olmayınca hayata 10 sıfır eksik başlıyorsun
Yoooo gayette haklısın ,bu verdiğin sadece bir örnek belki de Allah bilir sana neler neler yaptılar muzurlar ki ,sen bu hale geldin. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Onlarda zamaninda sana oyle davranmayacaklardi simdi ceksinler bakalim zırlasınlar torun torun diye ben yerinde olsam affetmem hem affetsen unutcak misin ki yapilanlari dogumda da yanina almaman iyi olmus gelip tepene çöküp geri kafali eski kafali cahil cahil konuscaklardi belki de leş leş
Sütun varmi cocugun altini değiştir cocugu öne yatır saga dondur sola salla zirt pirt sinir hastasi olurdun psikologluk bir durum yok bence ortada yapilan hataları affedemiyorsun gayette normal
Bizde cocuk yok henuz bende oldugunda yanimda hickimseyi istemiyorum evde kendim bakmak istiyorum benim annemde kayinvalidemde gelip benle kalmasin,esime soyledim bozuldu,daha sonra baska sorunlar çıktı esimde spermlerle alakalı en sonda ben zorluklarla anne olcam Allah kısmet ederse sonra onlar gelip bana akil verip artislik yapacak öylemi yok oyle dunya dedim hak vermeye başladı eger sozunden donerse de kucagimda bebegimle boşanırım sanırım ondan.
Iste benim hayatimda seninki gibi siyah ve beyazdan ibaret
Gri diye bir yer yok,olamaz . Kimseye yanlis yapmam yapani da affetmem zaten herkes ayağını denk alıyor umarim oyle devam eder.
Kendi kendine hic düşünme affetmeyi barışmayı bence zaten kusluk yok sanirim ama bi samimi olsan başa sarar . Köpek o bahceden bu bahceye havladiginda iyi köpek,bu bahceden o bahceye havladiginda kötü köpek olmaz. Köpek köpektir. Oyle degil mi?
Bence bunlari da dusunme gecmis unutulmaz unutulmuyor sadece ayagini denk almaya başlıyorsun bak sen denk almaya başlamışsın 2 senedir. Boyle devam et .
Mrhb arkdşlr nası anlatsam bilemiyorum çok uzun sürebilir eleştiriler alabilirim çokta açık yazamayabilirim tanınmamak için. Doğumum çok acılı ağrılı sancılı geçti. Doğuralı 2 seneyi geçiyor. Ben daha hamile kalır kalmaz karnımdaki bebeğini kv lerden kıskanmaya başladım eşimin tarafındaki herkesten kıskandım. Onlar bi yorum yaparlarken bebekle ilgili dişlerimi sıkıyorum sinirden beynime bişy sıçrıyo sanki dayanamıyorum. Bekarken bize çektirdikleri beni doldurdu onlara karşı onları hiç sevmedim sevemedim ama eşimi sevdim çok seviyorum. Ama aile aramızdaki çok büyük sorun uçurum. Eşimde çok anneci değil ama yinede annesi işte. Ama ben durumu böyle göremiyorum bende kv olucam acı kadına diyemiyorum kendime söz geçiremiyorum. Eskiden yaşattıkları şeyle le sanki onlardan öc almaya çalışıyorum sürekli sürekli benim ben varım benim sözüm geçer oğlunuz benim biz üç kişilik bir aileyiz kafasındayım bunu ispat etme çabasındayım. Onlarda aksine içli dışlı görünmek istiyorlar. Kv nin lafı var evde kanlı bıçaklı olsanda dışarısa millete karşı gül oyna. Hiç bana göre değil bu laf bu lafı söylediği için bile sinir oluyorum ona. Neyse zorlu geçen doğm sonrası hastane odasında daha dokunmayın demeye başladım bebeğe. E eşimde yanlş anlamasın die kendi annemede dokundurmadım. Herşey bana kaldı ben zaten öyle istedim bi yandan eski kafalıların bebek ile ilgili yptıkları yorumlara tahammül edemiyorum çünkü. Sinirlerimede hakim olamıyorum. Büyüdü bebeğim 2 seneyi geçti eşim tarafı çocuğu sayılı görmştür. Hep bi bahanem var çünkü onlarla görüşmemek onlara tavır yapmak için. Çocuğu sadece oğullarının mış gibi görüyolar bi kere sanki ben taşıyıcı anneyim de doğurdum alın sizin olsun demeliymişim gibi. Çok çok çok sinir oluyorum. Bebeğimde sevmiyor onları gitmek istemiyor pas vermiyor benim huzrsuz oldugumu hissediyor. Geçmişi unutamıyorum içimde kalıyor kinleniyorum nefretim büyüyor. Eşimle aramdaki uçurumda..... ne yapıcam bilemiyorum. Ben yokken eşim kv lere götürür diede korkuma 7/24 bebeğimleyim hep benle daha bıgüne kdr hiç bensiz görmedi annemden başkası. Anneme veriyorum sadece ona emanet ediyorum. Kv yi sevebilmek için psikolağa bile gitmek istiyorum ama ben dr dayken çocuğumu alırlar kafalarına göre rahat rahat davranırlar die düşünüp gene sinirleniyorum napıcam ? Bilemiyorum bu ne lohusalıkmı lohusalığımmı kaldı?
