- 2 Ocak 2018
- 282
- 562
- 103
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Psikolog ilac vermez psikiyatr ilac yazabilir psikolog olaylara baska acilardan bakabilmeniz icin yardimci olurPsikok la ne kdr konuşabilicemki beni anladmı neyi hangi konuyu anlatıcam? İlaç mı verir acaba bu kin öfle nefret duygumu bastırmaya. Çocuğum ve eşim ve kendim için bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum.
Ben kötülüğe tesvik ettigimi düşünmüyorum,zaten konu sahibinin de aklı beyni ve kalbi var. O ne yapacağını benden daha iyi bilir.N
Neden tüm yorumlarınızda kötülüğe teşvik ediyorsunuz? İnsan yaptığı ve yapmadığı iyilik ve kötülüklerden sorumlu olduğu gibi başkalarının yapmasına sebep olduğu iyilik ve kötülüklerden de sorumludur
Neden zor olsun? Başkası gibi hehehehe canim bitanem kocacim diyip kocamin arkasindan konusmadigim,kaynanamin suratına gulup arkasindan is çevirmedigim,kısacası dansoz olmadığım icin mi? Ben sonda söyleyeceğimi basta söylüyorum. Her zamanda dediklerimi yaptım yapmasaydım herkes söz sahibi olacaktı. Olamadı.Sizin de işiniz zor..
Tabi,orasi oyle ama ben büyük konusmadim,ya da buyuk konusmak icin söylemedim bunlari. benim hayatimda gri hic olmadi,küstügum birisiyle de barışmadım. Bana kusenle barıştım ama yanlis anlaşılmalar herkesin başına gelebiliyor. Bana yanlış yapan yanlis görür bu kadar basit bence'Gri diye bir yer yok,olamaz . Kimseye yanlis yapmam yapani da affetmem zaten'
Bunlar ne kadar iddalı laflar.
İnsan adı üstünde beşer, şaşar...
Evet bak azcık samimi olunca hadlerini aşmaya başlıyorlaf kimse demiyorki bunada biz çektirdik o kdr herşeye rağmen kız iyi bizde artık iyi olalımda bi daha aramız bozulmasın diyen yok. İki ucu boklu değnek iştee napıcaksın bilemiyosun bu ale ilişkilerinde orta denge orta yol yok bence yaaa içli dışlı annecim annecim moduna giriceksin yada trip trp trip
Tabi,orasi oyle ama ben büyük konusmadim,ya da buyuk konusmak icin söylemedim bunlari. benim hayatimda gri hic olmadi,küstügum birisiyle de barışmadım. Bana kusenle barıştım ama yanlis anlaşılmalar herkesin başına gelebiliyor. Bana yanlış yapan yanlis görür bu kadar basit bence
Evlenmeden öncede bu şekildeydik zaten. Evlendikten sonrada böyle olduk. Hep aynıydı bnm içimdeki duygu çocuğum oluncada onları sevmediğim için kıskanmaya başladım onlardan. Doğrumu anlatıyorum yanlış anlaşılıyorumdahiç bir konuda haksız oldugunuzu düşünmüyorsanız
neden buraya konu açtınız.
kaç sayfa yorum var herkes sizi haksız görmüş
düz mantık degil kendiniz yapamamışsınız evladınızı kullanarak onlardan intikam alıyorsunuz.
bebek olmadan önce neden sustunuz neden uzaklaşmadınız koz masum bir bebek.
hayat kıssasa kısastır
sizi ektiklerinile başbaşa bırakacak bir zaman bekliyor
Ben içimdeki bu kinden nefretten nasıl kurtulabilirm nasıl olaylara ılımlı yaklaşabilirim diye açtım bu konuyu. Yoksa size herşeyi anlatabilseydim zaten tüm anneler tüm kadınlar bana hal verirdi mrk etmeyin ama burada anca üstten üstten yazabiliyorum yanlş anlaşılmkta istemem.Hem fikir istiyor hemde haksız değilim diyor bize karşı bile agresif konu sahibi.
İnan hepimiz çektik ben eşimin ailesini anlatsam haline şükredebilirdin bende uzak duruyorum .yakın davranmıyorum ama bende anneyim benim oğlum da aynısını yapar benden ne görürse deyip susuyorum kimsenin hatrı yoksa eşimin hatrı var. Ama seninki daha farklı İşte sen duygularını kontrol edemiyorsun . Yoksa bende bayılmıyorum kendiminkilere fazla samimi olmamakta buluyorum çözümü .Ben içimdeki bu kinden nefretten nasıl kurtulabilirm nasıl olaylara ılımlı yaklaşabilirim diye açtım bu konuyu. Yoksa size herşeyi anlatabilseydim zaten tüm anneler tüm kadınlar bana hal verirdi mrk etmeyin ama burada anca üstten üstten yazabiliyorum yanlş anlaşılmkta istemem.
