- 8 Ekim 2015
- 153
- 133
- 53
- 34
- Konu Sahibi Pptyalardasolar
-
Ya mesele para değil yanlş anlamayın aklıma o örnek geldi onu yazdım ben herşeyi ödemeye razıydım yeterki sevdiğim yanımda olsun hala da öyle para bizim için değersiZdir. Mesele bunu onun ailesinin bilerek eşimi acıtmak için yapmaları düşünmemeleri bilerek alay edercesine yapmaları. Yoksa ben para yiyici bi sevgili değildim yanlş anlaşılmasın.Lohusalık değil , kötülük .
Pardonda ailesi niye cebine para koysun sizin yanınıza gelirken ???
Verdiğiniz örnek yanlış olmuş o zaman direk öyle anlaşılıyor yazınızdan.Ya mesele para değil yanlş anlamayın aklıma o örnek geldi onu yazdım ben herşeyi ödemeye razıydım yeterki sevdiğim yanımda olsun hala da öyle para bizim için değersiZdir. Mesele bunu onun ailesinin bilerek eşimi acıtmak için yapmaları düşünmemeleri bilerek alay edercesine yapmaları. Yoksa ben para yiyici bi sevgili değildim yanlş anlaşılmasın.
Affetmem için gayet iyiler aslında ama ben hep bir bahane buluyorum işte mesela birşeyde fikrini söylese onun ne haddineki bnm çocuğun hakkında düşünmek diye düşünüyorum hemen hop içim kötüleşiveriyor bi şekilde bunu onu söylüyorum sonra. Bana igi tahammül ediyorlar aslında farkındayım. Ama kendimceee haklıyım. Anlatamıyorum tam olaral yaşamak gerek. Ama affetmek bana eziklik geliyor evet affetsem sanki kendi benliğimi kişiliğimi hiçe saymş olurum gibi bilemiyorum...Sonuç olarak bu yaptıklarınız yine evliliğinize ve size zarar veriyor. Hayatta ‘affetmek’ ve ‘geride bırakmak’ diye bazı kavramlar var biliyorsunuz. Affetmek, olanları pasif bir şekilde kabul etmek anlamına gelmiyor asla. Aksine daha fazla hayatınızda etkisi olmaması için yapılması gereken oldukça işlevsel bir tavırdır. Her şeyden önce kendiniz için atın bu yükü üzerinizden. Şunu düşünün ayrıca: affetmeniz için ne olması gerekiyor mesela? Ayaklarınıza kapanmaları, çok sefil bir hale gelmeleri, onları hırpalamanız, size yalvarmaları? Ne gerçekten, sizi ne rahatlatırdı? Bunu bi hayal edin ve insanın içindeki o en uç noktayı da görün bence. Sonuç olarak hepimiz insanız, bu kadar basit ötesi yok..
Sevgiliyken yaslar kaçtı acaba belki uzak başına bişey gelir diye göndermek istemiyolardi benin kardeşimde 20 yaşındayken giderdi babam göndermek istemezdibasina bişey gelir diye çeker giderdi cepte yok kendi ne birikgirdiyseYa mesele para değil yanlş anlamayın aklıma o örnek geldi onu yazdım ben herşeyi ödemeye razıydım yeterki sevdiğim yanımda olsun hala da öyle para bizim için değersiZdir. Mesele bunu onun ailesinin bilerek eşimi acıtmak için yapmaları düşünmemeleri bilerek alay edercesine yapmaları. Yoksa ben para yiyici bi sevgili değildim yanlş anlaşılmasın.
Tam tersi ben sorunlu bi üç göremedim başkası olsa bastırırdı neler okuyoruz burda ağzını acamiyo kadınAffetmem için gayet iyiler aslında ama ben hep bir bahane buluyorum işte mesela birşeyde fikrini söylese onun ne haddineki bnm çocuğun hakkında düşünmek diye düşünüyorum hemen hop içim kötüleşiveriyor bi şekilde bunu onu söylüyorum sonra. Bana igi tahammül ediyorlar aslında farkındayım. Ama kendimceee haklıyım. Anlatamıyorum tam olaral yaşamak gerek. Ama affetmek bana eziklik geliyor evet affetsem sanki kendi benliğimi kişiliğimi hiçe saymş olurum gibi bilemiyorum...