Mrhb arkdşlr nası anlatsam bilemiyorum çok uzun sürebilir eleştiriler alabilirim çokta açık yazamayabilirim tanınmamak için. Doğumum çok acılı ağrılı sancılı geçti. Doğuralı 2 seneyi geçiyor. Ben daha hamile kalır kalmaz karnımdaki bebeğini kv lerden kıskanmaya başladım eşimin tarafındaki herkesten kıskandım. Onlar bi yorum yaparlarken bebekle ilgili dişlerimi sıkıyorum sinirden beynime bişy sıçrıyo sanki dayanamıyorum. Bekarken bize çektirdikleri beni doldurdu onlara karşı onları hiç sevmedim sevemedim ama eşimi sevdim çok seviyorum. Ama aile aramızdaki çok büyük sorun uçurum. Eşimde çok anneci değil ama yinede annesi işte. Ama ben durumu böyle göremiyorum bende kv olucam acı kadına diyemiyorum kendime söz geçiremiyorum. Eskiden yaşattıkları şeyle le sanki onlardan öc almaya çalışıyorum sürekli sürekli benim ben varım benim sözüm geçer oğlunuz benim biz üç kişilik bir aileyiz kafasındayım bunu ispat etme çabasındayım. Onlarda aksine içli dışlı görünmek istiyorlar. Kv nin lafı var evde kanlı bıçaklı olsanda dışarısa millete karşı gül oyna. Hiç bana göre değil bu laf bu lafı söylediği için bile sinir oluyorum ona. Neyse zorlu geçen doğm sonrası hastane odasında daha dokunmayın demeye başladım bebeğe. E eşimde yanlş anlamasın die kendi annemede dokundurmadım. Herşey bana kaldı ben zaten öyle istedim bi yandan eski kafalıların bebek ile ilgili yptıkları yorumlara tahammül edemiyorum çünkü. Sinirlerimede hakim olamıyorum. Büyüdü bebeğim 2 seneyi geçti eşim tarafı çocuğu sayılı görmştür. Hep bi bahanem var çünkü onlarla görüşmemek onlara tavır yapmak için. Çocuğu sadece oğullarının mış gibi görüyolar bi kere sanki ben taşıyıcı anneyim de doğurdum alın sizin olsun demeliymişim gibi. Çok çok çok sinir oluyorum. Bebeğimde sevmiyor onları gitmek istemiyor pas vermiyor benim huzrsuz oldugumu hissediyor. Geçmişi unutamıyorum içimde kalıyor kinleniyorum nefretim büyüyor. Eşimle aramdaki uçurumda..... ne yapıcam bilemiyorum. Ben yokken eşim kv lere götürür diede korkuma 7/24 bebeğimleyim hep benle daha bıgüne kdr hiç bensiz görmedi annemden başkası. Anneme veriyorum sadece ona emanet ediyorum. Kv yi sevebilmek için psikolağa bile gitmek istiyorum ama ben dr dayken çocuğumu alırlar kafalarına göre rahat rahat davranırlar die düşünüp gene sinirleniyorum napıcam ? Bilemiyorum bu ne lohusalıkmı lohusalığımmı kaldı?