Sizin dediginiz zaten dogru olan insanin yükünü hafifletiyor ama nefs iste nefs kibirimize yeniliyoruz cok zor birseydir biri size vurdugu zaman sizin de vurmamaniz. Ben bunu basarabilen insanlara özeniyorum mesela sana bunu yapti kaynanan,nasil ona iyi davrandin diyorum bilnem diyor. Sonra aralari duzeldi simdi kaynanasi onu cok seviyor ve ovuyor ama zamaninda cahillik yapmıştı. Nasıl unutabiliyorlar. Bence biraz yapi meselesi yaSizin düşüncenize elbette saygı duyarım.
Bununla birlikte ben hoşgörülü ve affedici olmanın hem insanın ruhsal yükünü azalttığına hem de hayatına olumlu katkılar yaptığına inanıyorum.
Aileme fiziksel veya ciddi psikolojik zarar vermediği sürece her kabahatin veya yanlışın affedilebileceğini düşünürüm.
Mizaç elbette etkili bununla birlikte insan yaş aldıkça da olgunlasiyor.Sizin dediginiz zaten dogru olan insanin yükünü hafifletiyor ama nefs iste nefs kibirimize yeniliyoruz cok zor birseydir biri size vurdugu zaman sizin de vurmamaniz. Ben bunu basarabilen insanlara özeniyorum mesela sana bunu yapti kaynanan,nasil ona iyi davrandin diyorum bilnem diyor. Sonra aralari duzeldi simdi kaynanasi onu cok seviyor ve ovuyor ama zamaninda cahillik yapmıştı. Nasıl unutabiliyorlar. Bence biraz yapi meselesi ya
Ben genel yorumların aksine size kindar bencil demiycem. Sizi çok iyi anlıyorum geçmişte yaşadığınız sorunlar yüzünden bu haldesiniz. Bi de üstüne çocuk olunca torunlari oluyor hemen. Ama onu doğuran sizsiniz. Önce sizi sevmekle başlamalılar.Mrhb arkdşlr nası anlatsam bilemiyorum çok uzun sürebilir eleştiriler alabilirim çokta açık yazamayabilirim tanınmamak için. Doğumum çok acılı ağrılı sancılı geçti. Doğuralı 2 seneyi geçiyor. Ben daha hamile kalır kalmaz karnımdaki bebeğini kv lerden kıskanmaya başladım eşimin tarafındaki herkesten kıskandım. Onlar bi yorum yaparlarken bebekle ilgili dişlerimi sıkıyorum sinirden beynime bişy sıçrıyo sanki dayanamıyorum. Bekarken bize çektirdikleri beni doldurdu onlara karşı onları hiç sevmedim sevemedim ama eşimi sevdim çok seviyorum. Ama aile aramızdaki çok büyük sorun uçurum. Eşimde çok anneci değil ama yinede annesi işte. Ama ben durumu böyle göremiyorum bende kv olucam acı kadına diyemiyorum kendime söz geçiremiyorum. Eskiden yaşattıkları şeyle le sanki onlardan öc almaya çalışıyorum sürekli sürekli benim ben varım benim sözüm geçer oğlunuz benim biz üç kişilik bir aileyiz kafasındayım bunu ispat etme çabasındayım. Onlarda aksine içli dışlı görünmek istiyorlar. Kv nin lafı var evde kanlı bıçaklı olsanda dışarısa millete karşı gül oyna. Hiç bana göre değil bu laf bu lafı söylediği için bile sinir oluyorum ona. Neyse zorlu geçen doğm sonrası hastane odasında daha dokunmayın demeye başladım bebeğe. E eşimde yanlş anlamasın die kendi annemede dokundurmadım. Herşey bana kaldı ben zaten öyle istedim bi yandan eski kafalıların bebek ile ilgili yptıkları yorumlara tahammül edemiyorum çünkü. Sinirlerimede hakim olamıyorum. Büyüdü bebeğim 2 seneyi geçti eşim tarafı çocuğu sayılı görmştür. Hep bi bahanem var çünkü onlarla görüşmemek onlara tavır yapmak için. Çocuğu sadece oğullarının mış gibi görüyolar bi kere sanki ben taşıyıcı anneyim de doğurdum alın sizin olsun demeliymişim gibi. Çok çok çok sinir oluyorum. Bebeğimde sevmiyor onları gitmek istemiyor pas vermiyor benim huzrsuz oldugumu hissediyor. Geçmişi unutamıyorum içimde kalıyor kinleniyorum nefretim büyüyor. Eşimle aramdaki uçurumda..... ne yapıcam bilemiyorum. Ben yokken eşim kv lere götürür diede korkuma 7/24 bebeğimleyim hep benle daha bıgüne kdr hiç bensiz görmedi annemden başkası. Anneme veriyorum sadece ona emanet ediyorum. Kv yi sevebilmek için psikolağa bile gitmek istiyorum ama ben dr dayken çocuğumu alırlar kafalarına göre rahat rahat davranırlar die düşünüp gene sinirleniyorum napıcam ? Bilemiyorum bu ne lohusalıkmı lohusalığımmı kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?