- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Zaten herkes düşünmeli düşünmemek hata olur ama bunu takıntı haline getirmeden çözüm üretmek gerek diye düşünüyorum yine de sizin hayatınız kararları siz vereceksinizRahatsizim surekli bunlari dusunmekten kafam agridigi bile oluyor. Ama sanki herkes dusunuyor gibi geldi
Hah iste bende tamda yerinde oldu soylediginiz. Sanirim benimki takinti olmaya basladi. Dusunun cocuk parkinda bile yanimdan alip goturecekler diye korkuyorum.Zaten herkes düşünmeli düşünmemek hata olur ama bunu takıntı haline getirmeden çözüm üretmek gerek diye düşünüyorum yine de sizin hayatınız kararları siz vereceksiniz
Çocuklarınız için kaygınız olması çok normal ama şunu da unutmayın şimdiki zihniyet öyle farklı ki çok ta kendinizi üzmeyin akışına bırakın çocuklar büyüdüğünde sizden ayrı birey olacaklar sonuçta. Kendinizi bu kadar yıpratmayın. En kısa zamanda da doktora görünün rahatlayın biraz.Hah iste bende tamda yerinde oldu soylediginiz. Sanirim benimki takinti olmaya basladi. Dusunun cocuk parkinda bile yanimdan alip goturecekler diye korkuyorum.
Off boyle degildim. 6 ay once basladi artik ruyalarima girecek derecede. Oncesinde herkesin yasadigi normal kaygilardi. Psikiyatriye mi gitmem gerekiyorCiddi bir kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz gibi görünüyor. Çeşitli takıntılar da eşlik edebiliyor bu kaygılara. Durum daha fazla derinleşmeden yardım alın.
Hic duymadim bu hastaligi bir arastirayim dun misafirim geldi ve benim ev pis oldu diye suratim dustu misafir evde esim isten geldi ne oldu suratinin bu hali ne biseymi oldu dedi. Halbuki benim bilincsiz suratim dusmus farkinda degilim. Yaa iste oyle sanki fanusa koysam rahatlayacagim cocuklari. Oturup agliyorum bazenObsesif kompulsif hastalığı geliyor aklıma özellikle temizlikle ilgili kısımda.Çocukla ilgili olan kısım için ne desem boş zira ben de aynı paranoya içinde bir sağa bir sola savruluyorum.Fanus olsa da içine koysam.
Kendi kendime alabilirmiyim aceba yoksa yardim almam gerekirmi. Cunku bazen aman ne olacak derken bianda sacmalama ne olacagi varmi cevre cok kotu diyorum.tamam dünya çok kötü çocuklara aşırı dikkat etmek lazım ama sizinki normal sınırların ötesine geçmeye başlamış. sapıklar kötü insanlardan öteye geçip mikroplardan kirden korkmaya başlamışsınız. daha ilerlemeden profesyonel bir yardım alın. çocuklarınız sera bitkisi değil er geç kendi bağımsız alanlarını yaratmaya başlayacaklar o dönemler gelmeden bu kaygı illetini kontrol altına alın.
kendi kendinize yapacağınız telkinler filan anlık çözümler üretir. yani sorunu ortadan kaldırmaz sadece geçici olarak hafifletir. mutlaka bi uzmanla görüşmeniz gerekir. erken teşhis ve tedavi kanserde olduğu gibi ruhsal sıkıntılarda da çok önemli. lütfen kendiniz ve çocuklarınız için bu durumu hafife almayınKendi kendime alabilirmiyim aceba yoksa yardim almam gerekirmi. Cunku bazen aman ne olacak derken bianda sacmalama ne olacagi varmi cevre cok kotu diyorum.
Off boyle degildim. 6 ay once basladi artik ruyalarima girecek derecede. Oncesinde herkesin yasadigi normal kaygilardi. Psikiyatriye mi gitmem gerekiyor
Tesekkur ederim. Hemen bir randevu alacagimkendi kendinize yapacağınız telkinler filan anlık çözümler üretir. yani sorunu ortadan kaldırmaz sadece geçici olarak hafifletir. mutlaka bi uzmanla görüşmeniz gerekir. erken teşhis ve tedavi kanserde olduğu gibi ruhsal sıkıntılarda da çok önemli. lütfen kendiniz ve çocuklarınız için bu durumu hafife almayın
Su ilaclar sersem gibi yapiyor ama mecbur kalicam galiba. Gitcem en kisa zamandaSosyal hayatınızı ve uykularınızı etkileyecek düzeye geldiyse ilaç desteği de gerekebilir. Psikiyatriste gidin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?