hiç bir konuda haksız oldugunuzu düşünmüyorsanızGelmek isteyen normal ziyaretçiler gibi gelirdi kapım açıktı ama emrivakiler çat kapılar bide o kafayla insanı sinir ediyor mecbur kalıyorsun uyarmaya yada stresten sütün gitsin otur ağla çocuğuna geçsin huzursuzluk. Ben konuştum bu durumdan kırtulmak için kötü ben oldum bu seferde iyi o zaman gitmeyi dediler gelmediler ben syah beyazsam onlarda öyle griyi birlikte bulmak gerekmezmi. Ben insan givi uyarıncada eşime bizi istemiyor sen bize arada sırada çocuğu getir deniyor bak bak bak beni görmeyecek çocuğumu görecek kim olsa yaşadıkları karşısında bnm gibi olurdu anca çok saf salak olmak lazım ki tmm annecim hemen uyandırayım torununuzu yeterki görün desin. Yaşananları ututamamak benim derdim içimde büyütmek nefrete dönüştürmek buna nasıl engel olabilirim vilmiyorum yoksa haksız olduğumu düşünmüyorum ben hiç bi konuda.
Hem fikir istiyor hemde haksız değilim diyor bize karşı bile agresif konu sahibi.hiç bir konuda haksız oldugunuzu düşünmüyorsanız
neden buraya konu açtınız.
kaç sayfa yorum var herkes sizi haksız görmüş
düz mantık degil kendiniz yapamamışsınız evladınızı kullanarak onlardan intikam alıyorsunuz.
bebek olmadan önce neden sustunuz neden uzaklaşmadınız koz masum bir bebek.
hayat kıssasa kısastır
sizi ektiklerinile başbaşa bırakacak bir zaman bekliyor
Sizin de işiniz zor..Yoooo gayette haklısın ,bu verdiğin sadece bir örnek belki de Allah bilir sana neler neler yaptılar muzurlar ki ,sen bu hale geldin. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Onlarda zamaninda sana oyle davranmayacaklardi simdi ceksinler bakalim zırlasınlar torun torun diye ben yerinde olsam affetmem hem affetsen unutcak misin ki yapilanlari dogumda da yanina almaman iyi olmus gelip tepene çöküp geri kafali eski kafali cahil cahil konuscaklardi belki de leş leş
Sütun varmi cocugun altini değiştir cocugu öne yatır saga dondur sola salla zirt pirt sinir hastasi olurdun psikologluk bir durum yok bence ortada yapilan hataları affedemiyorsun gayette normal
Bizde cocuk yok henuz bende oldugunda yanimda hickimseyi istemiyorum evde kendim bakmak istiyorum benim annemde kayinvalidemde gelip benle kalmasin,esime soyledim bozuldu,daha sonra baska sorunlar çıktı esimde spermlerle alakalı en sonda ben zorluklarla anne olcam Allah kısmet ederse sonra onlar gelip bana akil verip artislik yapacak öylemi yok oyle dunya dedim hak vermeye başladı eger sozunden donerse de kucagimda bebegimle boşanırım sanırım ondan.
Gri diye bir yer yok,olamaz . Kimseye yanlis yapmam yapani da affetmem zaten herkes ayağını denk alıyor umarim oyle devam eder.
Kendi kendine hic düşünme affetmeyi barışmayı bence zaten kusluk yok sanirim ama bi samimi olsan başa sarar . Köpek o bahceden bu bahceye havladiginda iyi köpek,bu bahceden o bahceye havladiginda kötü köpek olmaz. Köpek köpektir. Oyle degil mi?
Bence bunlari da dusunme gecmis unutulmaz unutulmuyor sadece ayagini denk almaya başlıyorsun bak sen denk almaya başlamışsın 2 senedir. Boyle devam et .
Neden tüm yorumlarınızda kötülüğe teşvik ediyorsunuz? İnsan yaptığı ve yapmadığı iyilik ve kötülüklerden sorumlu olduğu gibi başkalarının yapmasına sebep olduğu iyilik ve kötülüklerden de sorumludurYoooo gayette haklısın ,bu verdiğin sadece bir örnek belki de Allah bilir sana neler neler yaptılar muzurlar ki ,sen bu hale geldin. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Onlarda zamaninda sana oyle davranmayacaklardi simdi ceksinler bakalim zırlasınlar torun torun diye ben yerinde olsam affetmem hem affetsen unutcak misin ki yapilanlari dogumda da yanina almaman iyi olmus gelip tepene çöküp geri kafali eski kafali cahil cahil konuscaklardi belki de leş leş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?