Affetmem için gayet iyiler aslında ama ben hep bir bahane buluyorum işte mesela birşeyde fikrini söylese onun ne haddineki bnm çocuğun hakkında düşünmek diye düşünüyorum hemen hoş içim kötüleşiveriyoe bi şekilde bunu onu söylüyorum sonra. Bana igi tahammül ediyorlar aslında farkındayım. Ama kendimceee haklıyım. Anlatamıyorum tam olaral yaşamak gerek. Ama affetmek bana eziklik geliyor evet affetsem sanki kendi benliğimi kişiliğimi hiçe saymş olurum gibi bilemiyorum...
Affetsem sanki “ he işte ne kdr direnicekti ki zaten geldi yolumuza hahaha “ diycekler sevinicekler diye hep kötülük yapma zıtlaşma yoluna gidiyorum. Hayır benim benim dorularım diye direniyorum. Eşimde benim aksime çok uyumlu birisi aman yaşlıdır der susar güler geçer. Bense yaşlıysa yaşlı bi yere kdr haddini bilsin düşüncesindeyim bunuda herkes görsün istiyorumSonuç olarak bu yaptıklarınız yine evliliğinize ve size zarar veriyor. Hayatta ‘affetmek’ ve ‘geride bırakmak’ diye bazı kavramlar var biliyorsunuz. Affetmek, olanları pasif bir şekilde kabul etmek anlamına gelmiyor asla. Aksine daha fazla hayatınızda etkisi olmaması için yapılması gereken oldukça işlevsel bir tavırdır. Her şeyden önce kendiniz için atın bu yükü üzerinizden. Şunu düşünün ayrıca: affetmeniz için ne olması gerekiyor mesela? Ayaklarınıza kapanmaları, çok sefil bir hale gelmeleri, onları hırpalamanız, size yalvarmaları? Ne gerçekten, sizi ne rahatlatırdı? Bunu bi hayal edin ve insanın içindeki o en uç noktayı da görün bence. Sonuç olarak hepimiz insanız, bu kadar basit ötesi yok..
Affetsem sanki “ he işte ne kdr direnicekti ki zaten geldi yolumuza hahaha “ diycekler sevinicekler diye hep kötülük yapma zıtlaşma yoluna gidiyorum. Hayır benim benim dorularım diye direniyorum. Eşimde benim aksime çok uyumlu birisi aman yaşlıdır der susar güler geçer. Bense yaşlıysa yaşlı bi yere kdr haddini bilsin düşüncesindeyim bunuda herkes görsün istiyorum
Siz beni anlayabiliyorsunuz. Bu aslında bi kendimi ıspatlamaya çalışma çabası yoksa düşündüğüm zaman seviyorum ben onları sevmek te istiyorum hatta bazen aman diyorum ne bu gerginlik ne bu mesafe atıyorun kendimi akışına bırakıyorum iyi zaman geçiriyoruz ama sonra eve gelince bunlar böylemi dedi ne münasebet kafasına dönüyorum hemen. Ve tavır koyuyorum görüşmüyorum bi süre.Gördüğünüz gibi bu tavır da sizi mutlu etmiyor ki işte. Olayları sadece ‘siyah’ ya da ‘beyaz’ olarak görmeyin. Neden sınırlarınızı kaybetmekten bu kadar korkuyorsunuz? Mesafeli ama daha esnek bir tavrı benimseyin ve rahatlayın. Kendinizi bu kadar kasmanıza değmez.
Siz beni anlayabiliyorsunuz. Bu aslında bi kendimi ıspatlamaya çalışma çabası yoksa düşündüğüm zaman seviyorum ben onları sevmek te istiyorum hatta bazen aman diyorum ne bu gerginlik ne bu mesafe atıyorun kendimi akışına bırakıyorum iyi zaman geçiriyoruz ama sonra eve gelince bunlar böylemi dedi ne münasebet kafasına dönüyorum hemen. Ve tavır koyuyorum görüşmüyorum bi süre.
Hyr kendi çalıştığınıda özellikle cebinden alıyorlardı insanda bu durumda bana mı yapıyorlar siye düşünüyor koyacağı zaten kendi içeceği kahvenin parası ben benimkini ödesin kafasında değilim zaten o olayda zoruma giden sadece oğullarının gururlarını düşünmemeleri. Ben asla oğlumu veya kızımı arkdş ortamına giderken parasız bırakmam mesela maaşı olsa bile ben ekstradan koyarım cebine zor durumda kalmasın diye.Çocuğu da kendine benzetmişsin, iyi bir yetiştirme yapmıyorsun, hadi sen neyse huylu huyundan vazgeçmez ama çocuğuna bu kin tohumlarını ekmeye hakkın yok, ayrıca boşanma için de gerekçe hazırlıyorsun.
Açıkçası benimle buluşmaya gelirken cebine para koymadılar yazmışsın ya, hayret ettim resmen pes doğrusu, niye koysunlar senin eş adayın işsiz miydi de anasından para gelsin diye bekliyordu
Evet bak azcık samimi olunca hadlerini aşmaya başlıyorlaf kimse demiyorki bunada biz çektirdik o kdr herşeye rağmen kız iyi bizde artık iyi olalımda bi daha aramız bozulmasın diyen yok. İki ucu boklu değnek iştee napıcaksın bilemiyosun bu ale ilişkilerinde orta denge orta yol yok bence yaaa içli dışlı annecim annecim moduna giriceksin yada trip trp tripYoooo gayette haklısın ,bu verdiğin sadece bir örnek belki de Allah bilir sana neler neler yaptılar muzurlar ki ,sen bu hale geldin. Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Onlarda zamaninda sana oyle davranmayacaklardi simdi ceksinler bakalim zırlasınlar torun torun diye ben yerinde olsam affetmem hem affetsen unutcak misin ki yapilanlari dogumda da yanina almaman iyi olmus gelip tepene çöküp geri kafali eski kafali cahil cahil konuscaklardi belki de leş leş
Sütun varmi cocugun altini değiştir cocugu öne yatır saga dondur sola salla zirt pirt sinir hastasi olurdun psikologluk bir durum yok bence ortada yapilan hataları affedemiyorsun gayette normal
Bizde cocuk yok henuz bende oldugunda yanimda hickimseyi istemiyorum evde kendim bakmak istiyorum benim annemde kayinvalidemde gelip benle kalmasin,esime soyledim bozuldu,daha sonra baska sorunlar çıktı esimde spermlerle alakalı en sonda ben zorluklarla anne olcam Allah kısmet ederse sonra onlar gelip bana akil verip artislik yapacak öylemi yok oyle dunya dedim hak vermeye başladı eger sozunden donerse de kucagimda bebegimle boşanırım sanırım ondan.
Iste benim hayatimda seninki gibi siyah ve beyazdan ibaret
Gri diye bir yer yok,olamaz . Kimseye yanlis yapmam yapani da affetmem zaten herkes ayağını denk alıyor umarim oyle devam eder.
Kendi kendine hic düşünme affetmeyi barışmayı bence zaten kusluk yok sanirim ama bi samimi olsan başa sarar . Köpek o bahceden bu bahceye havladiginda iyi köpek,bu bahceden o bahceye havladiginda kötü köpek olmaz. Köpek köpektir. Oyle degil mi?
Bence bunlari da dusunme gecmis unutulmaz unutulmuyor sadece ayagini denk almaya başlıyorsun bak sen denk almaya başlamışsın 2 senedir. Boyle devam et .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?